Finance

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
merhaut

Re: Finance

Příspěvek od merhaut »

Čistej blábol...

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Peer:

víš, že za šíření poplašných zpráv můžeš býti veřejně popotahován??!!

Hoši, místo, abyste líbali své manželky a milenky pod nádherně rozkvetlými třešběmi, řešíte takovýhle kraviny. A to doslov a do písmene. Včetně těch paneláků co ěkdo nechal shodit. Ať totiž uděláte jakákoliv opatření a půjde do tuhého (3. sv. válka a to s jádrem), nepomůže nikomu nic a ni tuny zlata a nebo peníze.

Pusťte si radši dobrou muziku a neřeště hovadiny.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

K tomu Tomíček řekl svoje. Plně s tím souhlasím.
Nezlomným optimistům a pochybovačům se za pár let s pokorou a nadšením veřejně omluvím, pokud vyjdou pozitivní předpovědi budoucího vývoje. Budu určitě šťastnější... ;)

mesires
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mesires »

*offtopic*
A takhle to vypada, kdyz nekdo na stejnem serveru udela ze zcela normalni reklamy konspiraci (se zapojenim numerologie, virtualni realita, mozkove vstupy a vystupy, neprobuzene vedomi, ...). Parada.

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=8969

Citace:
"Veřejné spartakiády na nádražích tahnou stále více (video)

Má to vypadat jako náhoda, samozřejmě jde v drtivé většině případů o dlouho nacvičovanou choreografii, která je úzce spojena s některou z firem, která jí potom využije ve "virovém marketingu", šířící se internetem (funguje to podobně jako virus prasečí chřipky.. musí vás zasáhnout virtuální vir, čímž je splněn cíl a záměr) ... nadnárodní společnosti a elity tím vytvářejí určitou emocionálně podchycenou "virtuální realitu", která většinou dostává lidi z určitých důvodů do extáze a otvírá určité mozkové vstupy a výstupy. Lidská mysl je již zcela zahlcena a není schopna vnímat, emoce jsou bohužel bohudík tím posledním open gatem, kterým se lidem něco dá převést dovnitř a ven. Konstukritvního, i destruktivního pro člověka, záleží na záměru tvůrce, tedy toho, kdo cosi podobného do vašich bran směřuje. V drtivé většině neprobuzených vědomí ro rozhodně není sám člověk, ale externí a další vlivy, které s jeho vědomím manipulují. Zajímavé je, že se v případě Antverp jedná o dětskou písničku, která má automaticky navodit pocity radosti a bezpečí, bezstarostnosti.. vzpomínky na dětství.. T-mobile níže využil numerologické synergie 11-6-111 (11 hodin 15.=6. 1. 2009=11), tedy podpora hmoty (6, opak nejvyššího vědomí=9) pětinásobným (5=číslo člověka, tedy vzkaz pro něj) vyjádřením superega (1=nejnižší vývojový stupeň vědomí)."

Zpravam v novinach se neda verit, ale podobnym serverum o to vice ...

Pokud jde o penize: penize v soucasnem svete nejsou podlozeny zadnou "realnou" hodnotou, jsou pouze vysledkem dohody, duvery a viry. Soucasna spolecnost se ale potyka predevsim s problemem ztraty duvery na vsech urovnich - od te osobni roviny (rodina, ja-ty), spolecenske az po politickou. Hypotecni krize a praktiky financnich makleru po celem svete jsou toho krasnym prikladem (krasnym pojmem je tady slovicko leverage).

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

to merhaut

Milý merhaute,
nehodlám s tebou zbytečně polemizovat, pokud je pro tebe stav světa takový, jaký ti nalejou každej večer v 19 nebo 19.30 h média do hlavy, pak je to tvoje volba a tvoje cesta, kterou sis svobodně vybral. Já moc nemám rád, když mě někdo oblbuje, a tak hledám informace i jinde. Pak stačí aspoň trošku číst mezi řádky, a spousta věcí ti vyplave na povrch sama.
Jednou jsem někde zahlédl kráááásný výrok: "Věci nejsou tím, čím se zdají být." Teď samozřejmě nemám na mysli tvoje repráky nebo moje kabely.
Přeju ti peace a čistou hlavu.

Jirka83
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka83 »

Zajímavé. Já s tebou taky nesouhlasím, ale nepřipadám si kvůli tomu jako ovlivnitelný idiot bez názoru (tak jsem pochopil tvůj minulý příspěvek).

P.S.: Na zprávy v TV se nedívám ...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Žádná konspirační teorie neobstojí při střetu s fakty. Příkladově pád dvojčat. Viděl jsem na Discovery dokument, kde se jeden z tvůrců těch budov pomocí faktů doslova vysmál všem těm termitům a minérům. To samé Pentagon, jasná fakta, letadlo.

