TANNOY WESTMINSTER - můj sen
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
TANNOY WESTMINSTER - můj sen
TOHLE JSOU REPRODUKTORY MYCH SNU:

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Re: TANNOY WESTMINSTER - můj sen
Nezlob se N.A. ale po tomhle lacni me nitro. 
Z jakeho roku ty bedny pochazeji? Ani ty lampovy zes. na fotce nevypadaji spatne. Vizualni dojem kazi jenom projektor. Proc nevyrabeji neco styloveho, pripominajiciho kino (drevo, tlumene barvy...), kdyz uz se jim podarilo lidi donutit, aby si staveli kina doma.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle jsou z roku 2002.Pristi tyden si je jedu poslechnout.Tento sen si jednou splnim doufam ze na az v sedmdesati. 
Ty bedny se začali dělat v roce 1985 a už tehdy stály úžasných 4800 Liber. Názor na ně je že mohou hrát i v hodně velké místnosti, mají podání prostoru jako malokteré jiné, ale z dnešního pohledu nedosahují kvality nejdražších hornů. Vyčtené hodnocení. Žádnou poslechovou zkušenost nemám. Ale slyšel jsem jednou jiné velmi staré (30 let ?) horny Tannoy daleko menší než tyto krmené jednočinným elektronkovým zesilovačem a bylo to opravdu dobré.
Slyšel jsem je na výstavě v Praze.Měl je tam Žaloudek (Finale Audio) a hrálo se tuším z Michell GyroDec přes Audio Research.Zvuk si pamatuju jako velice dobrý - detailní ,výborný prostor.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Dzyane, tak co už jsi byl tyto skvosty poslouchat? Jaké jsou dojmy?
Název vlákna opraven, jak jsem slíbil. Díky Rowingu
.
Název vlákna opraven, jak jsem slíbil. Díky Rowingu
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
MarkL:Jeste ne az zitra.Vcera jsem trochu experimentoval s mymi Tannoy a nastroje jsou mozno vyrazneji vystopovat v prostoru,velka zmena.Mozna i diky velke mistnosti sestava exceluje v podani obrovskeho 3d obrazu,vcera jsem poslouchal P.Barber/Cafe blue a fakt dobry ale stejne mam radsi Modern Cool ze je vice v experimentalni poloze a je jazzovejsi,Cafe blue se mi zda podstatne komornejsi a dokonce i v nektyerych pisnickach az folkova.To neni na zavadu je to stale ta patricia jak ji znam.Na reportazi o nasem setkani pracuji 
Tyto krásné ,,skříně''šlo poslechnout již na přelomu století v Ostravě
.
Proč bych měl? Je to pěkný-velký sen, mají zvukově své kouzlo a obrovskou citlivost. Navíc jsem Tebe nikdy nepovažoval za možného dalšího majitele beden ode mě, v pohodě.Dzyan píše:Nezlob se N.A. ale po tomhle lacni me nitro.
Noble Audio - výroba a prodej
Do Tvého velkého prostoru potřebuješ velké a ke svým zesikům dost citlivé repro, ne „malé“ méně citlivé Lucidy. Tvé poslechové návštěvy jsem bral jako hlavně člověčí záležitost, a pokec.
Noble Audio - výroba a prodej
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ano Korýši, také jsem je byl poslouchat ve studiu Tykon. Hovořil jsem o tom s Dzyanem, ale za boha jsem si nemohl vzpomenout s čím to tehdy hrálo. Ty si náhodou nepamatuješ?korys píše:Tyto krásné ,,skříně''šlo poslechnout již na přelomu století v Ostravě.
Nóó tos mě taky dostal.Těžce vzpomínám...Velké zlaté koncáky...
. Tehdá ještě zastupovali Marantze,žeby?Nejsem si jistý,je to už hafo let.Taky u toho mohly být jěště nějaké lampičky.Jako zdroj se používal Pionýr PD95 nebo nějký TEAC VRDS,ale od té doby se tam vystřídalo takové množství strojů různých značek(KRELL,RESTEK,DENSEN,RI-AUDIO,NAD,MARANTZ,TEAC,EDGAR...a další),že mi to všechno splývá.Co takhle se přímo zeptat p.Šulce?Co si ale pamatuji z té doby víc je to,že mě tehdy víc oslovily jejich D700 než přímo Westminsterky.Nějak jsem se s nima nemohl srovnat v té místnosti,kde zabíraly hodně prostoru.Jsem měl pocit,že mě ty skříně pozřou
.
Přes řeku do stínu stromů.
Zaujímavý link, síce japonsky, ale obrázky netreba komentovať. Množstvo Tannoyiek. Toto všetko nás ešte len čaká.
http://www.ac2.jp/go/memo_A.html
http://www.ac2.jp/go/memo_A.html
palipol
výborné fotky z japonských domácností.
skvělé jsou ty jbl everest na africkém dřevu a bw šnek zmáčknuté do rohů malé místnosti...
díky za interesantní link
výborné fotky z japonských domácností.
skvělé jsou ty jbl everest na africkém dřevu a bw šnek zmáčknuté do rohů malé místnosti...
díky za interesantní link