Tak to je úplně v pohodě, pokud Tě na mně sere pouze jediná věc, máme spolu perfektní vztahRenown! Ja Ťa rešpektujem a rešpektujem Tvoje vedomosti v danej problematike, len jedno ma na Tebe serie

Ale teď trochu vážněji.
To vůbec ne, já nemám touhu nikoho zesměšňovat, mně jenom strašně rozčilují zbytečné příspěvky. Příspěvky, které člověk píše z obsedantní nutnosti něco napsat, ale nic tím vlastně nesděluje. Nepochybuji o tom, že třeba Aleska má mnoho vědomostí, které mně zcela chybí, ale ten jeho příspěvek byl zcela zbytečný. Pokud mám tohle fórum rád, tak mi musí vadit že se zapleveluje takovými příspěvky. Samozřejmě na druhou stranu můžeš říct, že pokud mám toto fórum rád, tak bych neměl urážet jeho členy. A budeš mít tímto tvrzením taky pravdu. Prostě si nemohu pomoci.Prečo sa nedokážeš vzdať túžby zosmiešniť, zhovadiť, uraziť... kohokoľvek, kto Tvoje znalosti nemá a nedokážeš jednoducho inteligentne s nadhľadom vložiť "Ideální příspěvek" hodný Tvojich vedomostí?

Nesrovnával bych Renowna a BVa :Prečo tú túžbu po zhadzovaní a urážaní nemá napr. BVa?
1. Renown nemá tolik odborných vědomostí jako BVa.
2. BVa je ve svých příspěvcích mnohem pragmatičtější. Nevnáší do toho emoce. Asi je flegmatik. Renown je cholerik.
3. BVa zdaleka nepřispívá tolik co Renown, jistě by to bylo ku prospěchu nás všech kdyby BVa přispíval více, ale možná by jej to připravilo o duševní zdraví reagovat na některé pseudopříspěvky.
Na to máš samozřejmě právo, ale zřiď si na to vlastní vláknoA tak ako reaguješ Ty a iní na názory moje a iných členov (či už správne alebo nesprávne), budem ja reagovať a poukazovať na príklady nadradenosti.

Chtěl bych jenom říct, že to není pocit nadřazenosti. Je to snaha o zachování jakési čistoty tohoto fóra o jeho nezaplevelení zbytečnými nicneříkajícími příspěvky. Napsat mnoho slov a nic jimi neříci je výsadou politiků, tam se to snad i považuje za přednost. Tady to vyloženě škodí. Bylo by fajn kdyby alespoň vlákna s technickými názvy zůstala v technické rovině. Pokud máš zájem o nezávazné plkání, k tomu slouží různé internetové chatovací servery, anebo založte plkací vlákno a plkejte. Nic ve zlém i plkání je někdy ok.