Jdeme správným směrem ?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Aleska
Kontaktovat uživatele:

Jdeme správným směrem ?

Příspěvek od Aleska »

Poprosil mne můj přítel Dadaft, abych na naše stránky uveřejnil text co mi zaslal. Pochopitelně tak činím a mrzí mne, že musím touto formou. Jsem toho názoru, že toto fórum by mělo být otevřeno všem, technikům i laikům, melodikům i zvukařům, High-Endistům i Low-Endistům, přátelům i nepřátelům Voodo, prostě všem.

CHOVÁNÍ ADMINA PIPISE NA HIFINÁZORY.CZ

dadaft napsal:

já nevím, jestli si to uvědomujete, ale tohle fórum se právě nachází na rozcestí.

- může být, že se stane fórem merhautů všeho druhu, kteří v diskusi nepoužijí jeden jediný argument, zato urážek a pohrdání mnoho

- může být, že přes jisté vzrušení to bude fórum slušných lidí, kteří se snaží pochopit i ty druhé, a navzájem si pomoci

prozatimní závěr z téhleté notně rozjitřené diskuse mi vychází:
ano, signálním kabelem samozřejmě protéká proud. nicméně není nositelem informace, která nás zajímá, tj. "signálu". jeho základem jsou rozdíly napětí mezi vodiči v čase.
je možné to takto říci?

a prosím netvrďte mi, že k vysvětlení funkce dvou drátů potřebuji mít v malíčku teorii chaosu...

pipis napsal:

dadafte, tohle je forum o RG-62, prosím další diskuze takového charakteru patří jinam. Založ si odpovídající vlákno
s laickými teoriemi.

Forum není na zcestí, je jen zrcadlem přispěvovatelů a jejich vizitkou.

dadaft napsal:

jaké zcestí pipisi? proboha, copak nedokážete věci nebrat tak osobně? kdo tady mluví o nějakém zcestí? v tomdle vlákně mi nikdo žádnou odborně fundovanou teorii zatím nepředvedl, tak co se do mě navážíš?

zrcadlo, to jo.

zdar.

načež pipis zpětně změní v předchozím příspěvku své zcestí na rozcestí, a pokračuje:

to dadaft:

já nevím, jestli si to uvědomujete, ale tohle fórum se právě nachází na rozcestí.

Milý dadafte, ty tu píšeš tyto bludy, viz výše. atd. a tak dále.

a milý dadaft vypadá jako úplný trotl, že...

a jsme tam, kde jsme byli. vydali jsme se správným směrem?

Jak jste si všimli, v mnohém s Merhautem souhlasím, v mnohém nesouhlasím. Stejně tak v mnohém nesouhlasím s Peerem, ale také s ním v mnohém souhlasím. Stejně tak v mnohém nesouhlasím s Dadaftem ale také v mnohém souhlasím. Nemusím s někým souhlasit, ale musím udělat vše proto, aby dotyčný mohl svůj názor svobodně ventilovat a propagovat. A protože vždy říkám: Chce to pokoru, snažte se odpovídat bez vášní, vzteku, uraženosti a hádek. Tím se nic nevyřeší. Nyní jde jen a jen o to, zda toto fórum má být pro všechny, nebo jen pro některé...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Jdeme správným směrem ?

Příspěvek od dadaft »

toto je pro změnu můj obor, a já vám říkám:

tohle je jen začátek !!!

taková maličká neviňoučká změnička...

konec známe všichni.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

jaký obor?
čeho začátek?
jaká změnička?
jaký konec?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

odborníky prosím aby se odebrali do odborných témat a nemíchali se do obecných diskusí

děkuji

my k vám taky nechodíme

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Vyserte se na to pánové.Nemá to cenu.Ať si každý tlachá co chce.Je to pouze každého vyzitka jak se bude chovat.Vůbec to neřešte.Nechte to volně plynnout.Slovanet jede bez problémů.Občas nějaký přesun do bojiska,ale jinak je to bez nejmenších problémů.Pokud přijde jakékoli omezení je to špatně a zase se půjde jinam.Pořádně se pohádat je třeba jednou za čas.Vyčistí se vzduch. *2thumbsup*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

zpětná změna textu bez upozornění z vyšší moci není jen tak nějaká hádanice, ale vcelku zásadní věc.

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

pasul:
Správně napsáno,jsou doby pryč kdy jsem bral některé věci až moc vážně. Myslím na fórech. Každý ať si dojde ke zlatému Grálu sám!! a bez hádek:o)
Rothaudio

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jak myslíte chlapci. já vás varoval...

boxer

Příspěvek od boxer »

Zcela mě uniká význam tohoto threadu a hlavně jeho 1. odstavce.

Poprosil mne můj přítel Dadaft, abych na naše stránky uveřejnil text co mi zaslal.................

Považoval jsem to,že rozloučení Dadafta na jiném místě je konečné a toto vzkazuje jako memento a ejhle,hned v zápětí nám Dadaft přednese katastrofickou vizi "KONCE SVĚTA".

