čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Donuts
Kontaktovat uživatele:

Re: čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?

Příspěvek od Donuts »

Mik3cuk píše:A všimněte si že hifinazory.cz v přehledu for chybí :) - proč asi.... :)
Proc?

Mik3cuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mik3cuk »

Donuts píše:
Mik3cuk píše:A všimněte si že hifinazory.cz v přehledu for chybí :) - proč asi.... :)
Proc?
Protoze nas asi nema rááád :mrgreen:

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Ono to spis bude tim, ze ta stranka s odkazy uz tam v teto podobe je celkem dlouho.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Re: čo nové na f-sporte?

Příspěvek od Acon »

agavel píše:Zažil jsem šok. Na f-sportu jen nápis přesunuto na hifipassion a tam nic z toho, co jsem znal. Aby se vám nestalo něco podobného upozorňuji, že je třeba povolit JavaScript pro zobrazení menu.
mne sa to stať nemôže. Jednak som profík :mrgreen: a jednak som tam nepáchol od vzniku tohoto fóra ;)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Martinovi se opět něco povedlo a nejspíše bude nový banán, prostě je nepolepšitelný:
Juraas
když nevěříš a jseš hluchý tak sem nepiš, opravdu to nikoho nezajíma a kdyby sem psal každý takový, tak je tu cca 9900000 příspěvku o ničem.

Na tyto úvahy prosím zkus Slovanet nebo hifinazory.cz

děkuji
Jen se Juraasovi divím, že mu na to okamžitě a sprostě neodepsal, výsledek by byl tentýž.

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Já bych se tímto asi už moc nezabýval Martin si za to může sám a sám F-sport pohřibil za živa...........
Bylo tam mnoho informací ale jsem si jistý že hifinázory.cz budou za nějáký čas na podobné úrovni forum existuje cca 3 měsíce a už za to dobu tady máme hodně příspěvků a dobrých témat takže jen tak dál. *thumbs up* Přirostlo mi to tady k srdci.
Zdraví Michal

Odpovědět