Finance

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
gabik
Kontaktovat uživatele:

Re: Finance

Příspěvek od gabik »

N.A. a dalsi konspiratori,

at uz si o tomhle vsem mysli kdo chce co chce, v tom videu se rika, ze "oni" planuji na nekolik generaci dopredu. Je to pravda?

Ja tohle vubec nesleduju, neb jsem to povazoval za zmateny teorie. Nicmene, kdyz v mediich cca. pred rokem problehla zprava o Bilderbergu, to me trochu zarazilo. Furt si jeste myslim, ze dvojcata spadli diky pomatenejm turbanum a ze krize se cas od casu proste prihodi.... Ale tyhle debaty jsou spis na nedelni odpoledne nekde u kavy nebo v patek vecer nad plzenskym pivem.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Plzeň já moc rád, škoda žes z Ústí.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Aštar, Zedníci, Luminofoři... všude kolem nás, lidé bděte!

Tomíček
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomíček »

NA

Já osobně s Tebou musím tak trochu souhlasit. Ledacos jsem si také přečetl a úplně klidným mne to nenechává. Za těch pár let, co se rozhlížím po tomhle světě, už si nedovolím zavrhnout nějakou teorii. Možné je teoreticky úplně všechno.
Jsem radši povahou mírný reálný pesimista, který je každou chvíli potěšen kladnými věcmi, než být optimista, který musí každou chvíli v tomto světě dostávat po papuli..
Poslední roky se snažím uspořádávat své (rodinné) záležitost pokud možno tak, abych byl co nejméně zaskočen v případě opravdu negativního vývoje.
Nezlomným optimistům a pochybovačům se za pár let s pokorou a nadšením veřejně omluvím, pokud vyjdou pozitivní předpovědi budoucího vývoje. Budu určitě šťastnější... ;)

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

Mark Levinson

*2thumbsup*

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

o 11. září je něco tady, přečet sem, viděl sem toho dost, a dnes už rozhodně nevěřim, že za to mohla ta latadla, je tam spousta odkazů na dokumenty, a nějaké přednášky, je toho dost a je to dlouhý, ale stojí to za to skouknout, názor ať si udělá každý sám http://911.yweb.sk/

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Paul píše:NA - pěkně jsi to napsal.S většinou toho nemohu než souhlasit.Pár věcí jsem přečetl (a určitě i mnoho přítomných)-ale hlavně se stačí okolo sebe dívat s otevřenýma očima,sledovat ty prolhané politiky atd.-je to fraška. *thumbs down*
Měl jsem to štěstí, že jsem v minulém zaměstnání pracoval s vynikajícím kolegou z Afganistánu a můj šéf 6 let pracoval v Arabských Emirátech (a zbožňuje je). Oba tvrdí (a já nemám důvod jim nevěřit), že něco takového jako byla akce 11.9. by nikdo z těchto zemí nedokázal uskutečnit a to ze dvou jednoduchých důvodů:

a) něco jako přesnost a dochvilnost tam prostě neexistuje a na všechno je času dost (dá-li Alláh...)
b) u nás máme na to krásné rčení: "Dva jsou rada, třetí zrada". Ony ty národy mají tak nějak zakódováno, že nežalují, ale říci to musí... (protože co kdyby to hlásil někdo jiný). Takže tak perfektní utajení je tam prostě nemožné, jedná-li se o více než dva lidi a tam byly dokonce 3 skupiny po snad 6ti.

S tou zas...nou prasečí chřipkou je to obdobné a mám pocit, že nás opět někdo oblbuje. Jaká je pravděpodobnost současné mutace prasečího, ptačího a lidského genu do jednoho viru najednou, v témže okamžiku, a prakticky okamžité masové rozšíření po celém světě ? Neuteklo nám někde od někud něco ?

Jenom naivka by si mohl myslet, že politiku v jednotlivých zemích dělají domácí politici. To jsou jen a jen figurky spokojené s pocitem moci a bohatství. Nitky tahá (celosvětově) někdo jiný.

