Canton Ergo RC-L. Zvuk. Zkušenosti nekdo ?
Canton Ergo RC-L. Zvuk. Zkušenosti nekdo ?
Dobry den. Dnes jsem zakoupil Cantony ergo rc l v pěkném stavu a chtěl bych se podělit o zkusenosti pokud je taky někdo vlastníte. Jsem trošku překvapen slabším podáním bassu,, nemluvím o duňení ale spíš o vlastni dynamice,, na to jak mají velké bassove menice. A to proto, ze předtím jsem jel na domacich reprosoustavach s osazením visaton w170s a seas 27 tffc v 36 litrer. Pripojeny jsou na zesík NAD 310. Rozdíl ve zvuku je proste moc malej, u Cantonu jakoby bez šťávy v hlubokych tónech.. Můże byt na vině slabší zesilovač ? Nebo by treba u cantonu chtela zrepasovat výhybka, nevím jakou maji zivotnost, preci jenom canton rclka jsou docela starší bedny.
Re: Canton Ergo RC-L. Zvuk. Zkušenosti nekdo ?
To ma byt recese nebo to myslis vazne?Mas zesilovatko slabe jak caj a je to na 100% nim. Mel jsem doma NAD314 od kamarada na tehdejsich Quadral Shogun mkIV a hralo to basy nebo spis blato jako by byla ozvucnice z papundeklu.Pak jsem pripojil koncak NAD 216 (nejakych 125w/8ohm) basy byly BASY a ne hnusny bahinko.Ukazkovy priklad nevhodneho parovani zesik-bedny, ostuda. 

Hele, neni to ten zesilovac, jak ho kdysi tak vychvalovali v Audio a Video? Psali něco o "malé šedé myši", co dobře hraje 

Neni to recese, nebylo to plánované párování, tušil jsem že to s Nadem nebude uplne oukej, ale prostě se jen ptám, dobrej zvuk mam rad ale nevyznam se az tak v kombinacích
. Nad uz vlastnim prez rok k dvoupasmum, takže jsem to nepároval s Cantoma. Každopádně je chci testovat s jinými zesilovači

To Jarda69 .ano, je to ten vychvalovanej zesilovač z recenzí
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
NAD 310 je snad to nejzákladnější, co lze v hifi pořídit. Tzn. i nároky na něj kladené by měly být nanejvýš nejzákladnější.
Ano, vím o tom, jenom pracuju s tim co mam momentalne k dispozici a bedny nejsou nové, proto se chci radši poradit
mam možnost zakoupit Pioneer A717 mk2 reference, dve trafa, vypada opravdu dobře, byla by to dobrá kombinace ?

Chci poridit nejakou vyssi třídu ale Vintage, nejak doporuceni ?.... Na novej drahej zesilovač peňouze nemám. Budu rad za kazdou radu, předem dekuji 

To neni o znacce, ale o slabem vykonu jak mucha. 

Žádný trhač asfaltu to není, ale není spíš problém v bednách?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Není. A kazdemu, kdo vi, o cem pise, je jasne proc.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zralok:
Neuvadis rozpocet na zesik, ale byt tebou, pokukoval bych po necem alespon takovem: http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... azur-740a/
Neuvadis rozpocet na zesik, ale byt tebou, pokukoval bych po necem alespon takovem: http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... azur-740a/
Vypadá dobře...,zapomněl jsem dodat, rozpočet mám 5000 - 7000 kč... Pokud se mi podaří prodat Nad 310 

Tento model byl vybaven externí korekční jednotkou, která se řadila do signálové cesty mezi předzesilovač a koncák, případně mezi zdroj a integrovaný zesilovač a na ní se korigovaly basya výšky. Předpokládám, že jsi jí k bednám nedostal.
Noble Audio - výroba a prodej