hudba na vašem pohřbu
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
hudba na vašem pohřbu
Už jsem začal přemýšlet co bych si nechal pustit na svém pohřbu.Určitě i mnoho z Vás mělo podobné myšlenky.Zatím ne napadla pouze jedna skladba Epitaph od King Crimson ale budu přemýšlet dál.Třeba mne ještě něco napadne.A co vy?Přidá se někdo?
Re: hudba na vašem pohřbu
Nechám se překvapit.
Kurňa chlapi - tak krásný den a takové myšlenky
.Ale je to na zamyšlení,člověk nikdy neví... 

Tak tohle mě fakt netrápí. To bude řešit už někdo jiný.
Viděl bych to asi tak jak píše JFI 

A tak to tedy nee.
Nebudu poslouchat na vlastním funude něco,co se mi nelíbí.
Vzhledem k mé rozhárané duši,mýmu znamení a životu to musí být
Dead can Dance - Rakim
a především
DAAU - The Guts

Nebudu poslouchat na vlastním funude něco,co se mi nelíbí.

Vzhledem k mé rozhárané duši,mýmu znamení a životu to musí být
Dead can Dance - Rakim
a především
DAAU - The Guts
Judas Priest - Painkiller to jednoznačně nejlépe nechat si na pohřeb přivést PA systém což by bylo v podmínkách mého pohřbení nevím ale jestli bych nezvolil kremaci a nenechal se rozprášit, třeba v nějákem hifi studiu.
..tak nad touto otazkou som sa este nazamyslal, predsa len este je skoro.. ale ta predstava ze mi budu na pohrebe zavijat dokola ti dochodcovia v style "uz ma obklucili smrtelne sily..bla bla bla" tym neskutocne falosnym, nechutnym a skuvinajucim tonom ako to bolo na vsetkych pohreboch co som doteraz bol.. tak to by som si radsej nieco vybral alebo aspon spisal do svojej poslednej vole zakaz toho nechutneho falosneho skucania na mojej poslednej ceste!! Mozno by to mohli spievat pekne mazoretky v push up podprsenkach a krasnych hlbokych vystrihoch nech tich ludi aspon na mojom pohrebe nieco potesi.. vlastne by tam len iba stali a otvarali svoje chutne ustocka a vsetko ostatne by mi spievala neaka ta Katie Melua z playback-u.. jo , to by slo..asi tak by to mohlo byt.. Mne uz by to v tej chvili mohlo byt aj jedno, ale aspon ti pozostali co sa somnou prijdu naposledy rozlucit nech tu nasu pohrebnu "tradiciu" nemusia pocuvat..
Hezký téma...
. Je fakt, že tohle mě už párkrát napadlo. Jsem příznivcem všemožných Requiem. Nejradši mám Dvořákovo a včera jsem byl ve Smetance na requiem od Verdiho... Nádhera... Ale nakonec bych asi volil Floydy. Shine On You Crazy Diamond nebo Wish You Were Here...

Samozřejmě žehem, vynikající nápad s rozprášení v studiu. Pevně věřím, že to v Panském a Tykonu uvítají.
Hudba mě napadá, energická s tím procítěným trubkovým sólem, Už asi niesi... od Rišo Müllera.

Hudba mě napadá, energická s tím procítěným trubkovým sólem, Už asi niesi... od Rišo Müllera.
Já to vidím na Amarok. 60 minut a 4 sekundy isntrumentálky s grandiózním finále. Sloupy z beden typu B52 či Cerwin Vega. Ať to slyší v celém okrese.
Jen škoda, že neuvidím ksichty zůčastněných. 

Hoši, se rouháte, děláte machry, ale až půjde do tuhýho, budete smlouvat:-)
Za mě: LZ - Stairway to Heaven a nebo AC/DC - Highway to Hell. Podle toho, jak jsem se zalíbil tam nahoře...
Za mě: LZ - Stairway to Heaven a nebo AC/DC - Highway to Hell. Podle toho, jak jsem se zalíbil tam nahoře...
Bunik - tak to je dobrej vtip
.To by asi za tu dobu, než to dohraje tam bylo více nebožtíků.
Zdeny - že by Elektric Funeral od B.Sabbath.

Zdeny - že by Elektric Funeral od B.Sabbath.

to Zappa:
ten Epitaph mě taky kdysi napadl...
ten Epitaph mě taky kdysi napadl...

Link na obrázek nefunguje, tak přidávám dodatečně.

Cerwin Vega
Je libo zvukový klistýr?

Cerwin Vega

Je libo zvukový klistýr?