XAVIAN 125 Junior - All about
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
XAVIAN 125 Junior - All about
Rád bych se pozeptal, jak dlouho se regálovky asi mají rozehrávat ? 100 h mi přijde málo.
Re: XAVIAN 125 Junior - All about
Tak je rozehrávej dýl.
Panebože zase...
Panebože zase...
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dinosaurjr ...pokud byly normálně skladované, neležely roky tak, že se vyosil středobas, tak to asi nebude ani zapotřebí.
(vyosil - vlastní vahou byl system dlouhodobě mimo osu a materiál si to pamatuje)
(vyosil - vlastní vahou byl system dlouhodobě mimo osu a materiál si to pamatuje)
Co říkáš na zvuk pidi Juniorek vs tvé Béwé? Máš je na druhém audio řetězci nebo jsi je puštěl i na tom samém jako používáš pro Béwé?Pomalu nastává čas, kdy přijdu o poslechovku a uvažuji o Xavian, které zapadnou do obýváku jak vzhledem tak velikostí. Zatím jsem slyšel jen Piccola a hrály super. Děkuji za odpověď.
Juniorky jsou poslední verzí 125tek, takže jistě roky nikde neležely. Dělal je David, takže hrají dobře.
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak mám natočeno téměř 150 h, do 100 h je to mela. Teprve až po stovce se začíná usazovat.
Jasně, někdo si zvykne dříve, jiný pozdějiDinosaurjr píše:Tak mám natočeno téměř 150 h, do 100 h je to mela. Teprve až po stovce se začíná usazovat.
A da se to poslouchat ve srovnani s BeWe?:)
Dá se to poslouchat a čímkoliv - obzvláště, když nebudeš vidět . . . . . . 
- Dinosaurjr
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Xavian mají natočeno "na hrbu" 190h, už se o dost více rozjely. Kdybych je kupoval pouze podle soundu ve studiu, tak bych si je asi nikdá nepořídil. Ale slyšel jsem je u známého již rozehrané a to bylo naprosto jiné café ! Báva mají jinou konstrukci a úplně jiný charakter, nelze to srovnávat (především nikoliv ve stylu lepší/horší). Každé byly vyvinuty na něco jiného a taky je dělí velký časový odstup. Dospěl jsem do "průšvihového stavu", že je třeba mít sestavy dvě, protože každé reprobedny se hodí na tak trochu jinou muziku. Xavian jsem pořizoval na akustické nástoje (a elektro), což zatím splňují s výhledem, že budou i dále po rozběhnutí. Jen to rozehrávání jaksi trvá.... Ale člověk nemůžu mít fšechno hned

Já bych doporučil ještě pokapat Oscilokokcínem.
A to jsem si myslel, že dobrá bedna musí hrát především neutrálně a nesmí mít problémy s jakýmkoliv žánrem.Dinosaurjr píše:Dospěl jsem do "průšvihového stavu", že je třeba mít sestavy dvě, protože každé reprobedny se hodí na tak trochu jinou muziku.
Že by Xavian 125 Junior k nim nepatřil?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bedna, která to zvládne, rozhodně není velikosti (a potažmo ceny) XN 125 Junior.
Dekuji za rozepsani DinoJr. Ptal jsem se proto, ze kdyz jsem byl v hifistudiu, tak na jejich poslech nedoslo, ale pan mi rikal, ze snesou opravdu hodne a umi udelat velkou scenu na jejich rozmery. Poslouchal jsem jen Piccola a doslova mi tehdy spadla brada jak hraly tyto kompaktni dvoupasma rikal jsem si, ze bych s Xaviany chtel existovat az prijdu o poslechovou mistnost, kde mam plnotucne 3pasma s 12" basakama. Proto me tak zajimalo srovnani/postrehy Davida a Goliase, ktere mas ted doma
. Jinak bud rad za "problematiku" vice poslechovych retezcu, kdyz to dovoluji finance,mistnost i zenske pokoleni
.