skúsenosť s preampom Phono Box S

Prostor pro milovníky poslechu LP
PedroMarantz
Kontaktovat uživatele:

Re: skúsenosť s preampom Phono Box S

Příspěvek od PedroMarantz »

Nie, chyba nebude v adaptéri, hneď ako to spravilo prvý krát (to bolo cez tie letné horúčavy a v izbe som mal slabých 28°C) tak som naspäť zapojil originál zdroj.
Teraz som spravil ďalší pokus - gramofón aj s PB šiel do obývačky a tam sa mu páči, dnes pri troch platniach nevypadol ani raz. Cez víkend poskúšam a potom napíšem, nechápem, možno mu tu vadí PC alebo niečo čo je v tejto izbe.
V podstate som PB mal v takomto reťazci: gramo, cd, pc a tape zvedené cinch káblami do prepínača vstupov s neaktívnym regulovateľným výstupom do aktívnych monitorov Tannoy. Regulovateľný výstup preto, lebo monitory majú na sebe potenciometre vzadu - pre mňa neprakticky. Takže možno niečo z tohoto reťazca spôsobovalo chybu - pre mňa je to duchárina. :shock:

PedroMarantz
Kontaktovat uživatele:

Re: skúsenosť s preampom Phono Box S

Příspěvek od PedroMarantz »

No zistil som, že záložný zdropj k PC robí okolo seba nejaký šum v pásme UHF, neskutočné, ale to asi bolo to čo odstavovalo ten pravý kanál. Nechápem prečo pravý, ale odkedy je Phono Box v inej miestnosti, šlape ako hodinky. Neviem či je to možné, nie som na takéto veci odborník, ale empirickým pozorovaním mi to tak vychádza. :o Riadna haluz čo? Skúsim to priniesť späť a PC zapojiť bez záložného zdroja, resp. zdroj vypnúť počas počúvania gramca. Vzdialenosť Phono Boxu od záložného zdroja bola tak 0,5 m.

Odpovědět