To je myslím celé klukovské,nehodné dospělých potažmo uražených lidí.

Vždyť jde jen o to,že vám někdo šlápl na nohu a hned se můžete pos.at.Tak se chovejte jako chlapi.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ale ne, milý boxere, já skutečně mizím.

to že jsou zpětně adminem měněné texty jsem zjistil až po svém rozloučení, a protože na rozdíl od tebe dokážu věci předjímat, rozhodl jsem se naposledy a v zájmu všech udělat ze sebe kašpárka...

howgh

merhaut

Příspěvek od merhaut »

klasika: "rozhodl jsem se" "v zájmu všech" ...

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Pokud jsi se dadafte rozhodl přestat na zdejší fórum přispívat, nebo jej i sledovat je to tvá volba. Nikdo tě nevyhání a tvůj pocit, že zde jsi již na obtíž je mylný.
Ale musíš pochopit, že když napíšeš nějaké zavádějící příspěvky, ve kterých jsou z technického hlediska nesmysly nebo špatně pochopené a zmatené věci tak lidé budou reagovat.
Zpětná změna Pipise v jeho vlastním příspěvku byla chybou, protože již na něj byla tvá reakce.
Ale změnil svůj příspěvek a to ještě v čase, kdy by na to měl právo ne jako admin ale i jako běžný uživatel, protože jste si prosadili možnost do 60 minut opravovat svůj příspěvek. Kdyby jsi jej citoval, tak v té citaci by již ke změně nedošlo. (Jen pro upřesnění). Měnit cizí příspěvky zde nikdy nikdo nebude.
A pokud do nějakého např. já vyjímečně zasáhnu, je to vždy červeně zvýrazněné s poznámkou [EDIT by Rowing], toho jste si doufám všimli. ;)

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

protože mám tohle fórum rád a protože jsem dostal mnoho žádostí, ať s přispíváním nekončím (ne jednu nebo dvě nebo pět), udělám něco, co mě v očích mužů, kteří své účty vždycky platí, shodí. nechť.

hele pipisi, ve 14:05 jsi přišel se svým "přeťuknutým" zcestím. podívej se na klávesnici, kde leží jednotlivá písmenka. půl hodiny na to jsem na to reagoval. a za další půlhodinu jsi to změnil na rozcestí a výslovně jsi na předchozí debatu a slovo rozcestí upozornil - bez toho, aby ses o své dodatečné změně zmínil. muselo ti být jasné, jak to na ty, kdo tuhle rošádu nezaregistrovali, bude působit. byla to vědomá akce pipisi.
následující slova z tvého příspěvku z 14:55 jsou zcela jasná: nemíchej se do diskusí se skutečnými odborníky. působíš trapně a chováš se neurvale. mnohé z nás to obtěžuje. jestli chceš, založ si své trotlovské vlákno, a tam si piš, co chceš...
jsi spolumajitel tohoto fóra pipisi. tvá slova mají jinou váhu než moje. nevím, jestli si dostatečně uvědomuješ, co z toho vyplývá.

k RG62 - přečtěte si laskavě celou diskusi ještě jednou. pořád se týká RG62 a k žádným výsledkům se nedospělo. prostě jsem byl utlučen čepicemi. já přece nepopírám, že signál je tvořen jak proudem, tak napětím, a že jedno bez druhého nemůže být. ovšem pokuď se nemýlím, předzesilovačům se říká napěťové zesilovače. co se tím říká?
od toho se odvíjí i druhá část mého tvrzení, ke které se nikdo z odborníků ani nenamáhal dostat. tak byli zaneprázdněni pokřikem, ať nežvaním nesmysly a jinými moralistickými výlevy. resonance jako mechanický jev. příklad: resonance strun. pokuď budu měnit vzájemnou polohu vodičů v signálním kabelu, na výsledném signálu se to v žádném případě nijak neprojeví? neříká nám jeden z fyzikálních zákonů něco jiného?

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

no možná jsem to s tou vědomou akcí přehnal pipisi. jak tak teď pozoruju tvůj měnící se předchozí příspěvek, je to asi tvůj styl psaní...
měnit už jednou odeslané je vážně nejméně vhodná forma diskuse. myslím, že hodina na zpětné úpravy je velká chyba.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

když chci něco dodat nebo změnit, můžu to přeci udělat v novém příspěvku, ne?:

měnit už jednou odeslané je nejméně vhodná forma diskuse, protože tím spoludiskutéry přivádíš do úzkých - nemají šanci na adekvátní reakci, protože původně reagují na něco jiného. je to vůči nim neslušné.
a pokud jde o pravopisné chyby, je tady funkce náhled a člověk si to po sobě může přece v klidu před odesláním přečíst, ne?

navrhuji zkrátit dobu na možné zpětné úpravy na 1 min.

Odpovědět