Regálové reproduktory - hifi

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Re: Regálové reproduktory - hifi

Příspěvek od Vyblíz »

Pokud se nemýlím, tak bydlíš asi 500 metrů ode mne vzdušnou čarou, seš ochotný k osobnímu setkání? a ukázat mi, jak to funguje? nebo to je někdo jiný, kdo bydlí na bateriích kousek od UVN nejsem si jist. Nebo to byl asi někdo jiný, ale kdysi sem viděl někoho s podobným nickname, že bydlel myslím na těch bateriích.

slimy

Příspěvek od slimy »

to Vybliz

Dle urovne tvych vyjadrovacich schopnosti usuzuji, ze zasvecovat te do jakychkoliv narocnejsich zalezitosti, je naprosta ztrata casu.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Já zase dle úrovně tvých vyjadřovacích schopností usuzuji, že si zapomněl chodit na základní školu a taky tím nezapleveluji vlákno.

Kocour
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocour »

Stejne jsem z daleka. Poradit se da, ale vylozit na stul komplet vlastni postupy, zkusenosti, vychytavky, to udela jen clovek, ktery si nevazi vlastniho casu.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Pozor Vybliz vyhledává výhradně pánskou společnost, už má podmínku za oblbování kupců pod vlivem svého moudža :evil: :roll: .

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Kocour píše:
18 kvě 2018 23:31
Stejne jsem z daleka. Poradit se da, ale vylozit na stul komplet vlastni postupy, zkusenosti, vychytavky, to udela jen clovek, ktery si nevazi vlastniho casu.
Já tohle vnímám trochu jinak. Když se mně někdo zeptá, jak se dá opravit určitý driver, který má výrobní chybu, tak mu to klidně řeknu, ač v autorizovaném servisu si za to účtují 3600 Kč za kus. Případně mu to opravím za pětistovku, já si obecně postupy nesyslím, ač znám lidi, kteří si je naopak drží. A tím neříkám, že jedno je správě a druhé špatně, je to věc přístupu.

slimy

Příspěvek od slimy »

Vyblíz píše:
18 kvě 2018 22:57
Já zase dle úrovně tvých vyjadřovacích schopností usuzuji, že si zapomněl chodit na základní školu a taky tím nezapleveluji vlákno.

Každý "obdařenější" pochopí - kdyż se píše z mobilu, tak se na interpunkci moc nehraje! :)
Ovšem ty - i s PC klávesnicí a základní školou - namrskáš 2 hrubky v jedné větě.

Vyblíz píše:
18 kvě 2018 22:28
Pokud se nemýlím, tak bydlíš asi 500 metrů ode mne vzdušnou čarou, seš ochotný k osobnímu setkání? a ukázat mi, jak to funguje? nebo to je někdo jiný, kdo bydlí na bateriích kousek od UVN nejsem si jist. Nebo to byl asi někdo jiný, ale kdysi sem viděl někoho s podobným nickname, že bydlel myslím na těch bateriích.
A toto - no comment!

to Kocour
*thumbs up*

...házet perly ...

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Každý pochopí, že kontrolovat gramatiku na diskuzním fouru, kde píšu například během toho, co v druhém okně hraju dota je opravdu hloupost. To je asi stejné, jako tvrdit, že na mobilu nejde psát interpunkce. Ve skutečnosti seš absolutně mimo mísu, protože já se živím jako copywriter + často jako korektor. Možná právě proto nemám potřebu kontrolovat lidem výplody na diskuzním foru, jako to mají děcka co právě vyšla ze školy a mají pocit, jak jsou chytrá. Je to asi na stejné úrovni, jako opravovat lidem v hospodě syntaxi během toho co mluví a pijou pivo.

slimy

Příspěvek od slimy »

OMG

Z gramatikou jsi začal ty.
Já jen na základě tvých vyjadřovacích schopností (psaného textu) vyhodnotil tvuj potenciál cokoliv složitějšího pochopit.
Pokud se mýlím, o čemž na základě tvých příspěvků silně pochybuji, tak se omlouvám.

P.S. korekturami čeho že se żivíš? :lol:

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Já jen na základě tvých vyjadřovacích schopností (psaného textu) vyhodnotil tvuj potenciál cokoliv složitějšího pochopit.
Větší pitomost sem v životě nečetl, by mne zajímalo, jestli sis někdy psal s programátory. Jejich texty vypadají ještě o třídu hůř.

brousek_mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brousek_mb »

Tak koukám, že se to tu pěkně zvrhlo :)

Jen pro info k původnímu tématu. Děkuji všem za příspěvky. Zatím to vypadá na bedny Polk Audio RTi A3 se zesíkem Marantz pm5005.

Pokud by to někoho zajímalo, zasílám odkaz na vedlejší forum, kde jsem rozjel podobnou diskuzi.

http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... #p11935267

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

To jsou zase bláboly "k tématu" ...

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Nic nezkazis ani "monitor audio bronze", cislovku uz necham na tobe,dle rozpoctu,ale s marantz si rozumi.

brazilskystrelec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brazilskystrelec »

Zdravím. Mně se líbí docela tenhle reprobox https://yeselektro.cz/hifi-reproboxy/92 ... cerna.html a hledám něco podobnýho, akorát menšího a kvalitnějšího. Měl jsem reproduktory od Logitech a nevydržely ani měsíc. Budu rád za doporučení.

Odpovědět