Co dokáže vaše sestava? Pokud neoplýváte penězi.

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Co dokáže vaše sestava? Pokud neoplýváte penězi.

Příspěvek od Mark Levinson »

Peere, pěkný fíkus. Co říkáš?

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Špatně se kouří... :)

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Peer píše:Špatně se kouří... :)
Ty taky myslíš jen na to jak se zhulit :lol:, ale fikus není to pravé ořechové *taktone*.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ořechové taky není to pravé. :mrgreen:

Mazlik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mazlik »

To je taky dobre, orechove to nema byt, ale aspon se libil nekomu ten fikus *palec* Na tomto foru 23.cervence tema od Pipise jste si mohli precist, citujuji:

"Vyplatí se co možná největší velkolistou rostlinu umístit vedle gramofonu. Toto velmi pozitivně redukuje elektrostatický náboj, který vyvolává praskot desek při poslechu a časté nepříjemné „lepení“ podložky k LP desce (např. u korku, gumy apod.)."

Sice rozdil jsem slysel nulovy, ale aspon se tam hodi a je pekna :D

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já si všiml rukou. mazlík není lopata, co nezvládá gramatiku. rolničky, rolničky...
:mrgreen:

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Fikus může za všechno znám člověka který opravoval za komančů televize a vždycky když se objevila zvláštní závada tak prohlásil "za to může ten fikus" když se v místnosti nějáký nacházel tak někteří zákazníci dokonce uvěřili.... Je to pozoruhodná rostlina.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

nejen rostlina. Fikus je třeba i Lampizátor a tvrdí o sobě, že má nejlepší aparát v Evropě. kdo ví, kolik člověk za den potká zakuklených fikusů???

na počátku byl fikus.

:lol:

hornakactive
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hornakactive »

Ahoj lidi,sem tu novy,ale dovolim si pozamku, byl tu napad,co zkusit orientaci reprobeden dle svetovych stran,nebo podle tlaku,nadm.vysky atd. aby bylo vic hi-Fi. Ja jsem nazoru jineho.Je znamo,ze geomagneticke pole zeme ma vliv na obraz v klasickem televizoru,jen si zkuste dat televizi vzhuru nohama a uvidite jak sou rozhazene barvy.Napada mne tedy laborovat s reproduktory pootacenim v jejich ose. To je jen takovy humor,ale "co kdyby" nekdo prisel na nejakou zajimavost *2thumbsup* *headbang*

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

hornakactive píše:.........Napada mne tedy laborovat s reproduktory pootacenim v jejich ose........
Nic nového pod sluncem. Stejnou myšlenku možná měli vývojáři od Dynaudia, když umístili výškáč dolů a basák nahoru u jejich Top modelu. Machalík ze Slovanetu zakoupil, repasoval a ihned nabídl k prodeji. Nejspíš se žádný zázrak nekonal, nebo je v Brně pootočené magnetické pole země, popřípadně sever na jihu či západ na východě.....

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

hornakactive píše:Ahoj lidi,sem tu novy,ale dovolim si pozamku, byl tu napad,co zkusit orientaci reprobeden dle svetovych stran,nebo podle tlaku,nadm.vysky atd. aby bylo vic hi-Fi. Ja jsem nazoru jineho.Je znamo,ze geomagneticke pole zeme ma vliv na obraz v klasickem televizoru,jen si zkuste dat televizi vzhuru nohama a uvidite jak sou rozhazene barvy.Napada mne tedy laborovat s reproduktory pootacenim v jejich ose. To je jen takovy humor,ale "co kdyby" nekdo prisel na nejakou zajimavost *2thumbsup* *headbang*
Magnetické pole země a jeho orientace nebude mít na zvuk hifisestavy žádný slyšitelný vliv :!: :!: :!:

Na rozdíl od vakuové obrazovky, kde ovlivňuje elektrony při jejich letu "vakuem" z elektronového děla směrem k masce a stínítku. A věř mi, že o tomto něco vím, protože jsem ve Philipsu právě kvůli magnetickému poli např. upravoval výrobní linku, aby se mohla vyrobit série obrazovek pro Austrálii, kde je vertikální složka magnetického pole opačná než u nás. Pokud tě to zajímá, mám ještě někde z té doby mapy magnetického pole země celé zeměkoule. Nejzajímavější je svými vektory magnetické pole např. v Indonésii a pak samozřejmě na pólech (ne zeměpisných ale magnetických, ono se to úplně přesně neshoduje, takže podle klasického kompasu by jsi na severní pól nedorazil :P ). Právě tyhle spekulativní názory většinou otvírají cestu voodoo, ale což sbal své hifi a vyraž po světě, třeba do té Indonésie, třeba ti to tam bude hrát líp. Nebo orientaci východ - západ, která má na obrazovku větší vliv jak sever - jih, kvůli laterální složce mag. pole. Už mě tyhle flame debaty fakt štvou *headbang*

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Rowing

Dobrej napad, takze treba vyzkouset severni/jizni stranu myho bejvaku, kde to bude hrat lip, tam bude obyvak :).

Odpovědět