Dadafte Chlape, uvědom si co píšeš. V dnešním světě, pokud stvořím něco co je lepší, (byť neznatelně, než konkurence) tak to s velkou pompou prodám. Pokud jsem stejně dobrý jako konkurence, tak všude vyhlásím, že jsem totálně na špici a že běžná konkurence hraje poooodstatně hůře.Pokud tvůrci foobaru napsali, že jejich player nehraje o nic lépe (ale o nic hůře) než konkurence, tak je to proto, protože je to freeware (sympatické) a protože je oblíbený a rozšířený. Komunita lidí používající PC, je samozřejmě schopna velmi sńadno odhalit, že žádný SW player nemůže hrát hůře nebo lépe než jiný a prohlášení tvůrců Foobaru by pak bylo směšné. Tím, že odpověděli na dotaz nadšenců jako je Aleska (kteří slyší, jak Foobar hraje bez deky) tak jak odpověděli, dále zvyšuje jejich kredit v očích veřejnosti. Freeware forever !!!
To ale nezńamená, půjčovat si a kopírovat CD mezi svými kolegy jak to je zde popisováno. Hudební CD není freeware !!!!!
Kam až se dá v bitrate jít ?
Re: Kam až se dá v bitrate jít ?
Ta komunita lidí používajících PC k přehrávání hudby zjistila dávno, že Foobar hraje jinak (bojím se napsat lépe, abych Tě nerozlobil). Víš, dobré zboží se chválí samo..., na zbytek musí být marketing...Renown píše:Komunita lidí používající PC, je samozřejmě schopna velmi sńadno odhalit, že žádný SW player nemůže hrát hůře nebo lépe než jiný a prohlášení tvůrců Foobaru by pak bylo směšné. Tím, že odpověděli na dotaz nadšenců jako je Aleska (kteří slyší, jak Foobar hraje bez deky) tak jak odpověděli, dále zvyšuje jejich kredit v očích veřejnosti. Freeware forever !!!
To ale nezńamená, půjčovat si a kopírovat CD mezi svými kolegy jak to je zde popisováno. Hudební CD není freeware !!!!!
Ty spíše nedokážeš překousnout to naše kolování a výměnu CD..., ale také Tě chápu: Jsi analogový mág !
Re: Kam až se dá v bitrate jít ?
Renown: pompa?
ne ne, s tím na mě nechoď.
pawlowski dělal ještě winamp 2. v půlce vývoje 3-ky odešel s tím, že se to proti jeho vůli žene do komerčních sraček a rozjel foobar2000 jako open source. to je jeho poznávací znamení, deviza - on si chrání pověst nekomerčního muže. foobar2000 je dobrý přehrávač, opravdu lepší než spousta jiných - díky funkčnímu systému. patent na to není - ale vytvořit funkční systém nesvede každý. pawlowski prodává spousty jiných funkčních systémů, má tým, kontakty. je lepší než konkurence. a nevyhlašuje, že konkurence hraje hůře. není audio-prodejce...
s tím půjčováním a kopírováním CD nevím, co myslíš...
ne ne, s tím na mě nechoď.
pawlowski dělal ještě winamp 2. v půlce vývoje 3-ky odešel s tím, že se to proti jeho vůli žene do komerčních sraček a rozjel foobar2000 jako open source. to je jeho poznávací znamení, deviza - on si chrání pověst nekomerčního muže. foobar2000 je dobrý přehrávač, opravdu lepší než spousta jiných - díky funkčnímu systému. patent na to není - ale vytvořit funkční systém nesvede každý. pawlowski prodává spousty jiných funkčních systémů, má tým, kontakty. je lepší než konkurence. a nevyhlašuje, že konkurence hraje hůře. není audio-prodejce...
s tím půjčováním a kopírováním CD nevím, co myslíš...