Ucpání basreflexu
Re: Ucpání basreflexu
Škoda,dvě mám navíc.
Škoda.Dvě mi zůstala.
Přesměrovávat zvuk bassreflexu
Lidi kam na takovýhle džouky chodíte?

Není to v souladu s tajnými audiofilskými pravidly.
Tajná audiofilská pravidla = Snake Oil
To nelze potvrdit.
Audiofilská fyzika má jiná pravidla?
- jarda_k_2005
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Když to dobře napojíš a utěsníš spoje, tak ten basreflex naladíš na úplně jinou frekvenci(nižší). Pokud chceš zmírnit jeho účinek, stačí trochu zmenšit průměr roury. Ale odvést bas jinam, třeba za dveře, se ti nepovede
.

Pokud je to ladeno pod 100Hz, tak už si to cestičku najde samo.
Z mojich dlhoročných skúseností k tejto téme...Basreflex má opodstatnenie pri v domácom kine pri sledovaní filmov.Basový zvuk sa odráža v ozvučnici a s určitým oneskorením vychádza von cez basreflexový otvor.Tie odrazy a to oneskorenie je efektné napr. pri výbuchoch a ďalších akčných filmových scénach na dotvorenie atmosféry a zvýšenie autentickosti. Na počúvanie dvojkanálového sterea sa mi osvedčilo basreflex zaslepiť molitanovou záslepkou od výrobcu reprobední.Bas je v tomto prípade rýchlejší,adresnejší a konkrétnejší.
kvičko píše: Z mojich dlhoročných skúseností k tejto téme...Basreflex má opodstatnenie pri v domácom kine pri sledovaní filmov.Basový zvuk sa odráža v ozvučnici a s určitým oneskorením vychádza von cez basreflexový otvor.Tie odrazy a to oneskorenie je efektné napr. pri výbuchoch a ďalších akčných filmových scénach na dotvorenie atmosféry a zvýšenie autentickosti. Na počúvanie dvojkanálového sterea sa mi osvedčilo basreflex zaslepiť molitanovou záslepkou od výrobcu reprobední.Bas je v tomto prípade rýchlejší,adresnejší a konkrétnejší.