Proc?Mik3cuk píše:A všimněte si že hifinazory.cz v přehledu for chybí- proč asi....
čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?
Re: čo nové na f-sporte? či HiFi Passion.com ?
Protoze nas asi nema rááádDonuts píše:Proc?Mik3cuk píše:A všimněte si že hifinazory.cz v přehledu for chybí- proč asi....
Ono to spis bude tim, ze ta stranka s odkazy uz tam v teto podobe je celkem dlouho.
Re: čo nové na f-sporte?
mne sa to stať nemôže. Jednak som profíkagavel píše:Zažil jsem šok. Na f-sportu jen nápis přesunuto na hifipassion a tam nic z toho, co jsem znal. Aby se vám nestalo něco podobného upozorňuji, že je třeba povolit JavaScript pro zobrazení menu.
Martinovi se opět něco povedlo a nejspíše bude nový banán, prostě je nepolepšitelný:
Jen se Juraasovi divím, že mu na to okamžitě a sprostě neodepsal, výsledek by byl tentýž.Juraas
když nevěříš a jseš hluchý tak sem nepiš, opravdu to nikoho nezajíma a kdyby sem psal každý takový, tak je tu cca 9900000 příspěvku o ničem.
Na tyto úvahy prosím zkus Slovanet nebo hifinazory.cz
děkuji
Já bych se tímto asi už moc nezabýval Martin si za to může sám a sám F-sport pohřibil za živa...........
Bylo tam mnoho informací ale jsem si jistý že hifinázory.cz budou za nějáký čas na podobné úrovni forum existuje cca 3 měsíce a už za to dobu tady máme hodně příspěvků a dobrých témat takže jen tak dál.
Přirostlo mi to tady k srdci.
Zdraví Michal
Bylo tam mnoho informací ale jsem si jistý že hifinázory.cz budou za nějáký čas na podobné úrovni forum existuje cca 3 měsíce a už za to dobu tady máme hodně příspěvků a dobrých témat takže jen tak dál.
Zdraví Michal