Ahoj, tak som to U2 počúval až dnes, zvukovo je to celkom OK, CD verzia je aj napriek nižšiemu DR lepšia. Predpokladám, že na LP robia trochu problém pridané zvuky, ktoré sú na CD ľahko počuteľné a oveľa lepšie zaraditeľné k niečomu, u LP ti to môže v niektorých skladbách evokovať syčanie a podobne, čo môže vyvolávať dojem zvýraznených sykaviek a podobne.barri96 píše:Dik za odpovede a tipy. No bol so fakt prekvapeny tymi U2, tak ak to kite19 vyskusas,tak daj vediet ci len ja nemam derave usi![]()
To Abbey Road som nakoniec zatlacil na spravne miesto,akurat naspat to bol troska problem,ale podarilo sa,tak vyskusam to par krat este a snad povoli. A zvukovo to bolo pre moje nevycvalane usi celkom prijemne.
Podľa môjho názoru je tá LP, nadpriemer z toho čo zo súčasnej produkcie LP mám.
V inej téme som raz popisoval problém so starou LP, mal som pocit, že skresľuje a je nekvalitná, po pedantnom prenastavení prenosky, patrí medzi najkvalitnejšie LP v mojom vlastníctve.
Poriadne prekontroluj nastavenie prenosky, s týmto sa treba pohrať, malá odchýlka je na pomery drážky LP obrovská.