Blouznění o spiknutí, podle kterého se tisíce Američanů podílely na zabití tisíců spoluobčanů, je tak dementní, že ty, kteří takové obludnosti věří, považuju za antiamerikanisty, opitelné rohlíkem, smočeným v rudém inkoustu.

Tohle jsou názory, které považuju já za relevantní: http://technet.idnes.cz/tiskni.asp?r=te ... chnika_pka

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

hele merhaute, já se nechci hádat, co člověk to názor, takže máš právo na svůj názor, ten dokument co píšeš jsem viděl taky, ale viděl ty si film Architekt Richard Gage - analýza kolapsu 3 mrakodrapov WTC? a další? je ke stažení tady http://911.yweb.sk/filmy.html
fakt je že když se lidem něco nalévá do hlavy tak tomu věří. je to na každym čemu chce věřit, všechny fakta lze dohledat (teplota hořícího lepeckého paliva, teplota tavení oceli... proč jsou nosníky WTC usekané přesně jako při řízené demolici? ... atd) ty vidíš jeden dokument, přečteš si jeden článek na netu a hned máš pravdu :-) třeba jo. Ale třeba taky ne...

boxer

Příspěvek od boxer »

Já bych WTC už dále zde nerozebíral a hleděl si hifi.Pokud chce někdo znovu rozhodovat zda to byla či nebyla konspirace,může nahlédnout do docela rozsáhlého threadu zde.http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=2094Je tam toho vícero,nejen 11.září (to asi až na 3. straně začíná.).Je tam toho na čtení dost.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Viděl capouchu, tak jako pár desítek dalších, i pár knížek by se našlo. Jak už jsem psal kamsi před rokem, dvouma, pro mne je 100x větší autorita tvůrce WTC, než nějaký třetiřadý kolegáček, který má zkušenosti akorát se stavbou garáží a malých továrních hal, ukaž mi, co ten RC srovnatelného s WTC vytvořil.
Kontrolní otázka: kdo věří, že nejmíň pár tisíc Amíků se spiklo a zabilo několik tisíc svých spoluobčanů? Ano, ne. Tečka.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Máš pravdu boxere, i tady se to přemlelo.

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

merhaut
OK, jak říkám co člověk to názor, v pohodě, jak píše boxer, tohle nikam nevede, ukončit. muselo by to mít vlastní vlákno a zbytečně by se to prodlužovalo, každej si může přečíst a podívat se na to, co o otm bylo natočeno, ať si každý udělá vlastní názor, sem to nemá cenu dál zatahovat, to by fakt nikam nevedlo.

zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zero »

pro Jirka 83:
tak tos´to pochopil blbě.

..... a vůbec, tohle téma už jsem nechtěl čeřit, ale merhaut mě baví čím dál víc ... merhaute, tvým příspěvkem jsi mi připomněl dobu, kdy za totáče docela často ve zpravodajství vystupoval tzv. "politický komentátor". To byl člověk, kterej se tvářil, že sežral všechnu moudrost světa. A vždycky, když se někde ve světě něco šustlo, tak to hned náležitě (červeně) vysvětlil a okecal. Tohodle člověka mi připomněla ta tvoje autorita, kterou se oháníš a který důvěřuješ. (Jinak, jak říkám, jestli věříš autoritám, je to tvoje cesta, nikdo ti ji nebere).
A teď ti, merhaute, řeknu jedno tajemství, ale nesmíš to nikomu prozradit. Slibuješ?
Tak hele, až já budu někdy stavět mrakodrapy vysoký jak sviňa, tak do každýho nosníku použiju určitě víc než jenom 2 šrouby, víš, jenom tak pro sichr. Co kdyby. Oni ti teroristi jsou dneska chytří inženýři. Ostatně to ty už dávno víš od tvé uznávané autority (viz tvůj příspěvek).

A už na to fakt prdím. Protože jsem se před chvílí vrátil z koncertu kapely Blue Effect. A to sem patří spíš. Jejich starý věci v novým kabátě mě hóóódně potěšily. Ovšem největší překvápko - když ke konci koncertu zahráli směs mj. Led Zeppelin, M. Jackson /!!!/, D. Bowie a titulní melodii z Růžovýho pantera. A to všechno nadupaný dynamitem.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Nula mudruje, básní, ba dokonce se pokouší o humor... s příznačným výsledkem, nulanula nic.

A co kontrolní otázka? Moc složitá, nadupaný dynamite?

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Já si určitě, jako všichni, přeji, aby z toho nebyla nic pravda a svět se postavil na nohy a bylo vše paráda.
Sice trochu naivní ale ono se to stejně, bohužel, nesplní...
A svět přeje připraveným. *palec*
:D

Odpovědět