A dalšia otázka, ak by ste mali na výber z troch vynikajúcich boxov, ktoré by sa odlišovali len tým, že jeden by mal bassreflex, druhý uzavretý a tretí MTPC, ktorý by ste si zvolili?
Passive radiator - technológia minulosti?
Re: Passive radiator - technológia minulosti?
Wikipedia? To si snáď robíš srandu ?! Veď o technológii nech si naštuduje materiál každý sám....ja som sa pýtal na skúsenosti, na to, či niekto počul boxy s MTPC a ak áno, tak aký mal z toho dojem.
A dalšia otázka, ak by ste mali na výber z troch vynikajúcich boxov, ktoré by sa odlišovali len tým, že jeden by mal bassreflex, druhý uzavretý a tretí MTPC, ktorý by ste si zvolili?
A ešte viac napínavé by to bolo, keby vám zaviazali oči, a pustili rovnaké skladby s rovnakou technikou a káblovačkou na týchto troch boxoch bez toho, aby ste vedeli ktorý je ktorý....no to by som chcel vidieť naších hi-fi borcov (alebo smotánku
), ako by si vybrali !!! 
Re: Passive radiator - technológia minulosti?
Pistacius píše:
Já kdybych měl vybírat repro soustavy, tak bych asi moc neřešil jestli využívají bassreflex, MTPC, uzavřený a nebo otevřený systém, soustředil bych se na zvuk. Princip by nebyl až tak důležitý. Každý má svá pro a proti a záleží spíš jak je "konstruovaný". Dle mého názoru se nedá jednoznačně říci ten je nejlepší.