Výšková repra Tannoy m2
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Výšková repra Tannoy m2
To ofukování cyklo pumpičkou je docela odvážný počin. Pístnice cyklopump jsou namazané tukem/vazelínou, která je v přímém kontaktu s vyfukovaným vzduchem, a nelze vyloučit, že její mikrokapky vyfrčí z hadičky ven.
JInak na ebay najdeš spoustu textilních a laminátových kalot kolem 50 korun za kus, problém je, že ta výměna může dost změnit zvuk, pokud se vymění i vynutí. Dá se udělat to, že se opatrně oddělí obě vynutí a použije to původní na novou kalotu, pak by byl výsledek hodně blízko originálu.
Mám už B&W 685 a skok to je velikej, ještě mám domluvený Tannoy t 115...Vyblíz píše: ↑24 led 2019 22:35Já sem nikdy na kalotu zevnitř nekoukal, ale standardně se to podle mne tvrdí jenom na jednom místě, potřebuješ na výškáči nízkou hmotnost, nemůžeš z toho přeci udělat ingot.
Jestli chceš tannoy z téhle doby, kup si 609 případně 611, to už jsou bedny, které dokáží přehrát i současnou spotřebku a dají se sehnat často za pár peněz. A výšky jsou tam buď z nějaké slitiny hliníku, nebo titanu, ty rozhodně praskat nebudou. Koše jsou plechové, takže ty klidně vydrží ještě dalších 30-50 let.
Nemyslím, že ty T115 budou nějak zajímavé, ty 685 máš ode mne.
Aha, jsou bezvadný... Se od toho nemůžu urvat
Pro mne velikej pokrok !!!
No, kdybys chtěl utrácet, mám tu DC6T /DC6TSE / XT6F od tannoy
Hmm jsou pěkný ale já sloupky nééé, v té mojí nudli jsou regály akorát
Tyhle budu mít na dlouho, tady můžu výšky i tím štětečkem 
Na ty kaloty se dá sáhnout normálně i hadříkem ale musíš mít pro to trochu cit. On to není klasický hliník, je to nějaká slitina a tvrdostí to spíš připomíná titan.