Co to je ?
Re: Co to je ?
Hlavně, že se bavíte pánové 
Ahoj, Rowingu nezlob se, když jsem tu citaci www stránek zadával, netušil jsem, že je to zkušební text pro vznik našeho fóra. Pro nás laiky v těchto internetových věcech je to nóvum, jsme jenom uživatelé.Rowing píše:Hlavně, že se bavíte pánové
A jen tak mimochodem: Ještě že se nedožiji doby, kdy každý správný HiFista si podle momentání nálady navolí typ skladby do "čehosi" a ono mu to poskládá ty 0 a 1 tak, aby to vychutnal....A ten, kdo se bude pokoušet hrát na jakýkoliv hudební nástroj, nebo dokonce pokoušet zpívat, bude podezřelý a následně hospitalizován ! Majitelé analogů budou navíc internování na nějaký vzdálený ostrov (pravděpodobně Hawai) a zde ponecháni osudu...
Přeji krásné prožití Vánočních svátků,
děkuji za vše co pro nás všechny děláš,
vydrž to i v roce 2009.
Aleska
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak ale vem to z hlediska dostupnosti vinylu.U mnohych titulu vinyl neexistuje nebo jsou to sberatelske tituly za neuveritelne penize.A znovu po letech porizovat vinyl a zacit znovu se mi nechce,neni misto ani na cd natoz na vinyly.Uznavam je to skoda.Analogovy zvuk je skvelyMike píše:BohuželA přesto je tady hrska bláznů co si říkají "hifisti" a z této hrstky je řekněme jedno procento které má doma analog. Je to smutné
Ale chlapciDzyan píše:Je to tak ale vem to z hlediska dostupnosti vinylu.U mnohych titulu vinyl neexistuje nebo jsou to sberatelske tituly za neuveritelne penize.A znovu po letech porizovat vinyl a zacit znovu se mi nechce,neni misto ani na cd natoz na vinyly.Uznavam je to skoda.Analogovy zvuk je skvelyMike píše:BohuželA přesto je tady hrska bláznů co si říkají "hifisti" a z této hrstky je řekněme jedno procento které má doma analog. Je to smutné
to Acon: