Vím, že tady lidé smýšlejí podobně, tak chovám naději, že si někdo vzpomene na starou nepoužívanou reprosoustavu v garáži a bude mít radost z toho, když ještě někomu poslouží.
Můj e-mail: boris.blecha@centrum.cz. Díky za všechny reakce!
Boris
Borisi, nepochopil jsi, co Ti jiní citlivě naznačují a namísto toho se oháníš sociálním cítěním... Máš hlad? Žízeň ? Jsi nevyléčitelně nemocný? Tak tady sociální cítění právě končí a začíná vyčuranost. Běž na brigádu a něco si kup...makej a splň si v životě co nejvíce svých snů..a nespoléhej se na druhé. To je velmi dobrá rada do života.8oris píše: ↑26 kvě 2018 08:47Tak odpovím po gandalfsku pěkně popořádku:
PítrsPraha, bedny za dvouvíkendovou výplatu si určitě koupit můžu. Stejně tak jako jsem si mohl místo svých Sennheiserů koupit Koss a mít to z krku, žejo.No a jasně, z takového zesilovače darem bych skákal radostí, si nemysli. Ovšem koupit jej není taková pálka jak dobré repráky (a když říkám dobré, myslím Tracyho-tygr dobré!).
sonofstars, dík za tip!Už po těchhle bluetooth speakrech chvilku pokukuju. Jak ale říkáš, je to spíš jen tak si pustit kulisu. Pochybuju, že bys to chtěl jako výstup z gramce.
Miero: Wut, bro??![]()
Ale vážně, je tohle ještě pořád hifi fórum? Já tady očekávám komunitu nadšenců podobných mně samému, zkouším štěstí při apelu na princip „nevyhazujto“ a tady zatím skoro samý diss a rada à la „kup si pecky“.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 180 hostů