Podložka pod LP
Re: Podložka pod LP
No vypada to, ze je OUT OF STOCK! http://www.ebay.co.uk/itm/Highly-Effect ... RK:MESE:IT
http://www.hologramacoustics.com/produc ... rd-single/ Treba asi pockat zda sa...
http://www.hologramacoustics.com/produc ... rd-single/ Treba asi pockat zda sa...
Je tam napsáno že bude po 27.3 že mají prázdninylidumil píše:Tak jsem si to chtěl taky objednat, ale nemůžu přijít na to jak. Na Ebayi už to není.![]()
Nefungoval by podobným způsobem "bitumen" ?
Myslím si, že ano.
Myslím si, že ano.
Tak už je doma a poslouchám
kromě toho že je to změna k lepšímu designově (oproti všem asi 4 co doma mám) a i to by mě stačilo, tak zvukově určitě posun je, nedokážu říct přesně co ale prostě se mě to líbí víc.
Na Ebayi, ale ne na jejich stránkách. Je tam košík, ale nemůžu najít, jak to do košíku přidatLapi píše:Je tam napsáno že bude po 27.3 že mají prázdniny
DLE MÉHO NÁZORU PRODÁVAJÍ POUZE PŘES EBAY. PSAL JSEM SI S NĚKÝM OD NICH JAKOU MÁM KOUPIT A POSLA MĚ ODKAZ NA JEJICH STRÁNKU NA EBAY A TAM JE TEĎ NAPSÁNO ŽE BUDOU AŽ PO 27.3
Taky jsem si to myslel,ale na svých stránkách mají košík
tak jsem si myslel, že se to dá koupit přímo. Navíc cena na jejich stránkách se liší od ceny na Ebayi. Ne že by mi šlo o tu libru

Chci se zeptat a poprosit, budete někdo objednávat podložku z Prahy nebo středočeského kraje? Rád bych se připojil. Můžeme se domluvit přes soukromou zprávu. Děkuji
- overgrounder
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Klidne se pripojim, jsem z Prahy...
-
hologramacoustics
- Kontaktovat uživatele:
Hello from Jack at HologramAcoustics. We are the makers of the Vibro-Stop platter mat. This is a note for those of you who have been asking if they are available. PLEASE NOTE: We had interruptions in supply of our pads (platter-mat), but they are available again. Please accept our apologies for the interruption. Thank you
If hifinazory members are interested, we could make a special direct offer like we do for Lenco heaven members, but we need to make sure we do not violate any hifinazory forum rules. Members of hifinazory can contact me and order directly from us by emailing us at hologramacoustics@gmail.com
Many Thanks, Jack
Ahoj od Jack na HologramAcoustics. Jsme výrobci podložky Vibro-Stop. To je poznámka pro ty z vás, kteří se ptali, zda jsou k dispozici. UPOZORNĚNÍ: Měli jsme přerušení dodávky našich podložky (podložka), ale jsou opět k dispozici. Přijměte prosím naše omluvy ohledně přerušení. Děkuji
Pokud se o členy hifinazory zajímá, mohli bychom udělat zvláštní přímou nabídku, jakou děláme pro členy Lenka nebe, ale musíme se ujistit, že nebudeme porušovat pravidla hifinazory forum. Členové hifinazory mě mohou kontaktovat a objednat přímo od nás prostřednictvím e-mailu na adrese hologramacoustics@gmail.com
Mnohokrát děkuji, Jack
If hifinazory members are interested, we could make a special direct offer like we do for Lenco heaven members, but we need to make sure we do not violate any hifinazory forum rules. Members of hifinazory can contact me and order directly from us by emailing us at hologramacoustics@gmail.com
Many Thanks, Jack
Ahoj od Jack na HologramAcoustics. Jsme výrobci podložky Vibro-Stop. To je poznámka pro ty z vás, kteří se ptali, zda jsou k dispozici. UPOZORNĚNÍ: Měli jsme přerušení dodávky našich podložky (podložka), ale jsou opět k dispozici. Přijměte prosím naše omluvy ohledně přerušení. Děkuji
Pokud se o členy hifinazory zajímá, mohli bychom udělat zvláštní přímou nabídku, jakou děláme pro členy Lenka nebe, ale musíme se ujistit, že nebudeme porušovat pravidla hifinazory forum. Členové hifinazory mě mohou kontaktovat a objednat přímo od nás prostřednictvím e-mailu na adrese hologramacoustics@gmail.com
Mnohokrát děkuji, Jack
Proč mi to připomíná jisté africké dopisy..
-
hologramacoustics
- Kontaktovat uživatele:
Protože nehovím češtině a můžu přeložit pouze se společností Google. Promiňte!