Odar:
Můžeš mi doporučit někoho, kdo by udělal v ČR takové DYI bedny? Dík.
V nejbližší době se jedu na ty bedny podívat a poslechnout. Dám pak vědět.
Parametry reprosoustav
Re: Parametry reprosoustav
Napr. check, dawsoo, mongol, mozno N.A. Na Slovensku by sa dal "ukecat" bubuxin, do urcitej miery sa da cosi riesit aj s p. Buntom z BVaudio, dalej (tusim v Hlohovci) pink panter. Keby si sa popytal na audiowebe, mozno najdes este aj viac ludi. Toto su prvi, ktori ma napadli.
Samozrejme je to na osobny pokec, aby si povedal, co chces, ako si to predstavujes. Dotycny konstrukter by ta mal usmernit, co sa tyka osadenia a dalsieho technickeho riesenia. A samozrejme musis pocitat s tym, ze vyrobu na objednavku treba vediet prefinancovat a nie je to hotove za tyzden, ako ked kupujes cosi hotove. Vysledok by ale mohol stat za to. Pripadne doladenie vyhybky v tvojich akustickych podmienkach by mohlo byt tiez velkou vyhodou.
Samozrejme je to na osobny pokec, aby si povedal, co chces, ako si to predstavujes. Dotycny konstrukter by ta mal usmernit, co sa tyka osadenia a dalsieho technickeho riesenia. A samozrejme musis pocitat s tym, ze vyrobu na objednavku treba vediet prefinancovat a nie je to hotove za tyzden, ako ked kupujes cosi hotove. Vysledok by ale mohol stat za to. Pripadne doladenie vyhybky v tvojich akustickych podmienkach by mohlo byt tiez velkou vyhodou.
A co že si pořád s těma Kappama nespokojenej? Ty bedny dokáží zahrát velmi dobře...
..právě jsem se chtěl zeptatvintage píše:A co že si pořád s těma Kappama nespokojenej? Ty bedny dokáží zahrát velmi dobře...

Ale kdyby byly prostorové podmínky, také bych byl obklopen různýma bednama

Odar: Díky moc
Vintage: S kappama spokojený jsem, ale asi už nevím co s penězma
A jak píše ramones, rád se obklopuju krásnýma věcičkama.
Vintage: S kappama spokojený jsem, ale asi už nevím co s penězma

A jak píše ramones, rád se obklopuju krásnýma věcičkama.
Navstiv N.A. - najvacsie Lucidy by ta mohli ukojitvision píše:ale asi už nevím co s penězma

- olympus720
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ty repra mají společného s Polskem to, že spolumajitel, co nyní žije v USA, je Polák. Je to malá firma a dělají i zesilovače, které vozí do Evropy a vypadají dost solidne a neotřele - tady je 100W kousek - oddělený předzesilovač a koncový stupeň, chtějí za to cca 20k