Bedne komerčných výrobcov PHILIPS,SONY,TECNICS... vezus iné.
Re: Bedne komerčných výrobcov PHILIPS,SONY,TECNICS... vezus iné.
Boxer, top bedny Sony z 80let byly hodně dobrý, já jsem slyšel některé a mám pocit že na ně nemají dnešní bedny v cenové relaci mnoha tisíc korun. Mám doma třeba Pioneer HPM 60 z 80let a ty hrají naprosto perfektně. A stačí se podívat pod pokličku a výrobce se opravdu snažil dát do toho všecno, na rozdíl od dnešních šuntů za mnoho tisíc korun. Jo 80 léta byla pro hudbu a hifi vrchol. 
zvuk všetkých tých bední žiaľ už dnes neposúdime, no uznajte, že sa voľakedy vyrábali krásne bedne.
-
boxer
boxer promiň,ale že ty soňácký bedny co jsem linkoval byly Top ví snad každej, kdo se o hifi zajímá.
Já ne.Musím přiznat,že tyto firmy (Sony,Philips,Technics atd)mě ,co se týče beden,nikdy nezajímaly.
Ptal jsem se. Nic víc. Já je neslyšel.
Ale souhlasím s Mihem.
Slyšel jsem jejich drahé sloupovky a tedy i když vypadaly dost dobře,tak zvuk = slušný,ale cena ? Jo,přes 1oo K.(3500 USD).
Měly je (snad nekecám) hned v počátku nové adresy StudioLine.

Já ne.Musím přiznat,že tyto firmy (Sony,Philips,Technics atd)mě ,co se týče beden,nikdy nezajímaly.
Ptal jsem se. Nic víc. Já je neslyšel.
Ale souhlasím s Mihem.
Slyšel jsem jejich drahé sloupovky a tedy i když vypadaly dost dobře,tak zvuk = slušný,ale cena ? Jo,přes 1oo K.(3500 USD).
Měly je (snad nekecám) hned v počátku nové adresy StudioLine.

Sony SS-R10 i SS-GR1 jsou opravdu nádherné. společně s Marantz LS95 asi jediné bedny, které bych si koupil čistě kvůli vzhledu. tohle mít v obýváku, tak jsem prostě frajer, i kdybych k tomu měl připojenou minivěž...Acon píše:no uznajte, že sa voľakedy vyrábali krásne bedne.
No z hľadiska designu by mi sadli mnohé z produkcie Technicsu. Na tých linkoch som ich nevidel, ale vyrábali také 60kg asi 160cm vysoké, šialene drahé stĺpy, ktoré som mal možnosť počuť pred asi 15r. Vtedy som bol s nich doslova posraný, no odstupom času nedokážem posúdiť, či by tak bolo aj dnes. Designovo by ma rozhodne dostali aj dnes.dadaft píše:Sony SS-R10 i SS-GR1 jsou opravdu nádherné. společně s Marantz LS95 asi jediné bedny, které bych si koupil čistě kvůli vzhledu. tohle mít v obýváku, tak jsem prostě frajer, i kdybych k tomu měl připojenou minivěž...Acon píše:no uznajte, že sa voľakedy vyrábali krásne bedne.
Japonci jsou pěkní parchanti. Většina jejich výrobců vyráběla, nebo ještě vyrábí i nejvyšší třídu, ale bohužel většinou jen pro domácí trh. Jsou to ovšem věci nejvyšší možné úrovně. Kdokoliv měl možnost slyšet ty elektrostaty Sony, tvrdil, že nic podobného nikdy neslyšel. Technics vyráběl bedny řady 10000 a prý je to taky pecka. SB 10000 jsou s hornama a pak jsou ještě jedny, nepamatuji si označení, ale bylo to též monstrum. Já nejvíc prožívám zesilovače a konkrétně Pioneer Exclusive C7 a M7. To je absolutní sen. Kdybych dostal darem jakýkoliv zes na světě, hned ho střelím a pořídím C7 a M7.
-
boxer
Pioneer Exclusive C7

Pioneer Exclusive M7

Technics SB 10 000

Technics SB 7000

Pioneer Exclusive M7
Technics SB 10 000

Technics SB 7000

Já myslel tyto: 160 cm a 160 kg

Nahoře a dole pod tou mřížkou je pasivní basová membrána, která je poháněná menším basákem uvnitř. Stávalo to balík.
Nahoře a dole pod tou mřížkou je pasivní basová membrána, která je poháněná menším basákem uvnitř. Stávalo to balík.
Ty basáky jsou nahoře a dole vždy jeden dopředu a jeden dozadu. Tedy čtyři na bednu. U menšího modelu je to podobně.

Nejsprávnější Jsou ovšem tyto SB-AFP 1000:

2200x2250x940 mm, 320 kg
Chce to ovšem subwoofer.
2200x2250x940 mm, 320 kg
Chce to ovšem subwoofer.
Hele. Nový typ plazmové TV od Technics, na které předvádějí rozložené ptačí budky na jednotlivé díly. Pěkný obraz na plazmu. I uhlopříčka je už slušná.

-
boxer
Syčák
Ty Pionýři jsou velmi exlusivně vypadající.Trochu to připomína Fejzy a vůbec ty starší japani vypadaly obdobně krásně.
Ale je fakt,že těmi SB M1000 jsi mě dostal.To jsem netušil a nikdy neviděl(nevěděl).
Von Schweikert či jak se to píše má dnes podobně vypadající TOP.
Ty Pionýři jsou velmi exlusivně vypadající.Trochu to připomína Fejzy a vůbec ty starší japani vypadaly obdobně krásně.
Ale je fakt,že těmi SB M1000 jsi mě dostal.To jsem netušil a nikdy neviděl(nevěděl).
Von Schweikert či jak se to píše má dnes podobně vypadající TOP.
2 dvacet na 2 dvacet na metr - vskutku velkorysá bedna!!! tomu říkám svobodně se rozmáchnout....
to je svatá pravda. už jsem se s tím taky setkal...Sycak píše:Japonci jsou pěkní parchanti. Většina jejich výrobců vyráběla, nebo ještě vyrábí i nejvyšší třídu, ale bohužel většinou jen pro domácí trh. Jsou to ovšem věci nejvyšší možné úrovně.