Aliexpress

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
jirotel
Kontaktovat uživatele:

Re: Aliexpress

Příspěvek od jirotel »

Pochybuju, ze koncovky nakamichi se vyrabeji jinde...tim bych to asi uzavrel, elektro bych tam nekupoval tj snad logicke...

LawIAR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Ja dlho uvažujem nad týmto z Hong-Kongu (nie aliextress), no bojim sa furt, bojim: http://www.cattylink.com/lm518ia.html

Jeden "známy" z poľska si ho nechal doviesť a všetko v pohode prebehlo. Poštovné cca 250€ + clo.

zabiny007

Příspěvek od zabiny007 »

LawIAR píše:Ja dlho uvažujem nad týmto z Hong-Kongu (nie aliextress), no bojim sa furt, bojim: http://www.cattylink.com/lm518ia.html
Pokud si správně pamatuji, tak z tohoto webu si jeden člen objednával lampový preamp a nemůže si jej vynachválit.

Já si pár různých kabelů na zkoušku objednával jak u Aliexpress, tak i zde:
http://www.china-hifi-audio.com/
Objednával jsem zboží s free dopravou, platba předem Paypal. Vše dorazilo v neoznačené bublinkové obálce bez asistence celního úřadu přímo na adresu domů.
Každopádně jsem je vyzkoušel, chvilku provozoval, ale ve finále stejně vyměnil za jiné a tyto poslal do světa. Doma mi ještě leží dva power kabely, které dám na bazar, až budu mít čas to nafotit...

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Libí se mi tento rack. Za 120 USD není co řešit, pokud je provedení stejné, jako na obrázku.

Obrázek

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

.. k ceske poste. Za sebe musim postu pochvalit. Cinan poslal fakturu v baliku se spatnou cenou cenu a celni se po tom zacal vozit.. Pani na poste poradila jak z toho ven.
Zrovnatak nas dorucovatel baliku, je na nej spoleh a dokonce prijede i na hrane pracovni doby.

zingali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zingali »

Přes kamaráda jsem tam koupil reprobanánky. Cena nízká, ale špatný rozměr. I po roztažení v reproterminálu vaklají. Prostě šunt.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

No, já banánky nekupoval, ale před časem jsem hledal síťové 220V konektory, bo jsem chtěl udělat vlastní napájecí kabel. To, co je v rozumné ceně sehnatelne na českém internetu je buď totálně předražené, nebo zcela brutální šunt. Ještě tak vidlice do zásuvky, ale PC zástrčku jsem pořídil v kamenném obchodě u nás, sic za 40kc, ale kabel do ní nešel přidělat, první přichycení a šroubek závit pryč, to jak to vypadalo uvnitř výlisku, to nejde ani popsat :x . Tak jsem se obrátil na ten China Aliexpress. Za 300 i s poštovným zdarma mám doma rhodiove konektory bez jakekoliv výhrady provedené. A obávám se, že je někteří spolu s opletenym kabelem toto prodávají jako Japanese kvality za řadové jiné peníze. Teď čekám pozlacené vidlice k repro, třeba budu zklamán, ale doufám že ne!

Fox25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fox25 »

On je "průser" že číňan umí kopírovat velmi dobře, no a u nás jsou zase vysokohorské přirážky. Známý chtěl taky síťový kabel, z dílů u nás cena 6500, ebay v rámci EU necelé 3000 a aliexpress vyšel na 1500. Ten průser je, že se jedná o totožné výrobky, ale prodejce na ebay alespoň prozradil že nakupuje na ali.

Běžné síť. vidlice co se u nás dají koupit jsou vesměs odpad, v málokterém kamenném obchodu mají něco lepšího, bohužel.

Odpovědět