Thiel 3.7
Re: Thiel 3.7
Můžeme si určitě tykat. Koupil jsem ho u Erna Borbelyho. On to má v nabídce. Má tam i 4kanál. Ale určitě by sehnal i ten 8mi kanál. Ovšem vidím to někam k 450 Eur. A to teda je řádný mazec. Ale u špičkového domácího kina proč ne.
Elma je taky varianta. Dají se tam dát rezistory normální velikosti. A tudíž i CaddocK rezistory. Ovšem pokud bude ten All Fet preamp špičkový, tak si postavím symetrickou verzi. Takže to možná budu řešit znovu.
Elma je taky varianta. Dají se tam dát rezistory normální velikosti. A tudíž i CaddocK rezistory. Ovšem pokud bude ten All Fet preamp špičkový, tak si postavím symetrickou verzi. Takže to možná budu řešit znovu.
Z lokomotivy. Chlapi pište o tom, čemu rozumíte.boxer píše:Nemusíme chodit daleko,Sroll Lyric má taky "jen" 1 pár.
Aha,Robin myslel 29 črc 2009 13:01 asi právě oňho.
Pavel Macura Audio
ještě dlužím pár slov
(všem se tímto omlouvám za trvání)
k repro thiel 3.7., které mi byly na čas svěřeny do péče.
slyšelo je u mě vícero lidí.
od zmlsaných pražáků, přes hluché brňáký a citlivé náchoďáky až po nemocné severočechy.
i slovensko zavítalo.
můj postupný názor na zvuk těchto repro byl časem utvrzen jednotnou frontou všech hifi-soudruhů.
jak řekl syčák:
"šoupni do té mezery mezi tou středovejšou a basákem papírovej střeďák a bude to hrát výborně.
takhle je to průůůůůser"
pro mě to tedy byl průser.
středy to prostě nezačalo hrát ani po X pokusech a kombinacích.
thielem uváděných 200 hodin na rozehrání nestačilo.
dodnes nechápu, v čem byla TA chyba.
je to světová reference. všichni víme.
v myšárně to byl propadák. ani sroll to nezachránil.
basy byly úžasné, výšky detailní ale klasická hudba z toho poslouchat rozhodně nešla.
doufám, že thiel 3.7. někdy u někoho doma uslyším a bude se mi to líbit.
dodnes je to pro mě záhada velikosti Akta X.
jsem v kontaktu s jedním zdejším členem, který je spokojeným vlastníke thiel 3.7.
má krásnou sestavu a k němu upínám svou naději.
thiel 3.7. je krásná bedna. v poslechovce impozantní.
poslouchat jsem jí, bohužel, nebyl schopen déle než 20 minut nebo 3 měsíce

(všem se tímto omlouvám za trvání)
k repro thiel 3.7., které mi byly na čas svěřeny do péče.
slyšelo je u mě vícero lidí.
od zmlsaných pražáků, přes hluché brňáký a citlivé náchoďáky až po nemocné severočechy.
i slovensko zavítalo.
můj postupný názor na zvuk těchto repro byl časem utvrzen jednotnou frontou všech hifi-soudruhů.
jak řekl syčák:
"šoupni do té mezery mezi tou středovejšou a basákem papírovej střeďák a bude to hrát výborně.
takhle je to průůůůůser"
pro mě to tedy byl průser.
středy to prostě nezačalo hrát ani po X pokusech a kombinacích.
thielem uváděných 200 hodin na rozehrání nestačilo.
dodnes nechápu, v čem byla TA chyba.
je to světová reference. všichni víme.
v myšárně to byl propadák. ani sroll to nezachránil.
basy byly úžasné, výšky detailní ale klasická hudba z toho poslouchat rozhodně nešla.
doufám, že thiel 3.7. někdy u někoho doma uslyším a bude se mi to líbit.
dodnes je to pro mě záhada velikosti Akta X.
jsem v kontaktu s jedním zdejším členem, který je spokojeným vlastníke thiel 3.7.
má krásnou sestavu a k němu upínám svou naději.
thiel 3.7. je krásná bedna. v poslechovce impozantní.
poslouchat jsem jí, bohužel, nebyl schopen déle než 20 minut nebo 3 měsíce
Ahoj Michale , ono to tak nějak souvisí s preferencemi každého jedince , protože u reprobeden jde vždy o reprodukovaný zvuk , který se tím či oním způsobem přibližuje reálnému zvuku , tedy nějakým svým vlastním způsobem .. Proto si myslím (protože tak trochu znám tvoje preference) , že to globálně není špatně hrající reprobedna , někomu však způsob jakým "hraje" nemusí vůbec vyhovovat . Nakonec , když jsem se tak díval na Stereophile a jejich jednotlivé testy oni tam preferovali právě Thiel 3.7 např. před Avalon Indra , ale jak jsem už řekl , v této kategorii je to o preferencích každého jednotlivého člověka .
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
ciba
nečetl jsi můj slint pozorně.
to nebyl můj názor.
od studio eso po tonyho z bratislavy.... průser.
nečetl jsi můj slint pozorně.
to nebyl můj názor.
od studio eso po tonyho z bratislavy.... průser.
To je těžký: tyhle Thiely na první poslech ohromí svým krystalicky čistým zvukem a nádherným podáním tranzient - kdo se tím ale nenechá oblbnout po delší době zjistí že se to nedá dlouhodobě poslouchat. Začne z toho bolet šiška.
Nějakou teorii bych na to i měl ale je to fuk . Důležitý je že shoda byla přes celé spektrum preferencí posluchačů. Taky to potvrzuje že Michal zkoušel všechny tweakovací metody a různý zesy od audionetu po šrola , vyměnil kabely za několik desítek tisíc a já nevím co ještě. Každopádně když to nikam nevedlo - skončilo to jediným možným způsobem. Důležité je že se mu ty jeho Avalony líbí a co si o tom myslí ostatní (technici netechnici) není důležité. Konečným arbitrem je nakonec vždy uživatel.
Nějakou teorii bych na to i měl ale je to fuk . Důležitý je že shoda byla přes celé spektrum preferencí posluchačů. Taky to potvrzuje že Michal zkoušel všechny tweakovací metody a různý zesy od audionetu po šrola , vyměnil kabely za několik desítek tisíc a já nevím co ještě. Každopádně když to nikam nevedlo - skončilo to jediným možným způsobem. Důležité je že se mu ty jeho Avalony líbí a co si o tom myslí ostatní (technici netechnici) není důležité. Konečným arbitrem je nakonec vždy uživatel.
zappa
nemám nějaký vkus. neumím popsat, co chci slyšet.
poslouchám hodně klasickou hudbu. a jak mě to nebaví nebo to mám chuť posouvat po skladbách, tak to není ono.
nemám nějaký vkus. neumím popsat, co chci slyšet.
poslouchám hodně klasickou hudbu. a jak mě to nebaví nebo to mám chuť posouvat po skladbách, tak to není ono.
Já jsem jen chtěl sdělit můj názor na věc nic víc , nakonec ty Thiely jsem doma ani neměl tak to ber s rezervou . Spíše byl pro mne zajímavý pohled lidí ze Stereophilu na oba dva dříve jmenované reproduktory - to beru jako důkaz mého tvrzení , že každý ( i zkušení chlapci ze Stereophilu) mají svoje vlastní preference .
ciba
u sloupů ve Stereophile recenzuje tu absolutně nejvyšší ligu sám John Atkinson, následuje Kalman Rubinson, pak Michael Fremer atd. atd. až k Robertu J. Reinovi.
normální potravní řetězec či alfa-hierarchie.

jinak jsem rád, že to má lachim za sebou...
u sloupů ve Stereophile recenzuje tu absolutně nejvyšší ligu sám John Atkinson, následuje Kalman Rubinson, pak Michael Fremer atd. atd. až k Robertu J. Reinovi.
Tak jako ve všech oborech ...dadaft píše:ciba
Pod tento nazor sa podpisem.T-M píše:To je těžký: tyhle Thiely na první poslech ohromí svým krystalicky čistým zvukem a nádherným podáním tranzient - kdo se tím ale nenechá oblbnout po delší době zjistí že se to nedá dlouhodobě poslouchat. Začne z toho bolet šiška.
Docela rád bych byl býval slyšel 3.7 na "svém" "železe", to je jediná možnost, jak si můžu udělat nějaký obrázek.
Přiznám se, že z diskuse v tomto vlákně zatím žádný nemám. Současně se přiznám, že mě osobně Avalon příliš nezajímá.
Přiznám se, že z diskuse v tomto vlákně zatím žádný nemám. Současně se přiznám, že mě osobně Avalon příliš nezajímá.
Pavel Macura Audio
Vo Viedni sa daju proti zalohe pozicat - firma AUDIO TUNING...PMA píše:Docela rád bych byl býval slyšel 3.7 na "svém" "železe", to je jediná možnost, jak si můžu udělat nějaký obrázek.