Lahudka pro drateniky, Cabasse se s kabelazi moc nemaze :-o
Re: Lahudka pro drateniky, Cabasse se s kabelazi moc nemaze :-o
Jsou to jenom kecy a kecy.
pěkné ale...nepotřebné, kdo uslyší rozdíl v repro kabelu ze starého vysavače je génius nebo zazobaný snob
Mě by jenom zajímalo, kdo všechno tu jede na obyčejnou dvoulinku. Hlavně z těch, kteří nevěří na vliv kabelů. Počítám, že by jich moc nebylo.
(ti opravdoví frajeři, mají i ostatní kabely obyčejné, z marketu za 49.-)
(ti opravdoví frajeři, mají i ostatní kabely obyčejné, z marketu za 49.-)
von by v rámci objektivity moc napomohl tzv. slepý test 3-4 různých výrobků když posluchač neví který kabel zrovna
hraje a bude po spekulacích a že jsem to zkoušel...
hraje a bude po spekulacích a že jsem to zkoušel...
Jarda69: Používám nejroztodivnější kabely ale nejdražší z nich je dvojlinka Jamo 2 x 4. Moje nejoblíbenější bedny Grundig Box 1600 mají DIN samice, takže tam používám kabel 2 x 1,5, protože tlustší bych tam nedostal. Z titulu svého bývalého zaměstnání jsem měl možnost slyšet statisícové kabely a protože jsem nepoznal pozitivní vliv, jsem toto zaměstnání opustil, protože nemíním být prodavačem hadího oleje.
Mmch., už v nějaké jiné diskusi jsi mi neodpověděl na otázku, co tě přivedlo k tak radikálnímu obratu ve změně názoru na kabel.
Mmch., už v nějaké jiné diskusi jsi mi neodpověděl na otázku, co tě přivedlo k tak radikálnímu obratu ve změně názoru na kabel.
Pak se to na tebe nevztahuje. Narážím na pozéry, co mají ve všem jasno, kabely podle nich nemají na nic vliv a pak mají v systému kabely za tisíce 
Na bednách Grundig Box, nebo Pioneer CS rozdíl asi neuslyšíte, i kdyby jste byli od narození slepí. 
a na kterých ano ?
Jedině na Tannoy Prestige Stirling (se SuperTweetery Tannoy ST100). Na žádných jiných..
Sbiral jsem pionyry. Mel jsem i jejich bedny. Nehraly moc dobre. Bylo jedno jakym kabelem byly pripojene. I kdyz byly pripojene k zesilovaci Spec. 
Naposledy upravil(a) fox dne 22 čer 2016 19:37, celkem upraveno 1 x.
Pincek nebyl špatný reprák pokud šlo o řadu CS-603 a vyšší...pak se ovšem zdevalvoval na průměrnou spotřebku jak Sony příkladem, to co vyrábí v satelitech Evropy (Spain apod.) to je hrůza, nádražní tlampáč, škoda. Vytunill jsem boxy výměnou výhybky, tlumením, ucpáním nelogického bass reflexu vzadu, basy zhutněly, směrovost se zlepšila trochu, za ty prachy (pořízen 1993) by dnes byly 3x lepší Jamo, Tannoy nebo B&W.
Mel jsem HPM900. Udajne meli byt lepsi nez pozdejsi rada CS. Vzdyt uz to je 40 roku, co se vyrabely.
To samý Sony SS G5, stejně se traduje že soňáci repro boxy neumí
https://www.google.cz/search?q=sony+G5& ... BN4QsAQIOA
https://www.google.cz/search?q=sony+G5& ... BN4QsAQIOA
fox: O bednách Grundig Box víš evidentně hovno. O shitkách Pioneer CS jsi začal ty.
Četl jsem tvoje vlákno na fóru Repro mania. Určitě jsou lepší než staré Tesly. Ale u těch asi změnu repro kabelu taky nepoznám.