Renovace gramofonu Holborn
Re: Renovace gramofonu Holborn
TAB: Díky moc za fotky, takže klasika. Jen mě překvapila ta mosaz, obvykle je pouzdro bronzové.
Osa nevypadá nějak extra zakončená, takže předpokládám, že je tam vložená nějaká kulička ?
Osa nevypadá nějak extra zakončená, takže předpokládám, že je tam vložená nějaká kulička ?
Také děkuji za foto a info. Sice nic novátorského, ale vždy se na takové věci hrozně rádo kouká a čte
Vlastní výrobky, pak budu považovat snad..za už highend 
jééé jsem to ale pako. Samozřejmě jsem chtěl napsat bronz 
Ten konec je jen trochu zašpičatěn a asi zakalený ale moc tomu nerozumím nejsem strojař..
No kuci, když opravdu koukám na některé High-end výrobky co opravuji tak se nestačím divit z čeho to je udělané. Myslím si, že když nebudeme šetřit na materiálech a nepřemýšlet zadnicí tak vyrobíme novou třídu a High-end se stane konzumem
Ten konec je jen trochu zašpičatěn a asi zakalený ale moc tomu nerozumím nejsem strojař..
No kuci, když opravdu koukám na některé High-end výrobky co opravuji tak se nestačím divit z čeho to je udělané. Myslím si, že když nebudeme šetřit na materiálech a nepřemýšlet zadnicí tak vyrobíme novou třídu a High-end se stane konzumem
First of all : je to Holborne ne Holborn
Kdysi to byl můj gramofon a byl v moc hezkém stavu. Je mi docela líto kam za cca čtyři roky dospěl. Původně na něm byla přenoska od Benz Micro.
Pan Kuzma samozřejmě háji své zájmy.
Cením si pece ktorou mu TAB nyní věnuje, ale soucasné se nemohu pousmat jeho poslední vete ohledně highendu - spotřebkou. Jistě pamětní pouze z nezkusenosti a z velkého nadšeni.
Omlouvám se za psaní částečně s diakritikou a částečně bez. Je to vysledek spelling checkeru na iPadu, takto si soudruzi v Cupertinu představuji češtinu
Kdysi to byl můj gramofon a byl v moc hezkém stavu. Je mi docela líto kam za cca čtyři roky dospěl. Původně na něm byla přenoska od Benz Micro.
Pan Kuzma samozřejmě háji své zájmy.
Cením si pece ktorou mu TAB nyní věnuje, ale soucasné se nemohu pousmat jeho poslední vete ohledně highendu - spotřebkou. Jistě pamětní pouze z nezkusenosti a z velkého nadšeni.
Omlouvám se za psaní částečně s diakritikou a částečně bez. Je to vysledek spelling checkeru na iPadu, takto si soudruzi v Cupertinu představuji češtinu
Zajímavé jak se tu rozkrývá historie a putování tohoto gramofonu 
Já p. Kuzmu také chápu a dělal bych to stejně.
To Renown:
Samozřejmě jisté velké nadšení tu je. Ten můj výrok jsem myslel s velkou nadsázkou abych to upřesnil.. Ovšem mnohdy i tak je High-end nebo jak to nazývat někdy k pláči když se podíváme na konstrukci a zvuk. Nikdy není nic bílé ani jen černé ale mám pocit, že jsou firmy/výrobci kteří se jen vezou na nějaké vlně a pak ti co to dělají dobře ale na takové musíme mít štěstí v té záplavě nabízených produktů a služeb...
Já p. Kuzmu také chápu a dělal bych to stejně.
To Renown:
Samozřejmě jisté velké nadšení tu je. Ten můj výrok jsem myslel s velkou nadsázkou abych to upřesnil.. Ovšem mnohdy i tak je High-end nebo jak to nazývat někdy k pláči když se podíváme na konstrukci a zvuk. Nikdy není nic bílé ani jen černé ale mám pocit, že jsou firmy/výrobci kteří se jen vezou na nějaké vlně a pak ti co to dělají dobře ale na takové musíme mít štěstí v té záplavě nabízených produktů a služeb...
Také obdivuji nadšení a šikovnost. Moc pěkná práce! 
pokud musí pan Kuzma vydělávat i na oleji do jeho gramofonů, tak je to spíš smutné 
Nemas tam nejake nove fotky z dokoncene prace? Rad bych to hodil na blog.
Prosím tě nemám, protože čekám jak se vyjádří majitel. Měl mi poslat nové raménko SME s tím, že by se i dal lepší/tichý pohon...
TAB - si šikovný chlap.
Zdravím zakladatele tohoto vlákna a ačkoliv je možná už pozdě, zkusím se zeptat. Byl byste ochoten spáchat GO včetně nástřiku a instalace RCA konektorů na Akai C-306 ??? Předem děkuji za odpověď. Pokud ano, prosím o kontakt na můj email - bobikamissny@seznam.cz. RG.
- Analogservis
- Kontaktovat uživatele:
Ano posílám vám zprávu na email..