Je tu někdo pod 20?Kdokoli!!!
Re: Je tu někdo pod 20?Kdokoli!!!
Rozhodně ano ! 
To Vince :dneska je každému kvalita zkuku fuck! Poslouchá se na mp3 a to "nejlépe" se sluchátkáma (bombonáma) stejné značky ,takže Emgeton,Sencor,Grundig,Orava a Gemini.. Já když sem si kupoval Sennheisery ,tak se na mě banda dívala jak na blázna,kolik nedávám za sluchátka,ale zvědavost jim nedala a po poslechnutí se jeden našel a zjistil ,že poslouchat se dá i kvalitněji,teď mi při každé návštěvě zapíná aparát . Všechny asi nezmněním ,ale i jeden mne těší . Co vy ostatní? Ukazujete okolí že poslouchat se dá i jinak?
Duchom som tesne pod limitom
Žial, veľmi matne si spomínam už aj na Kennedyho atentát, práve som bol tak 1 až 4 bunečný organizmus 
-
boxer
Ja mam 16,5,
MB
Sis to spletl.tady se hovoří i věku a ne o
MB

boxer píše:Ja mam 16,5,
MB
Ved som sa pytal, ci to je nejaka zoznamka
My tady máme problém s revolucí a né s Kennedyho atentátem
!
Ti, kdo si pamatují Kennedyho atentát mají vlastní vlákno. Vy ste všude ,tak nám aspon tohle vlákno nechte.
Ti, kdo si pamatují Kennedyho atentát mají vlastní vlákno. Vy ste všude ,tak nám aspon tohle vlákno nechte.
-
Dismembered
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím se k dvacátníkům. Fajn věk, jen se docela těžko shánějí peníze na vylepšování sestavy. Skloubit práci se školou se může stát
složitější, než by člověk řekl. Zvlášť v těchto časech, kdy se propouští i stálí zaměstnanci, není pro občasné "přivýdělkuchtivé" holozadky zájem
složitější, než by člověk řekl. Zvlášť v těchto časech, kdy se propouští i stálí zaměstnanci, není pro občasné "přivýdělkuchtivé" holozadky zájem
ja uz taky mam skoro 6 let nad limit