Dva tipy se skvělým poměrem cena/výkon:
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... ty-m1-dac/
http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... dio-id100/
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, nechci ti kazit radost, ale tohle podle mě dlouhodobě neustojíš, pokud ti basy vadí už teď v euforii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a bedny půjdou z domu.Jamess píše:4. Hrají opravdu hlu-bo-ko. Odkryjí spodní patra skladeb, které jsem před érou Aero 6 ani neznal. V pokoji cca 20 m2 si u některých skladeb radši zacpávám bassreflex vložkou. Díky sloupkům jsem zjistil, že poslech "poctivých" 34 Hz mi je v dané místnůstce poněkud nepříjemný.
V té TV není zvuk zpracovaný jen DACem, ale hlavně následujícím sluchátkovým zesilovačem, který tam je jen aby tam byl co nejlevněji, ne aby byl kvalitní.dadaft píše:jestli myslíš, že bude nějaký velký rozdíl mezi DACem, který dává Samsung do televizí, a super muper hifi DACem, prosím.
ve skutečnosti se moc lišit nebudou.
Dadafte, mluvi z Tebe zkusenost. Bohuzel asi budes mit pravdu.dadaft píše:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, nechci ti kazit radost, ale tohle podle mě dlouhodobě neustojíš, pokud ti basy vadí už teď v euforii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a bedny půjdou z domu.Jamess píše:4. Hrají opravdu hlu-bo-ko. Odkryjí spodní patra skladeb, které jsem před érou Aero 6 ani neznal. V pokoji cca 20 m2 si u některých skladeb radši zacpávám bassreflex vložkou. Díky sloupkům jsem zjistil, že poslech "poctivých" 34 Hz mi je v dané místnůstce poněkud nepříjemný.
zkusil bych tenké kroucené solid-core kabely, které basům dají strukturu a (trošku) omezí jejich objem.
ale stejně.......................
sostakovic píše:Dadafte, mluvi z Tebe zkusenost. Bohuzel asi budes mit pravdu.dadaft píše:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, nechci ti kazit radost, ale tohle podle mě dlouhodobě neustojíš, pokud ti basy vadí už teď v euforii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a bedny půjdou z domu.Jamess píše:4. Hrají opravdu hlu-bo-ko. Odkryjí spodní patra skladeb, které jsem před érou Aero 6 ani neznal. V pokoji cca 20 m2 si u některých skladeb radši zacpávám bassreflex vložkou. Díky sloupkům jsem zjistil, že poslech "poctivých" 34 Hz mi je v dané místnůstce poněkud nepříjemný.
zkusil bych tenké kroucené solid-core kabely, které basům dají strukturu a (trošku) omezí jejich objem.
ale stejně.......................
Mimochodem, ty budky 34 Hz hrat nebudou, poctivych uz vubec ne.
Mozna na papire...
Zdravim stareho clena:-)
Zdravim kolego - taky mam M-DAC a chtel bych se zeptat na zkusenosti s pouzitim digitalni regulace hlasitosti. I tady na foru probehly diskuze kolem toho, ze kterych vyplynulo, ze od urcity urovne o ma negativni vliv, prestoze ma DAC teoreticky dostatecnou bitovou rezervu. Sam neplanuju vyuzit koncak, ale lakalo by mne zkusit studiovy aktivy Neumann KH120A, ktere maji pouze moznost snizit maximapni hlasitost o 30dB, tj, cca na 80-85dB. Zbytek by se musel taky regulovat pres digitalni regulaci.Jamess píše:Tento koncák krmím z předzesilovače v Audiolab M-DAC - signál pak posílám přes Atlas Equator Asymmetrical RCA.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti