CHOVÁNÍ ADMINA PIPISE NA HIFINÁZORY.CZ
dadaft napsal:
já nevím, jestli si to uvědomujete, ale tohle fórum se právě nachází na rozcestí.
- může být, že se stane fórem merhautů všeho druhu, kteří v diskusi nepoužijí jeden jediný argument, zato urážek a pohrdání mnoho
- může být, že přes jisté vzrušení to bude fórum slušných lidí, kteří se snaží pochopit i ty druhé, a navzájem si pomoci
prozatimní závěr z téhleté notně rozjitřené diskuse mi vychází:
ano, signálním kabelem samozřejmě protéká proud. nicméně není nositelem informace, která nás zajímá, tj. "signálu". jeho základem jsou rozdíly napětí mezi vodiči v čase.
je možné to takto říci?
a prosím netvrďte mi, že k vysvětlení funkce dvou drátů potřebuji mít v malíčku teorii chaosu...
pipis napsal:
dadafte, tohle je forum o RG-62, prosím další diskuze takového charakteru patří jinam. Založ si odpovídající vlákno
s laickými teoriemi.
Forum není na zcestí, je jen zrcadlem přispěvovatelů a jejich vizitkou.
dadaft napsal:
jaké zcestí pipisi? proboha, copak nedokážete věci nebrat tak osobně? kdo tady mluví o nějakém zcestí? v tomdle vlákně mi nikdo žádnou odborně fundovanou teorii zatím nepředvedl, tak co se do mě navážíš?
zrcadlo, to jo.
zdar.
načež pipis zpětně změní v předchozím příspěvku své zcestí na rozcestí, a pokračuje:
to dadaft:
já nevím, jestli si to uvědomujete, ale tohle fórum se právě nachází na rozcestí.
Milý dadafte, ty tu píšeš tyto bludy, viz výše. atd. a tak dále.
a milý dadaft vypadá jako úplný trotl, že...
a jsme tam, kde jsme byli. vydali jsme se správným směrem?
Jak jste si všimli, v mnohém s Merhautem souhlasím, v mnohém nesouhlasím. Stejně tak v mnohém nesouhlasím s Peerem, ale také s ním v mnohém souhlasím. Stejně tak v mnohém nesouhlasím s Dadaftem ale také v mnohém souhlasím. Nemusím s někým souhlasit, ale musím udělat vše proto, aby dotyčný mohl svůj názor svobodně ventilovat a propagovat. A protože vždy říkám: Chce to pokoru, snažte se odpovídat bez vášní, vzteku, uraženosti a hádek. Tím se nic nevyřeší. Nyní jde jen a jen o to, zda toto fórum má být pro všechny, nebo jen pro některé...