Quadtal Titan MK2, MK3
Re: Quadtal Titan MK2, MK3
Tak konecme titany zacinaj ukazovat cast toho co dovedou a to pod taktovkou obyc yamahy rx 481.bedny konecne maj stredy vysky a prostor ktery bych ocekaval, parada! Ted jde na radu premereni mistnosti, odstraneni dozvuku 400 -5 k hz, pak room eq . Jsem zvedav co ze sestavy vymacknu.
Po odladeni se pres kamose pokusim o test se zesilovacem radove vyrazne lepsim abych el predstavu kam az titany muzou jit.
Po odladeni se pres kamose pokusim o test se zesilovacem radove vyrazne lepsim abych el predstavu kam az titany muzou jit.
Dobrá trollovina
....

Keki-Ty je mučíš 

Mercedes-Benz třídy S zkušebně osazený dvouválcovým motorem o objemu 0,8 litru začal právě ukazovat, co dovede jeho hnací systém přenést, podvozek odpružit a brzdy ubrzdit. Vypadá to slibně.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
opatrne pri zajizdni, neper to tam pod tlakem
Důvod proč,jsem již vysvětlil výše.
když jsem Titany kupoval, slyšel jsem je na top end zesilovači,(bohužel již nevím co to bylo) ale ohromný monobloky,atd... a ten zvuk byl relativně hnuj, z důvodu mizerné místnosti.(nyní to hraje rozhodně lépe) proto nyní usilí a finance soustředím na místnost. čeká mě toho docela dost. přemístit dveře ve zdi, atd:)) takže se rozhodně nudit nebudu. až bude vše srovnané,vč dobré roomEQ pak má smysl pokračovat dále.
k tomu mercedesu: nebudu si kupovat AMG kompresor do S classe, které může jezdit jen po dvorku na zpátečku.
nejprve si udělám hezkou trať a pak budu ladit motor.
))

k tomu mercedesu: nebudu si kupovat AMG kompresor do S classe, které může jezdit jen po dvorku na zpátečku.

- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ok, jen ze tyhle bedny pod "taktovkou" zakladniho av receiveru ani nevi ze je chces poslouchat, good luck
těším se až je porovnám s důstojnějším krmičem a budu moc na vlastní uši v mojí místnosti poslechnout rozdíl.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nepodceň ani zdroj hudby, filtraci, napájení.... Vše už s takovýma bednama hraje roli.
K cíli vede spousta cest. Některé jsou tak dlouhé, že poutníka vysílí a ten skončí úplně jinde...