Daruje někdo starší nepoužívané repro? :-)
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Daruje někdo starší nepoužívané repro? :-)
Lubin:
To je hazeni hrachu na stenu. Po "dejte zdarma" nasleduje "nechci cist nic jineho nez nabidku daru".
Boris:
Pokud nejsi schopen akceptovat pluralitu nazoru na diskusnim foru, nechod sem. Je v poradku, ze ty svet vnimas nejak. Neni v poradku, ze se citis dotceny tim, ze ostatni svet vnimaji jinak.
Jinak o sdileni ci vymene jsi v uvodnim prispevku nic nepsal. Napis, z jake cenove kategorie si bedny predstavujes a co nabizis. Mozna se nekdo ozve. Sdileni si neumim predstavit. To bys jako treba kazdy druhy tyden bedny balil a nekomu posilal?
V zivote jsem daroval veci za hodne desitek tisic, odpracoval zdarna stovky hodin. Pro lidi, kteri to potrebovali / doopravdy si prali a nemohli se k tomu z nejakeho objektivniho duvodu dostat jinak. Lenost tim duvodem neni.
To je hazeni hrachu na stenu. Po "dejte zdarma" nasleduje "nechci cist nic jineho nez nabidku daru".
Boris:
Pokud nejsi schopen akceptovat pluralitu nazoru na diskusnim foru, nechod sem. Je v poradku, ze ty svet vnimas nejak. Neni v poradku, ze se citis dotceny tim, ze ostatni svet vnimaji jinak.
Jinak o sdileni ci vymene jsi v uvodnim prispevku nic nepsal. Napis, z jake cenove kategorie si bedny predstavujes a co nabizis. Mozna se nekdo ozve. Sdileni si neumim predstavit. To bys jako treba kazdy druhy tyden bedny balil a nekomu posilal?
V zivote jsem daroval veci za hodne desitek tisic, odpracoval zdarna stovky hodin. Pro lidi, kteri to potrebovali / doopravdy si prali a nemohli se k tomu z nejakeho objektivniho duvodu dostat jinak. Lenost tim duvodem neni.
Jestli nevíš. co je bambič obrat, tak seš již za zenitem. 

Já bysem taky potřeboval jestli by mi někdo nedaroval nějaký starší nepotřebný dům v centru Prahy tak 6+2. Jsem celkem chudý důchodce a nevydělám si na něj. Klidně ho budu sdílet - 1 pokoj na celé 2 týdny za rok.
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To Boris: Kdo žízeň máš ten pije z...
A kdo má hlad i ... jí
Odpověď najdeš hned na začátku, ale přijde mi, že žízeň a hlad "vypadá" jinak než tvá položená první prsoba
Ahoj,
já jsem takhle reproduktory ke gramofonu získal. Zeptal jsem se, zda nemá někdo nepoužívané, lepší bedny, přečkal jsem pár plesnivých komentářů, viz výše, a na druhý den jsem si přivezl od jednoho hifisty krásné bedny, které mi slouží dodnes. Ono jen hochům vadí, že se taky stydí zeptat.
Hodně štěstí, on se někdo najde...
já jsem takhle reproduktory ke gramofonu získal. Zeptal jsem se, zda nemá někdo nepoužívané, lepší bedny, přečkal jsem pár plesnivých komentářů, viz výše, a na druhý den jsem si přivezl od jednoho hifisty krásné bedny, které mi slouží dodnes. Ono jen hochům vadí, že se taky stydí zeptat.
Hodně štěstí, on se někdo najde...
To ses registroval kvůli tomuhle příspěvku? 

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
seklp : predem diky za fotku danych repro v tve sestave
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
S ohledem na fakt, ze vetsina z nas na tomto foru je 45+
Pak usuzuji, ze tu bude malokdo frikulín nebo nigga z gangu.
Ale pro oziveni dobry
.
Pravdepodobnost uspechu tveho pozadavku je zde, a mozna v hifikomunite vseobecne, konvergujici k nule.
Asi jako bych zkousel na mimibazar.cz holkam nabidnout vytuněnýho trojkovyho golfika v plny palbě

Ale drzim palce. Kdybych mel neco staryho v garazi v cene do 1000,- tak bych to klidne daroval, zel bohu, nemam.
Vlastne mam, obyc medeny reprokabel dvoulinka a propojovaky cinch Hama.
pokud by nekdo mel zajem,...
Ale pro oziveni dobry
Pravdepodobnost uspechu tveho pozadavku je zde, a mozna v hifikomunite vseobecne, konvergujici k nule.
Asi jako bych zkousel na mimibazar.cz holkam nabidnout vytuněnýho trojkovyho golfika v plny palbě
Ale drzim palce. Kdybych mel neco staryho v garazi v cene do 1000,- tak bych to klidne daroval, zel bohu, nemam.
Vlastne mam, obyc medeny reprokabel dvoulinka a propojovaky cinch Hama.
"Vlastne mam, obyc medeny reprokabel dvoulinka a propojovaky cinch Hama."
To si šetri na" Vintage" či "Retro" zostavu. Casom niečo pekné si určite kupiš.
To si šetri na" Vintage" či "Retro" zostavu. Casom niečo pekné si určite kupiš.

Měl bych zájem o ty propojováky hama, dá se předat někde v praze?sonofstars píše: ↑26 kvě 2018 19:04S ohledem na fakt, ze vetsina z nas na tomto foru je 45+
Ale pro oziveni dobry.
Vlastne mam, obyc medeny reprokabel dvoulinka a propojovaky cinch Hama.pokud by nekdo mel zajem,...
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jasne. Napisem si pres SZ a upresnime.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kdyz se tady skerma o komponenty za par desetikorun
, tak mam doma klubko cinch tkanicek, nekolik "tiskarnovych" napajecich kabelu, 3x3m nejobycejnejsiho medenyho reprokabelu 2x2.5 mm2 z Obi, nejaky cinch redukce, sluchatkovy redukce, sroubky...
.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jarni uklid hifisupliku 

Masirovanie vlastneho ega 

Výborně, beru vše a jako bonus mi můžeš při předání dát přes držku, rukavice neberu, alespoň to bude rychlejší.PítrsPraha píše: ↑27 kvě 2018 11:10Kdyz se tady skerma o komponenty za par desetikorun, tak mam doma klubko cinch tkanicek, nekolik "tiskarnovych" napajecich kabelu, 3x3m nejobycejnejsiho medenyho reprokabelu 2x2.5 mm2 z Obi, nejaky cinch redukce, sluchatkovy redukce, sroubky...
.