Vintage reprobedny typu Sansui, Pioneer apod.
Re: Vintage reprobedny typu Sansui, Pioneer apod.
Vyhoď že signálové cesty vše nepotřebné, dopřej Infinity poradný zesilovač nebo konec (Rotel, Harman, Yamaha... možností je dost). Pohraj si s jejich umístěním, nakrm je dobrou hudbou a myslím, že budeš tleskat i ušima...
Všechno bude.
Užij si je
, jsou super. No a až jim dáš jednou pořádnej prostor, tak třeba zjistíš, že ani nepotřebuješ sedět ve špici trojúhelníku. Dávají hrané hudbě takový prostor a detail, že u poslechu můžeš sedětležet klidně někde bokem ideálního umístění a přesto detailně rozlišují jednotlivé nástroje,... tedy pokud to ta nahrávka umožňuje
.
Hlavně to nepřehnat, s tím rozestupem. Kdo potřebuje simulaci pink pongu? 

Jjoo, důležitý je odstup,... ale to platí pro všechny repro 
Zaplaťpánbůh, zatím nemám potřebu

Inifnity jsou vyborne hrajici bedny, zejmena k jejich stari a proti konkurenci se nemaji za co stydet. Kolik uz bylo fotek vnitrku soucasnych highend vyrobku a clovek se nestacil divit jaky hnus tam nasel.....
Tomu (v Infinity) se totiž říká stará dobrá ruční práce, kdy A.N. a kolegové ladili kus od kusu.
Ale teď vážně, vše je ještě tam pěkně poctivě pájené, za ty léta žádná oxidace, na rozdíl od jednou tady probíraných repro za 300t, kde sic deska s výhybkou uspořádaná jak ze žurnálu, ale vše na krimpovacích spojích aby osazení trvalo co nejmíň času
... to aby si to HiFikutil hned předělal.

Ale teď vážně, vše je ještě tam pěkně poctivě pájené, za ty léta žádná oxidace, na rozdíl od jednou tady probíraných repro za 300t, kde sic deska s výhybkou uspořádaná jak ze žurnálu, ale vše na krimpovacích spojích aby osazení trvalo co nejmíň času

No, ony ty letované spoje taky nejsou žádná výhra. Dobře udělený lisovaný nebo ovíjený spoj se dává do techniky pro náročné podmínky.
Zatím jsem z nich pořád úplně nadšenej. Nevím proč už jsem je dávno nepořídil. Minimálně pět let jsem o nich uvažoval. Odrazovalo mě, že mi to neutáhnou zesilovače. Ale tahle nabídka byla i s koncákem od Dudka dpa 380. Vše propojené na koncák. Jak pincek tak i technics. Jsem max. Spokojenej.
Píšou to i v té italské recenzi. Jsem si ji nechal prelozit translatorem. Pisou to jako nevyhodu, ze potrebujou silnej zesilovac.
Jiné recenze píšou, že právě tyto Renaissance 90 nejsou náročné (oproti třeba Kappam) na zesilovač, to si nevybereš
.
A s tím letovanim versus lisováním spojů si s tebou dovolím taky nesouhlasit.
Jinak Oplt
, super 
A s tím letovanim versus lisováním spojů si s tebou dovolím taky nesouhlasit.
Jinak Oplt
Náročné - nenáročné na zesík. Těžko říct. Pioneer bez koncáku pěkný přednes ale hřeje se. Technics bez koncáku přednes na prd a taky topí. Takže zapojen koncák.....zvuk lepší a teplota v pořádku.