1. Je spravna myslenka, ze kdyz pripojim repro na bi-wiring do A+B kratkymi a co nejsilnejsimi kabely- ze se mi zvedne impendance beden? Cetl jsem cosi o ctyrlinkach a medi 4mm atd. Kdybych tedy poridil "silny" kablik, prip. koax (asi blbost) spise by to pomohlo navysit odpor beden, nez by uskodilo?
2. Nejak si stale rikam, ze i levnejsi 3pasmo s kvalitnim kabelem a bi-wiring zapojenim bude hrat lepe, nez bedny za stejnou cenu, ale jen 2 pasmo. Trochu se to ve me bije. Nemel by mi ale prave ten bi-wiring tak trochu pomoci kompenzovat treba i nedokonale vyhybky? Viz. kdyz tomu natahnu srot kabel bay se toho ztratilo co nejvic jak jsem nekde cetl.
3. Netyka se tematu tak prosim o schovivavost. Muj gramofon jsem upevnil na zvlastni skrinku na zed, abych co mozna nejvice snizil ruseni z nasi stare vrzajici podlahy. Nyni vybiram jen stojici repro s tim, ze jim frknu nejake ty spicate nozicky. Je ma uvaha spravna, kdy si rikam, ze je asi blbost strkat nejaky kompaktni (nebo jak se to rekne, proste nestojici na zemi) repro take na tu skrinku? Ze by nejake magneticke ruseni, nebo i to repro samotne se klepe ne? Jeslti totiz nakonec nevybiram repro ve spatne typologii (stojici na zemi).
Diky za chtre odpovedi na me hloupe dotazy