Neviem či by vyhovovali - chce to vyskúšať, ale okolo 200 eur sa dajú kúpiť štúdiové Yamahy: https://www.muziker.sk/studiove-sluchadla?brands=32
Sú uzavreté, čo nemusí každému vyhovovať. Ja mám staršiu verziu (viď popis vybavenia) a zvukovo je to to najlepšie čo som kedy mal.
Hľadanie normálneho "200-eurového" zvuku
Re: Hľadanie normálneho "200-eurového" zvuku
To co mas vo “vybaveni”?progsociety píše: ↑18 dub 2022 22:28Teoreticky a za iných okolností by to tajné byť nemalo, ale keďže sme na stránke hifiroom.cz, kde je nepísaným pravidlom "vedieť, ale nepovedať/nenapísať to verejne", tak si túto informáciu po vzore tunajšej komunity radšej nechám pre seba![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
progsociety píše: ↑18 dub 2022 22:28
Teoreticky a za iných okolností by to tajné byť nemalo, ale keďže sme na stránke hifiroom.cz, kde je nepísaným pravidlom "vedieť, ale nepovedať/nenapísať to verejne", tak si túto informáciu po vzore tunajšej komunity radšej nechám pre seba
To co mas vo “vybaveni”?
Ups, vymákol si ma
Teoreticky a za iných okolností by to tajné byť nemalo, ale keďže sme na stránke hifiroom.cz, kde je nepísaným pravidlom "vedieť, ale nepovedať/nenapísať to verejne", tak si túto informáciu po vzore tunajšej komunity radšej nechám pre seba

To co mas vo “vybaveni”?
Ups, vymákol si ma

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
šťastný si človek... ja musim pre zmenu bojovať s hlbokým in-ear zásunom, aby som mal presný a analytický zvukJV píše: ↑18 úno 2025 07:21Neviem či by vyhovovali - chce to vyskúšať, ale okolo 200 eur sa dajú kúpiť štúdiové Yamahy: https://www.muziker.sk/studiove-sluchadla?brands=32
Sú uzavreté, čo nemusí každému vyhovovať. Ja mám staršiu verziu (viď popis vybavenia) a zvukovo je to to najlepšie čo som kedy mal.