Je tu někdo pod 20?Kdokoli!!!

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
vince
Kontaktovat uživatele:

Je tu někdo pod 20?Kdokoli!!!

Příspěvek od vince »

Občas mám pocit,že jsem tu naprosto jediný,kdo má rád HIFI a není mu 30-60 :) .Občas se až bojím,že to není jen pocit.Netuším,jestli je tu někdo další,kdo vyrůstal na Offspring, nebo si nepamatuje sametovou revoluci.Prosím,stačí když napíšete "Já",nebo tak něco.Budu opravdu vděčný! (Good Charlotte,Sum 41,Pendulum,Fatboy Slim,Propellerheads,Prodigy-Je tu někdo,kdo si něco z toho alespoň občas pustí,nebo to zná?)

Mike
Kontaktovat uživatele:

Re: Je tu někdo pod 20?Kdokoli!!!

Příspěvek od Mike »

Jasně že jo ;) hlásím se k prodigy *sunglases* to je i po letech pořád slušně našlápnutá muzika s hromadou energie. občas si pustím něco z této katergorie,i když jsem metalista.

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

Já! :D ! Ale já mám školu svého táty ( Rush ,Yes,King Crimson,Genesis a jazz rock) takže já ti radost asi neudělám,ale taky mě sere ,že jsou tady snad všichni nad 40. Sem jak sám voják v poli . *headbang*

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

Prodigi jenom na nějaké akci !!! Doma si to neumím představit

Petra44
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petra44 »

40 mi není ještě zdaleka,taky si poslechnu Prodigy ...neboj nejsi sám,je tu více lidiček co to poslouchaji,ale nepřiznají barvu,myslím,že občas i dadaft si dá Prodigy - Nebo se mýlím?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mám kompletní sbírku. Do auta naprostý masakr. Hned to dodá pár koní navíc. :mrgreen: Ovšem album experience jsem slyšel už v 93 a to je jednoznačně nejlepší album.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

První "Digi" jsem měl v roce cca 1980, ale nevím jestli byly "Pro". Rozhodně byli "in" a já byl borec, protože kromě času tam bylo i datum a stopky :lol:.
Sorry za *offtopic*, to byl pokus o vtip. Pod 20 se nevlezu ani kdybych to vydělil dvěma :(.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

*offtopic*
to Mark Levinson:
nic si z toho nedělej, založíme si vlastní vlákno 2 x 20 + kousek, ne?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

No jo. Všude kam se podívám samí důchodci. *hura*

Dělám si prdel. Nevím k čemu to je dobré, kdo a jak je starý. Lidi neblázněte a bavte se radši o něčem jiném. Třeba to Prodigi. To vám příště musím pustit v koncertní hlasitosti. A nebo ještě lépe - vezmu to k tobě ML. Teda až budeš tak laskavý a po asi 6 měsících co to slibuješ, si na mě uděláš čas... :roll:

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Prodigy jsem poslouchaval Firestarter a atak.Samozrejme i soukmenovce Chemical Brothers to byl taky masakr a nebo Squarepusher,Boards of Canada,Plaid atd.

Pajuna
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pajuna »

Ja bych rad take prispel do mlyna a podporil nase mlade. Bohuzel ale ani mym detem uz neni 20 :roll:
Zase se nam kupi vice zkusenosti a muzem do toho zamichat nostalgii. Jsem pro zalozit vlakno 20+20+ a zacit vzpominat na mladi :D

vince
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vince »

Dobré odpovědi :) .Spíše píšete,ano znám Prodigy,ale o tom věku se tu ozval snad jen Robinson.Holt je nás velmi málo,co se nespokojíme s Geniusy k pc.Doufám,že HIFI jako koníčku nastanou lepší časy,a lidi si časem uvědomí,o čem poslech vlastně je.Přátelé mě mají za exota,který se "zbláznil",a sype prachy do koše.V mém okolí není nikdo z přátel,nebo známých,kdo by vlastnil komponentovou sestavu a byl v mně "blízké" věkové kategorii.Už jsem ale pár kamarádů poučil a pomáhám jim k "mutaci" na jednoho z nás :lol: .Většinou k tomu stačí,jen poslech jejich oblíbené hudby na mé sestavičce ve FLACU,což před jejich návštěvou na netu seženu.Zabírá to na 100 procent.

Homer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homer »

Skoro i já :-) Jenom o 5 let se do limitu nevejdu, ale o Hi-Fi se zajímám už od svých 18 let, sametovou revoluci znám jenom z médií a kapely jako The Offspring nebo The Prodigy sice už dlouho neposlouchám, ale možná bych od nich něco ještě našel na kazetách. A když se ve vzpomínkách vrátím nějakých 10 let zpátky na diskotéky, tak se mi vybaví věci jako The Meaning of Life, Mota, Pretty Fly, Why Don't You Get a Job?, Voodoo People, No Good, Breathe, Firestarter... a pořádné pařby *hura*

Homer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Homer »

Petra44 píše:40 mi není ještě zdaleka,taky si poslechnu Prodigy ...neboj nejsi sám,je tu více lidiček co to poslouchaji,ale nepřiznají barvu,myslím,že občas i dadaft si dá Prodigy - Nebo se mýlím?
A já jsem si myslel, že Ti je 44, jenom ten avatar mě trošku mátl... :-)
A jinak koukám, že bydlíš asi ze všech hifistů nejblíž.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Sakra to je tu nejaka zoznamka? Ja mam 16,5, patrim do klubu?

Odpovědět