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka83 »

Mám stejný názor jako merhaut. Viděl jsem pár "pseudo-dokumentů" typu Zeitgeist a udělal jsem si na ně vlastní názor. Co se týče krize - nevím. Burze, makroekonomice apod. vůbec nerozumím, můžu akorát tak doufat, že se bude jednat o recesi a ne o dlouhodobější záležitost, protože si v následujících týdnech budu hledat práci, byt ...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Koukám, že konspirátoři nezahálejí, a čipují o 106 i mezi hifistama...

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Aleska píše:S tou zas...nou prasečí chřipkou je to obdobné a mám pocit, že nás opět někdo oblbuje. Jaká je pravděpodobnost současné mutace prasečího, ptačího a lidského genu do jednoho viru najednou, v témže okamžiku, a prakticky okamžité masové rozšíření po celém světě ? Neuteklo nám někde od někud něco ?
Ty ostatní věci nechám bez komentáře a neptejte se mě proč. I u té prasečí chřipky je to docela komplexní, ale tam mě při mým znalostech připadá vznik tohohle křížence naprosto normální a při dnešní koncentraci lidí a domácích zvířat v tom nevidím nic překvapivého. Chřipka je takto udělaná a to bys musel jít v teoriích až tam, kde viry vznikly. Pro mě byly vždy jednou z nepochopitelných věcí v biologii.
Když to tak čtu, tak bych ještě měl dodat, že to nic nemění na tom, že se kvůli tomu roztočí zajímavý byznys. Ale v případě chřipky ptáků H5N1 to bylo ještě značně komičtější než teď. Na druhou stranu si spousta lidí neuvědomuje, jaká může být chřipka sviňa a že naprostá většina lidí, když říká "mám chřipku" má něco úplně jiného a pravdu rozhodně ne. Když někdo chřipku opravdu má, tak má jiné starosti, než to někomu vykládat a přecházet to v práci se většinou odrazí na jeho zdraví. U těch ostatních "chřipek" je tato pravděpodobnost naštěstí menší.
Naposledy upravil(a) agavel dne 01 kvě 2009 14:08, celkem upraveno 1 x.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

to já bych se více bál chřipky audiózní.
ta řádí dlouho a stála už spousty prostředků.
a světové organizace o ní ani netuší.

boxer

Příspěvek od boxer »

a stála už spousty prostředků.

...a u některých oslabených jedinců doznala i nemalé psychické újmy a dokonce i audiofilní smrti.

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

boxer

někteří se zrovna potácejí na rozhraní.
:-)

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Jak píše Tomíček. Lepší se připravit na horší a pak nebýt překvapený.
A pokus se to nenaplní, tak jenom dobře...

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

Mohla by vás zajímat knížka s názvem "Mráz přichází z Bílého domu". Tam je informací o 11. září až až.
Když ty éra narazily do dvojčat, tak to v TV pouštěli od rána do večera. Přesně podle receptu "tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou".
Nezapomeňte, že na zeměkouli žije docela početný stádo lidí, a pokud ho chcete mít pod kontrolou, budete mít míň práce, když to stádo bude žít ve strachu. O tohle jde těm, co tahaj za nitky.
Prasečí chřipka taky nebude prasečí chřipka.
Až budu potřebovat novou občanku a pas, už prý na nich budou moje otisky prstů.
Pokud budete někoho moc zajímat, může vás hravě odposlouchávat i přes váš vypnutý mobil.
Obama je taky dobrá kamufláž. Už slyším miliony lidí jak říkají s nadějí v hlase: "tý vole, černej prezident, dyť to je zázrak, teď už se to pohne k lepšímu, on je nová naděje!" Jasně, že přijdou změny, a my jim zase skočíme na špek. Kdyby se chtěl pokusit o změny, dopadne nejspíš jako Kennedy.
Největší prdel je v tom, že jako jedinec nic nezmůžete. Podle mě všichni žijem a hrajeme si na jednom velkým pískovišti a - učíme se z vlastních chyb.
Záleží jen na tom, jakej k těm prasárnám všude kolem zaujmeš postoj. Buď se k nim přidáš, nebo zůstaneš čistej sám před sebou. Poslech hudby a láska ať nám pomáhá k tý druhý variantě.

Odpovědět