Triangle GENESE QUARTET

Diskuse k reprosestavám všech velikostí, tvarů, druhů, typů i váhy.
Zbynek
Kontaktovat uživatele:

Re: Triangle GENESE QUARTET

Příspěvek od Zbynek »

bohus píše:Pipis píše :
jaké top máš konkrétně u beden na mysli?

Jednoduše :
"Sonus Faber Guarneri Palladio" *hura*
Teď sem si cvrkl do gatí zase já, Bohušu *2thumbsup*

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Je tu někdo s poslechovýma zkušenostma s Triangle GENESE QUARTET?

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

pasul píše:Neodstřelil jsem to.Pouze mám pochybnosti.Ale na mně neberte ohled.Já už jsem takovouhle kategorii mněl a vlastně stále mám doma(Nikdo nechce ani stotisícové reprosoustavy-Reference 3A VEENA za pade!Holoprdelnictví?Nevím.Nechám si je k PC a koupím k tomu lampový konec.Ať se taky pomněju!).Ale já už tuhle kategorii nemusím a ani nechci.Jak jednou čuchnete k top,tak je zle.
TOP VOBY koupíš za 1/6 a své sušinky chceš prodat za 1/2 tak se nediv ;) :lol: , ty bys za ně dal z 2-4 ruky 150k ? *sunglases*
Noble Audio - výroba a prodej

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

to Zbyněk :
ňa nezlob :lol:
a pro mě jsou "Palladia" TOP of TOP *hura*

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Chlapci nějakýma reprosoustavama do 300K už se nezabývám.A to že jsem je koupil za šestinovou cenu není moje chyba,ale vás co jste si toho nevšimli(I když začínám pochybovat i o tom,že by je někdo koupil i za tyhle prachy!).Byly dlouho k mání a za takové super prachy!Ještě jsem neslyšel nic lepšího.A to už jsem opravdu pojezdil dost systémů.Snad jediný systém se mi zdál tak fantastický a to bylo u Ciby v Mladé Boleslavi.Ovšem ten tady nechodí.Ostatní byl padák.Vždy tomu něco chybělo nebo přebývalo.

Nemám sice top modely VOBA Audio,ale o jednu třídu níže.75tisíc EUR je u těch top trochu moc,ale dejte mi nějaký čas a uvidíte. *hura*

NA-Jo.Po tom co předvádějí dal.Ten cenový rozdíl mezi referencema a V.A.C.T. celkem odpovídá.Mně se zdá. ;)

A už tady neničme vlákno o fantastických reprosoustavách Trianglech či co to. :mrgreen:

boxer

Příspěvek od boxer »

Dadaft

já bych se téhle firmě (V.O.B.A.)takhle neposmíval

Máš pocit,že moje smajlíky vyjadřují posměch?Nemám ve zvyku se posmívat.Každý má právo na své místo na slunci.

Já jsem tyto neslyšel,četl jsem o nich hodně,dokonce jsem s Ekim o nich a těch TOP soukromně přes SZ diskutoval.
Cena je dle mého úděsná,ale co já vím,zda odpovídá či ne?
Jsou mnohé výrobky drahé jako prase,a stojí za (dle mne).....
Tyto jsou minimálně krásně provedené.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Top model ve stojanovkách to bezesporu je, ne. Byla to taková snaha o české SONUS FABER Extrema. No když vezmu v úvahu, že jde o dvoupásmo se1“ hedvábnou kalotou a 7“ středobasákem alá XAVIAN XN270 od firmy o které krom internetu a for není vidu, žádný veřejný test je nezhodnotil, pár lidí co je slyšeli na ně dávno zapomněli, proti těm italkám zaostávají designem i hodnotností použitých měničů, tak se není co divit, že se o ně zájemci neprali. Když vezmu ty Extremy od Italů, tak stály ještě trochu více, je to kultovní stojanovka od světoznámé firmy a pořídíš jí dnes pod 100.000,-.
Je dobře, že jsi si jejich pořízením udělal radost, přeju ať dlouho trvá, jejich zvuk je nekonfliktní, nikoli neutrální a pravdivý a proto je balzámem pro unavené uši. Pokud by si je pořídil někdo s oblibou lamp, Mc Intosch ..(když jsem slyšel vedle těch SCAN SPREAKů ACCUTONy, slyšel jsem lampa-tranzistor) nebo strejda s fajfkou v houpacím křesle, rozuměl bych tomu, ale Ty se hlásíš, k DPA, ML.. jsi mladej,proto to nejen já nechápu.
Sorry za OT, ale myslím, že to moc nevadí, neb informační hodnota vlákna se zdá být vyčerpána.
Noble Audio - výroba a prodej

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Zpět ke Genese. Já jsem typ Quartet poslouchal několik dní a na spoustě CD různých žánrů. Co mne doslova usadilo byly bezvadné středy, lidský hlas a lhostejno zda ženský či mužský je naprosto přirozený. A vůbec celý jejich přednes je plný detailů a nuancí které na jiných repro tak zřetelné nejsou. Dodám, že příjemný bas to celé nevtíravě podbarvuje. S jejich citlivostí to tak divoké nebude, docela se změnily nízké kmitočty při zapojení 200W konce oproti 50W. A to neposlouchám nijak přehnaně hlasitě, takový normál v bytě.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Ty četné a přitom neagresivně podané detaily při nižší a střední hlasitosti považuju za největší plus těchto sloupků - spousta z nás bydlí v panelákách se sousedy, a večerní poslech je tak trochu kompromisem, Triangle Genese Quartet tuhle důležitou disciplínu - slyšet všechno i při nevysoké hlasitosti - zvládají dokonale ...

Zbynek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbynek »

V řezu:

Obrázek

Vystaveno na High End Mnichov 2008

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

tieto bedne ma zacinaju cim dalej tym viac zaujimat..

Mih - akymi konkretnymi silicmi to bolo hnane? Co zdroj?

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

agustini píše:Mih - akymi konkretnymi silicmi to bolo hnane? Co zdroj?
"Silnější" sestava byla Sherwood Thema, "slabší" Arcam - oboje včetně CDP.

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

na ktorej zostave sa ti to viac pacilo? Mal si moznost pocut aj s inymi komponentami?

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Osobně bych dal přednost Sherwoodu, klidnější výšky a více prokreslených basů, také cenový odstup obou sestav tomu odpovídá.

agustini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agustini »

sherwood ako HiFi znacku som na nete nasiel ale ich radu "Sherwood Thema" nie, ide o neaky starsi model? bol by k tomu link?

Odpovědět