Je dobré ignorovať nezmyselné hifi-bláboly?

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
Odpovědět
jimmi
Kontaktovat uživatele:

Re: Je dobré ignorovať nezmyselné hifi-bláboly?

Příspěvek od jimmi »

Na konektory použivam KONTAKT GOLD 2000.
Aj teraz som si kupil kábel čo som ho už mal a čo koho do toho, to je moja vec ako mi to doma hrá.Zvedavý som ako mi sadne po roku čo som zase pomenil a vylepšil priebežne pri počuvaní si zvuk aj o tie dalšie poistky. Je to moj HIFI koníček. Niekdo zbiera známky iný autíčka další cestuje niekdo je rybár další polovník.A ked tu niečo niekedy napíšem priskočí tu aj 5 a viac "mudrákov" a pichaju do mna ako rozúrené osy. 8-)

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

A toto vlakno se zakladalo proc? Jako hádací,neboť jinde uz to nejiskří? Totalni naivita zakladajiciho,vsichni si budou psat co chcou,jak chcou a kdy chcou!!! :roll:

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Tedy, nevím, jestli je to k tématu, ale video to je vtipné *thumbs up*

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Mám vozidlo,které má pohon 4x4,ted na zimu se mi docela prodražilo,musel jsem na nem vymenovat 16 pneumatik :lol:

Odar

Příspěvek od Odar »

Bazi 36 píše:
08 led 2019 19:15
Totalni naivita zakladajiciho,vsichni si budou psat co chcou,jak chcou a kdy chcou!!! :roll:
Tak bud prikladom pre vsetkych na fore a nezucastnuj sa diskusii, ktore podla teba nemaju zmysel. Tento, ani ten dalsi prispevok, co tu tapetujes, nema nic polocne s temou, ktoru zalozil mumu. *sunglases*

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

:D *2thumbsup* hLášKA storočia OD ZNáMEHO ...tak tak😂...zenu k tebe do chalupy ..ta by ti to hned secko vysvetlila jak je to s HIFI😂..zena je riaden zosilovac ta uhra komplet secko.. *2thumbsup*

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Bazi 36 píše:
09 led 2019 12:59
Mám vozidlo,které má pohon 4x4,ted na zimu se mi docela prodražilo,musel jsem na nem vymenovat 16 pneumatik :lol:
Aha, čtyři za vodku, dvě za rum, další za bečku a půl prasete? :D

svartenatt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od svartenatt »

Kus dřeva pod kabelem od renomované firmy zlepší u pocitářů zvuk o dvě třídy. Odečtěte neměřitelnost, racionalitu a fyzikální neznalost a máte tady pěkný flamewar.
Pocitář slyší co potřebuje, technik změří co je podstatné. Mezi tím zatím není nic.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

For fidas: ne ne,počítám podobne smysluplne,jako na videu,ktere postnul lad.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Tady je to černé na bílém, nevím co by kdo chtěl víc, pán je hudebník, nahrávací inženýr a konstruktér přístrojů pro studia. Zkonstruoval přístroj, který v podstatě na stejném principu jako má symetrika, dokázal, že kabelem za 3$ prochází naprosto stejný signál jako kabelem za 700$.
http://audiofi.net/2019/01/audio-engine ... -on-wires/

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

svartenatt píše:
10 led 2019 00:44
Pocitář slyší co potřebuje, technik změří co je podstatné. Mezi tím zatím není nic.
Pokud technik nemá poslechovou zkušenost, aby rozlišil jak se naměřené hodnoty aparátů projeví při kontrolním poslechu, tak potom je tvrzení takových techniků dost zavádějící. On potom totiž takový technik s grafama v ruce taky slyší jen to co vidí na grafech.
Někdy mám pocit, že lidi, který nebaví doma na svém aparátu poslouchat hudbu, tak mají potřebu všude na fórech ukazovat jak jim jejich aparát aspoň dobře měří.
Naposledy upravil(a) Jiri dne 10 led 2019 13:37, celkem upraveno 3 x.

Strejdin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Strejdin »

Je velmi dobře že někteří neignorují a blábolům oponují ! Jednak se v tom "informačním balastu" najdou sem tam i užitečné informace, nezřídka kdy se čtenář pobaví a především, těm méně znalým a začínajícím je tím umožněno, aby si svým rozumem našli cestu (třeba kolik utratit za hifi Woodoo).

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Pokud technik nemá poslechovou zkušenost, aby rozlišil jak se naměřené hodnoty aparátů projeví při kontrolním poslechu, tak potom je tvrzení takových techniků dost zavádějící
Technik vie, že ak sa nezmení nič namerané, tak sa nemôže zmeniť zvuk.

Odpovědět