Zmysel digitálneho vinylu

Prostor pro milovníky poslechu LP
DRACK
Kontaktovat uživatele:

Re: Zmysel digitálneho vinylu

Příspěvek od DRACK »

fox píše:
DRACK píše:tydlety psychedelic rock bandy to jsou modly pro hipsters ty po tom silej cim vojetejsi tim lepsi , to je jejich lifestyle psyhcedelic rock albums, pro-ject crap aparáty, splaseny roury, apple produkty a fotoaparat na kinofilm.
King Crimson je muzika pro vyspele posluchace. S nimi to je jako s vinem. Ke kvalite se musis propit. Mi to trvalo vic nez dvacet let. :D
ja znam jen to první album to jsem si poustel počátkem sedmdeatek jako teenager , takovy heavy rock 'n roll zadna veda, na to sem potreboval zlomek vteriny aby vedel ze mi to bere hned po první riff jsem z toho tenkrat strikal, ty další alba to jsem ani snad nikdy neslysel nebo mozna kousek a uz to asi nebylo paluba myho parniku, nejspíše to bylo uz pro ty intelektuály a to ja nejsem, ja sem jako blbej, navíc to uz nemely ty albums tak sexy obal jako to in court of... tam byla ta pisnicka co zacinala Cat's foot iron claw..... to si pamatuji dodnes a je to vice jak 40 roku

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

DRACK píše:
ps ja jsem blbej prosim co to je "rovesnik" to slovo ja nepoznam

*offtopic*
http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik ... esn%C3%ADk

Ja som mladý fagan, čo začal zbierať hudbu pre vlastné potešenie.

RadoLukacs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadoLukacs »

Videl som, že vydali '01 od Richarda Mullera na vinyle. Toto je jeden z tých príkladov - chcem si o kúpiť, ale má to zmysel? Určite je to digitálny master, a k tomu neviem, akej kvality. Niekto, kto o tomto vydaní niečo viac vie? :)

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

RadoLukacs píše:Videl som, že vydali '01 od Richarda Mullera na vinyle. Toto je jeden z tých príkladov - chcem si o kúpiť, ale má to zmysel? Určite je to digitálny master, a k tomu neviem, akej kvality. Niekto, kto o tomto vydaní niečo viac vie? :)
https://www.discogs.com/Richard-M%C3%BC ... se/7850578

Remaster robil Tomáš Sokol, ktorý sa charakterizuje ako "Vinyl mastering & cutting engineer, last living high end hifi expert & turntable guru"

Určite nájdeš naň ho niekde kontakt na tých internetoch.

vlad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlad »

Kamarád vidí smysl ve zbírání vinylu black,death,gore ..atd kapel, která jsou samozřejmě digital, tyhle LP jsou drahý jako prase a zvukově (nehodnotím obsah :lol: ) je to mizerný. Vypálený mp3 o velikost 30Mb má stejný zvuk..jako jeho digitální "vinyl" za 3t.
On si chrochtá blahem, nacpal do toho majland a je spokojený a vidí v tom smysl, já ho nevidím...
Bratr rybaří, zakrmí řeku nějakým bordelem za 5tisíc a vidí v tom smysl...

Odpovědět