Nač ten sarkasmus (s Boxerem)

Hele, blíží se jaro a popíjení dobré kávičky na zahradě za přítomnosti slunečních paprsků a lidí, které máme rádi, je skoro jak orgasmus
Ještě jednu, opravdu už poslední, poznámku k Cibetkové kávě. Zazněl tu dotaz na tuto kávu, tož jsem napsal pár svých postřehů a zážitků ze života. Mám známého baristu, který se kávou živí a něco chytrého jsem od něho již pochytil. Tento produkt můžeme považovat za nejlepší, nejdražší ale zároveň i přeceňovaný

To nepopírám. Když mluvím o této kávě, mám vždy na mysli tu, která "vznikne" v přírodě z vysraných kávových třešní cibetkovou šelmou Ovíječ skvrnitý a je dále zpracovávaná přesně tak, jak má být (hlavně se přebere, některá zrna tam mohou ležet hodně dlouho a ty se nemohou použít). Vím, že se produkuje káva z cibetek chovaných v zajetí a dokonce i mimo jejich žaludky (pomocí umělých trávících enzymů shodných s těmi v žaludku té potvůrky), o tomto se však nemá cenu bavit, toto považuji za cibetkovou kávu FALEŠNOU. Díky tomu mému známému baristovi jsem měl možnost ochutnat certifikovanou, tu pravou (vzal jsem si od něho balíček 100g, aby mohla ochutnat i rodina . . . ta cena

).
Znám, či si dovedu představit, názory baristů na cibetkovou kávu a vůbec se jim nedivím. Tak jako se vším, tak i s kávou, dokáže lidská rasa neskutečně blafovat a podvádět (a to jen kvůli prachům

). "Pravou" cibetku jsem ochutnal, ale dokáži si za mnohem příznivější cenu připravit neméně chutnou kávu. Budeš-li mít někdy cestu kolem

, stav se

PS: Můj jadrný komentář k tomu videu vzešel z toho důvodu, že tam hovořil o tom, že by se klidně mohli pít exkrementy koček, či psů...že to vyjde na stejno.
Přeji hezký sluníčkový den