Co to je ?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Rowing
Kontaktovat uživatele:

Re: Co to je ?

Příspěvek od Rowing »

Hlavně, že se bavíte pánové :mrgreen:

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Rowing píše:Hlavně, že se bavíte pánové :mrgreen:
Ahoj, Rowingu nezlob se, když jsem tu citaci www stránek zadával, netušil jsem, že je to zkušební text pro vznik našeho fóra. Pro nás laiky v těchto internetových věcech je to nóvum, jsme jenom uživatelé.

A jen tak mimochodem: Ještě že se nedožiji doby, kdy každý správný HiFista si podle momentání nálady navolí typ skladby do "čehosi" a ono mu to poskládá ty 0 a 1 tak, aby to vychutnal....A ten, kdo se bude pokoušet hrát na jakýkoliv hudební nástroj, nebo dokonce pokoušet zpívat, bude podezřelý a následně hospitalizován ! Majitelé analogů budou navíc internování na nějaký vzdálený ostrov (pravděpodobně Hawai) a zde ponecháni osudu...

Přeji krásné prožití Vánočních svátků,
děkuji za vše co pro nás všechny děláš,
vydrž to i v roce 2009.
Aleska

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Mike píše:Bohužel :( A přesto je tady hrska bláznů co si říkají "hifisti" a z této hrstky je řekněme jedno procento které má doma analog. Je to smutné
Je to tak ale vem to z hlediska dostupnosti vinylu.U mnohych titulu vinyl neexistuje nebo jsou to sberatelske tituly za neuveritelne penize.A znovu po letech porizovat vinyl a zacit znovu se mi nechce,neni misto ani na cd natoz na vinyly.Uznavam je to skoda.Analogovy zvuk je skvely *palec*

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Dzyan píše:
Mike píše:Bohužel :( A přesto je tady hrska bláznů co si říkají "hifisti" a z této hrstky je řekněme jedno procento které má doma analog. Je to smutné
Je to tak ale vem to z hlediska dostupnosti vinylu.U mnohych titulu vinyl neexistuje nebo jsou to sberatelske tituly za neuveritelne penize.A znovu po letech porizovat vinyl a zacit znovu se mi nechce,neni misto ani na cd natoz na vinyly.Uznavam je to skoda.Analogovy zvuk je skvely *palec*
Ale chlapci *taktone* už dlho (niekto dlhšie, niekto kratšie) sa virtuálne poznáme, niektorí z nás aj osobne a všetci sme mali dosť času na to, aby sme pochopili, že pre každého má čaro niečo iné. Pre niekho 1 a 0, pre niekoho je to drážka na vinile s hrejúcimi lampami na pozadí. Pre niekoho je to nedokonalé a skreslené, pre niekoho to pravé orechové. Sme tu prevažne hifisti amatéri, ktorých sem tam ukoriguje tých pár odborníkov (ako Rowing...... nejdem menovať, aby som niekoho neurazil tým, že ho vynechám) a naša parketa je predovšetkým radosť z hudby a nie výsledky meraní. Teda aspoň za mňa môžem povedať, že názory odborníkov aj "odborníkov" sú mi ukradnuté v momente keď mi chcú zobrať radosť hudby ukážkou nejakých grafov a pod. Mám doma aj aktívny tranzistorový systém aj pasívny analógový a aj keď počujem rozdiel (hlavne v kvalite vzhľadom na rozdielne cenové kategórie), hudba mi robí radosť v oboch prípadoch.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

to Acon: *thumbs up*

Odpovědět