Podložka pod LP

Prostor pro milovníky poslechu LP

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Podložka pod LP

Příspěvek od Lapi »

lidumil píše:Tak jsem si to chtěl taky objednat, ale nemůžu přijít na to jak. Na Ebayi už to není. *thumbs down* :x
Je tam napsáno že bude po 27.3 že mají prázdniny :)

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Nefungoval by podobným způsobem "bitumen" ?
Myslím si, že ano.

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

Tak už je doma a poslouchám :) kromě toho že je to změna k lepšímu designově (oproti všem asi 4 co doma mám) a i to by mě stačilo, tak zvukově určitě posun je, nedokážu říct přesně co ale prostě se mě to líbí víc.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Lapi píše:Je tam napsáno že bude po 27.3 že mají prázdniny :)
Na Ebayi, ale ne na jejich stránkách. Je tam košík, ale nemůžu najít, jak to do košíku přidat :oops: :cry:

Lapi
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lapi »

DLE MÉHO NÁZORU PRODÁVAJÍ POUZE PŘES EBAY. PSAL JSEM SI S NĚKÝM OD NICH JAKOU MÁM KOUPIT A POSLA MĚ ODKAZ NA JEJICH STRÁNKU NA EBAY A TAM JE TEĎ NAPSÁNO ŽE BUDOU AŽ PO 27.3

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Taky jsem si to myslel,ale na svých stránkách mají košík :shock: tak jsem si myslel, že se to dá koupit přímo. Navíc cena na jejich stránkách se liší od ceny na Ebayi. Ne že by mi šlo o tu libru ;) :)

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Chci se zeptat a poprosit, budete někdo objednávat podložku z Prahy nebo středočeského kraje? Rád bych se připojil. Můžeme se domluvit přes soukromou zprávu. Děkuji

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Klidne se pripojim, jsem z Prahy...

hologramacoustics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hologramacoustics »

Hello from Jack at HologramAcoustics. We are the makers of the Vibro-Stop platter mat. This is a note for those of you who have been asking if they are available. PLEASE NOTE: We had interruptions in supply of our pads (platter-mat), but they are available again. Please accept our apologies for the interruption. Thank you

If hifinazory members are interested, we could make a special direct offer like we do for Lenco heaven members, but we need to make sure we do not violate any hifinazory forum rules. Members of hifinazory can contact me and order directly from us by emailing us at hologramacoustics@gmail.com

Many Thanks, Jack

Ahoj od Jack na HologramAcoustics. Jsme výrobci podložky Vibro-Stop. To je poznámka pro ty z vás, kteří se ptali, zda jsou k dispozici. UPOZORNĚNÍ: Měli jsme přerušení dodávky našich podložky (podložka), ale jsou opět k dispozici. Přijměte prosím naše omluvy ohledně přerušení. Děkuji

Pokud se o členy hifinazory zajímá, mohli bychom udělat zvláštní přímou nabídku, jakou děláme pro členy Lenka nebe, ale musíme se ujistit, že nebudeme porušovat pravidla hifinazory forum. Členové hifinazory mě mohou kontaktovat a objednat přímo od nás prostřednictvím e-mailu na adrese hologramacoustics@gmail.com

Mnohokrát děkuji, Jack

ayman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ayman »

Proč mi to připomíná jisté africké dopisy..

hologramacoustics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hologramacoustics »

Protože nehovím češtině a můžu přeložit pouze se společností Google. Promiňte!

Odpovědět