RedBaron: Má zmysel resamplovať z vinylu grabnuté DSD64 súbory na DSD128? Tebou zmienený analógovo-organický zvuk nepočujem ani z gramofonu, nieto ešte z digitálneho DAC

Prosímtě, co je to za ten sluchátkový lampový zesilovač? Říkám si že bych ze srandy nějaký takový vyzkoušel.tomas_43 píše: ↑14 kvě 2020 15:03Topping D10 mám doma a používám už skoro 2 roky. Opamp jsem hned na začátku vyměnil za OPA1692. Zvukově jsem byl moc spokojen. Koupil jsem ho na základě recenze na webu audioresearch. Jsou tam i nějaká měření. Já spíš věřím svým uším. V současnosti je pořád v mé hlavní sestavě a jako opamp mám použit Burson V6 VIVID. Po rozehraných 100 hodinách opampu je zvuk naprosto skvělý, úplná paráda. Detaily, zvuková scéna, rozsah atd. Takže osobně mohu jednoznačně doporučit. Pro mě vítěz cena/kvalita. Jinak tyhle čínský hračky mám moc rád. Podle recenzí jsem zakoupil ještě 6J9 hybridní sluchátkáč (provozuji s V5iD) a lampami Amperex. Dále pak Xindak A06 také s V6 v preampu. Jinak Topping mám připojení USB kabelem s opakovačem (10m) s PC. Bezproblémů fungují i tracky DSD256.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host