Tak ako si to predstavujes, to je dost komplikovane. Krabicky s DRC existuju a je ich dost, rozna cena a kvalita a komplexnost.radovan1 píše: ↑10 kvě 2024 19:14Na ceně až tak nesejde. Jde mi o něco aspon trochu uživatelsky privetiveho, co mi pomůže i s temi suby. Nevylučuju do budoucna změnu repro (nyni SF Signum+ 2x Gravis), ale vzhledem k prostorovým podmínkám bych se chtel podlahovkam spíše vyhnout. Jde mi pouze o digit.upravu akustiky a to v digit.domene s jinak co nejmenším ovlivněnim signalu- se zvukem řetězce Moon jsem spokojen. Cili optimálně signal z transportu do Trinnov (Accuphase,...) a zpátky do DAC. Cili nepotřebuji funkci DAC,preampu ani streameru.
Tvoja poziadavka “vyroesit suby” tomu pridava novy rozmer - potrebujes externu vyhybku, a ta sa bije s tvojou poziadavkou na vyuzitie DAC, ktore mas teraz, lebo vsetky v principe su aj DAC, zase roznej kvality. Jediny prostroj, ktory ma napadne, ze dokaze toto sklbit je zase Trinnov, napr. najlacnejsi 8kanalovy Altitude 32 stoji vyse 20.000 euro (ja to tak pozuivam, len ja mam 36 kanalovy model) - na hlavne bedne externy DAC od LiNn a zvysok uz pouzivam interny DAC.
Na druhej strane - pozitivny prinos dobre imlkementovaneho kvalitneho DRC bude vyrazne vyssi ako casto velmi jemny rozdiel medzi DAC. Napr. Trinnov pouziva novsiu generaciu ESS cipov ako je v DAC od Moon, cize tam kvalita bude porovnatelna, ked nie aj vyssia.