Bohužel jehla zřejmě chybí či je ulomená, nepodařilo se mi ji na konci ručičky najít.
Hifi hlášky
Re: Hifi hlášky
Popis gramofonu z Aukra:
Bohužel jehla zřejmě chybí či je ulomená, nepodařilo se mi ji na konci ručičky najít.
Lehli jste procitnutim? Ono ty NAD sracky prehraje kazdej kazetak.dvader píše:Taky přidám jednu, která dostala nejen mě ale i mé kamarády astronomy (kromě poslechu je mým stejně silným koníčkem i amatérská astronomie)...
Ten den, kdy jsem si loni kupoval ten NAD T585, tak jsme měli i náš pravidelný astrosraz. Tak jsem se tam samozřejmě pochlubil a jeden slovák, který se tam čas od času objeví to komentoval:
"A toto se eště kupuje? Já som si doma do PC kupil lepsiu zvukouvku a jak mi to bože hrá a také nekrestianske peniaze to nestálo!"
Nejen já ale i všichni okolo jsme totálně lehli...
toto není hláška ani hifi,ale to je czajnik
http://www.aukro.cz/show_item.php?item= ... 90#gallery
ještě tam je poznámka autora: gwizdek nie działa
Patmann píše:![]()
toto není hláška ani hifi,ale to je czajnik![]()
http://www.aukro.cz/show_item.php?item= ... 90#gallery
ještě tam je poznámka autora: gwizdek nie działa
Prodam 2-pasmove reproduktory od vyrobce TVM
Na dobrem zesilovaci jsou jak urvane z retezu,hrajou nadherne. Neni na kytaru,spis zpev,nebo jenom tak na doma na hudbu.
Na dobrem zesilovaci jsou jak urvane z retezu,hrajou nadherne. Neni na kytaru,spis zpev,nebo jenom tak na doma na hudbu.
hustýlachim píše:
tenkrát jsem pochopil, že jsem méně než nic. fakt.
Pozorný čtenář a začínající hifista, objevující svět hifi, objevil na stánce jednoho z prodejců tuto větu:
"Musíte mít na mysli, že žádný zvuk, který byl pohlcen se již nikdy znovu nevrátí".
"Musíte mít na mysli, že žádný zvuk, který byl pohlcen se již nikdy znovu nevrátí".
Lachim
... morušovým listím přecpaný Osel povstává jak bájný Fénix z popela ... 
Při procházení aukra jsem narazil na toto:
...Bedny mají basové repro zavěšené na gumovém závěsu a díky tomu hrají pěkně hluboko,...
puffmary píše: ... a když už najdu Flac tak už tam vetsinou neni.
V léťe mi přišel balík s gramem od Renowna a při vykládce říkám pošťačce opatrně je to gramofon, no a ona- Pane vy jste zaspal dobu! Dnes se poslouchá CD 
Sowtware k analizaci audio signalu
Moc prosim, nevi nekdo o nejakem programu, ktery umi analizovat audio signal prochazejici zvukovou kartou, DAC a jinymi zarizenimi? Analizaci myslim test, ktery mi ukaze informace jako vzorkovaci frekvence, bitovou hloubku, bitrate a mnoho dalsich.
Moc prosim, nevi nekdo o nejakem programu, ktery umi analizovat audio signal prochazejici zvukovou kartou, DAC a jinymi zarizenimi? Analizaci myslim test, ktery mi ukaze informace jako vzorkovaci frekvence, bitovou hloubku, bitrate a mnoho dalsich.
nejsou náhodou tyhle věci vidět ve foobaru ? a i blbej winamp ukazuje bitrate .
Kam se všechny tyto HiFi hlášky serou na toto: kabeláž cardas audio s podtitulkem
Nemohu si pomoci,
zdejší uživatelé "obchodní řeči",
jste docela obyčejní nýmandi a nedouci,
na tohle nemáte !

MYSTÉRIUM GOLDEN RATIO A GALAKTICKÁ SPIRÁLA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemohu si pomoci,
zdejší uživatelé "obchodní řeči",
jste docela obyčejní nýmandi a nedouci,
na tohle nemáte !