Aj teraz som si kupil kábel čo som ho už mal a čo koho do toho, to je moja vec ako mi to doma hrá.Zvedavý som ako mi sadne po roku čo som zase pomenil a vylepšil priebežne pri počuvaní si zvuk aj o tie dalšie poistky. Je to moj HIFI koníček. Niekdo zbiera známky iný autíčka další cestuje niekdo je rybár další polovník.A ked tu niečo niekedy napíšem priskočí tu aj 5 a viac "mudrákov" a pichaju do mna ako rozúrené osy.
Je dobré ignorovať nezmyselné hifi-bláboly?
Re: Je dobré ignorovať nezmyselné hifi-bláboly?
Na konektory použivam KONTAKT GOLD 2000.
Aj teraz som si kupil kábel čo som ho už mal a čo koho do toho, to je moja vec ako mi to doma hrá.Zvedavý som ako mi sadne po roku čo som zase pomenil a vylepšil priebežne pri počuvaní si zvuk aj o tie dalšie poistky. Je to moj HIFI koníček. Niekdo zbiera známky iný autíčka další cestuje niekdo je rybár další polovník.A ked tu niečo niekedy napíšem priskočí tu aj 5 a viac "mudrákov" a pichaju do mna ako rozúrené osy.
A toto vlakno se zakladalo proc? Jako hádací,neboť jinde uz to nejiskří? Totalni naivita zakladajiciho,vsichni si budou psat co chcou,jak chcou a kdy chcou!!! 
Tohle sice není Hifi, ale je to k tématu 
Tedy, nevím, jestli je to k tématu, ale video to je vtipné 
Mám vozidlo,které má pohon 4x4,ted na zimu se mi docela prodražilo,musel jsem na nem vymenovat 16 pneumatik 
Tak bud prikladom pre vsetkych na fore a nezucastnuj sa diskusii, ktore podla teba nemaju zmysel. Tento, ani ten dalsi prispevok, co tu tapetujes, nema nic polocne s temou, ktoru zalozil mumu.
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Kus dřeva pod kabelem od renomované firmy zlepší u pocitářů zvuk o dvě třídy. Odečtěte neměřitelnost, racionalitu a fyzikální neznalost a máte tady pěkný flamewar.
Pocitář slyší co potřebuje, technik změří co je podstatné. Mezi tím zatím není nic.
Pocitář slyší co potřebuje, technik změří co je podstatné. Mezi tím zatím není nic.
For fidas: ne ne,počítám podobne smysluplne,jako na videu,ktere postnul lad.
Tady je to černé na bílém, nevím co by kdo chtěl víc, pán je hudebník, nahrávací inženýr a konstruktér přístrojů pro studia. Zkonstruoval přístroj, který v podstatě na stejném principu jako má symetrika, dokázal, že kabelem za 3$ prochází naprosto stejný signál jako kabelem za 700$.
http://audiofi.net/2019/01/audio-engine ... -on-wires/
http://audiofi.net/2019/01/audio-engine ... -on-wires/
Pokud technik nemá poslechovou zkušenost, aby rozlišil jak se naměřené hodnoty aparátů projeví při kontrolním poslechu, tak potom je tvrzení takových techniků dost zavádějící. On potom totiž takový technik s grafama v ruce taky slyší jen to co vidí na grafech.svartenatt píše: ↑10 led 2019 00:44Pocitář slyší co potřebuje, technik změří co je podstatné. Mezi tím zatím není nic.
Někdy mám pocit, že lidi, který nebaví doma na svém aparátu poslouchat hudbu, tak mají potřebu všude na fórech ukazovat jak jim jejich aparát aspoň dobře měří.
Naposledy upravil(a) Jiri dne 10 led 2019 13:37, celkem upraveno 3 x.
Je velmi dobře že někteří neignorují a blábolům oponují ! Jednak se v tom "informačním balastu" najdou sem tam i užitečné informace, nezřídka kdy se čtenář pobaví a především, těm méně znalým a začínajícím je tím umožněno, aby si svým rozumem našli cestu (třeba kolik utratit za hifi Woodoo).
Technik vie, že ak sa nezmení nič namerané, tak sa nemôže zmeniť zvuk.Pokud technik nemá poslechovou zkušenost, aby rozlišil jak se naměřené hodnoty aparátů projeví při kontrolním poslechu, tak potom je tvrzení takových techniků dost zavádějící