Gustard A26
Re: Gustard A26
Mně by mnohem víc zajimal Gustard R26. Což je R2R. Recenze jsou zajímavé.
Ve stejné ceně je víc zajímavých R2R DACů. Nějak jsem zatím nenašel pořádné srovnání jen bla bla recenze..
Ten youtuber R26 testoval před tím, chválil ho do nebe, ale nechal si A26.
edit: ha, akorát nový video
jdu na to mrknout
edit: ha, akorát nový video

Tak dorazil zmrzlej satelitní přijímač
Je to pěkně těžkej fešák.

Podle obrázků u výrobce je A26 totožné s X26pro, jen jiné šasi a převodníky (místo Šavlí AKčka) = luxusní kousek, špičkové součástky, pečlivá konstrukce (zvlášť napájení pro digitální i analogovou část, Áčková analogová část (bez OZ, topí fakt hodně)) atd.
Zvuk bude odpovídat.
Zvuk bude odpovídat.
Má niekto reálne skúsenosti s týmto DAC Gustard A26? Poprípade, aj porovnanie s iným DAC?
ĎAKUJEM
ĎAKUJEM
Ano, stále ho mám, neprodám
, používám jen USB a žádný problém.

Dik za odpoved,no zle si ma pochopil,nemyslel som to tak ze ho chcem kupit od teba.Ale tak ze by som si ho proste rad kupil z netu.Tiez pouzivam len USB.Len sa rozhodujem medzi A26 a R26...
free: aky DAC, repro, zosik mas? Ocakavas skor cistotu, rozlisenie a detajl alebo “pnlost”, ci “prirodzenost”?
Mal som presne rovnakú dilemu, pred chvíľou som objednal R26, tak uvidíme...
Podle me R2R splnuje vsechny vyse jmenovane atributy
, vysledek uz je otazkou cele sestavy.

Odpoved na tvoju otazku je ze urcite ocakavam cistotu a rozlisenie
Mam monobloky Electrocompaniet AW 180 a Dac mam Abrahamsen V6.0,ktory si myslim ze je fakt spickovy,le trochu strarsi.Je tam chip AKM,ktore zboznujem.Uz som pocul Dac kde bol chip ESS neviem aky a bola to hroza,otrasne.Myslim ze to bol nejaky Topping a znel tak ze ked si pustite hudbu tak vsetko co je v tej nahravke bolo tak hnusne umelo akoby v predu a bez akehokolvek rozlisenia a este k tomu aj nahlas.Co na chvilu urobilo wau efekt,ale po chvili to reze usi.Niekomu to moze vyhovovat ale mne nie.Tak ze si uz nikdy nekupim nic kde bude chip ESS,ale jedine s chipom AKM.Ktore zneju lahodne s rozlisenim a neunavuju ani po dlhom pocuvani.
Samozrejme ma trochu stve ze Gustard je proste Čina,Ale zaroven si myslim ze hocijaka znacka by takto vybaveny Dac predavala za 5 az 10 000 eur.