My mu nerozumíme, ale mu věříme
Re: My mu nerozumíme, ale mu věříme
V pohode.. Však diskusia je aj o tom.. Rovnako, ako aj ja rešpektujem tvoj... Napodobne 
Konečně dobrý počin toto vlákno, tady se můžete do libosti hádat a třeba se i navzájem pozvracet, alespoň nebudete rušit diskusi o Hifi.
Např. Jason: K hifi nic, protože žádné nemá, žádné neslyšel, ale diagnosticky, psychoanalyticky a mentálně je o dva štoky nad všemi ostatními. On se ten čas vleče a věčná samota je tíživá. Ať Ti to utíká s tzv. hifi i bez hifi.
Světu mír a hifistům jejich Hifi.
Např. Jason: K hifi nic, protože žádné nemá, žádné neslyšel, ale diagnosticky, psychoanalyticky a mentálně je o dva štoky nad všemi ostatními. On se ten čas vleče a věčná samota je tíživá. Ať Ti to utíká s tzv. hifi i bez hifi.
Světu mír a hifistům jejich Hifi.
Myslím, že toto komentár ani nepotrebuje 
Pro toho, kdo dosáhl svého pomyslného high-endu a má tzv. hotovo, nastává krátké období spokojenosti,které je vystřídáno frustrací z klinické hifi smrti. Cesta je cíl. V komponentech se již posunout nelze a tak přichází nová motivace v podobě nekonečné výměny kabelů, konektorů, pojistek a nakonec woodoo bižu. A i kdyby to slyset a znát nebylo, mozek nedovolí, si to přiznat. Kebulka to zařídí tak,aby dotyčný "slyšel". Není to nic neobvyklého a zažila to spousta jiných lidí v jiných odvětvích. Kabelářům novou motivaci přeju i když sám " neslyším", mám totiž co zlepšovat základní cestou.
Oldeare : jo tak oni tu zasloužilému panu ruší diskuzi o hifi .... Kdo ses ? Nějakej guru? Natrasas se tu necelý dva roky ... Tak se neser
Z nejakého 20W skeslovadla a z dvojpásmových regáloviek to čistého siláka a fullrange boxy neurobí, ak si niekto niečo také kúpil a očakáva pritom zázraky, tak je to na výmenu. Ale na korekciu akustiky a niektorých nahrávok je to efektívna cesta. Hlavne ak to má každý, kto hrá -"z počítača" k dispozícii zadarmo a môže sa vyblbnúť podľa potreby.. A na "korekciu" káblov stačí pohnúť tým ekvalizérom vo vypnutom stave, " počuť"to bude každý, kto nevie že je vypnutý. Pretože taká "korekcia" kábla úplne stačí.PavelDosko píše: ↑04 úno 2019 18:06jakoze ekvalizerem nasimulujete vymenu zesiku, beden, akustiky, zdroje hudby, kabelu a tak ? ...
Naposledy upravil(a) BVa dne 04 úno 2019 19:30, celkem upraveno 1 x.
Pesi - milý bazaristo !
Takto na mně reaguješ už podruhé, nevím proč a co Tě žere.
Já jsem hifista a audiofil, pokud budu věnovat čas diskusi k těmto mým koníčkům, tak upředňostňuji diskusi k věcnému tématu z oblasti Hifi a nahrávek, prezentaci vlastních osobních praktických zkušeností. Vůbec nejsem zvědav na provokatéry a vopruzy všeho druhu.
Toť vše.
Takto na mně reaguješ už podruhé, nevím proč a co Tě žere.
Já jsem hifista a audiofil, pokud budu věnovat čas diskusi k těmto mým koníčkům, tak upředňostňuji diskusi k věcnému tématu z oblasti Hifi a nahrávek, prezentaci vlastních osobních praktických zkušeností. Vůbec nejsem zvědav na provokatéry a vopruzy všeho druhu.
Toť vše.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
BVa : humorna predstava, ale co uz ...
Korekce kabelu je nesmysl, daleko vice rozhazi kmitoctovou char vystupni impedance zesilovace ve spojeni s impedanci beden. A tento vliv stejne zadny audiofil nezna. Potom koukaji, kdyz s necim prijedou. Skin effect resit je hloupost.
Pavel Macura Audio
Každý máme iný pohľad na humor.. Ale "ladenie" zvuku napr,. výmenou sieťového kábla alebo konektora sa mi humorné nezdá, to priznávam. Skôr zúfalé..
Oldeare, toto fórum nebylo založeno jen pro tebe. Cti tedy jen co je tebe hodno a smiř se s tím, že se tu lidi budou bavit a dávno před tvým příchodem i bavili i o věcech co jsou pod tvou úroveň. Toť k tobě vše.
Mne sa ale stala taká realita ,včera som mal v zosilnovači jeden dnes som dal iný a zajtra nemožem dať ten čo by som chcel lebo som ho už predal.
Musím požiadať známeho aby mi ho požičal vyskušať.
Preto je dobré ich mať viacej. Tak isto ako aj ponožiek a nielen 1 pár.
Naposledy upravil(a) jimmi dne 04 úno 2019 19:44, celkem upraveno 1 x.
Pesi.. Ono "spokojný" hifista sa nakoniec vždy prejaví.. Hlavne vystupovaním 
for Jimmi
No ešte to tak tretí, chceš sa doňho zamotať?
No ešte to tak tretí, chceš sa doňho zamotať?
Požičiaš?
Alebo zase kupim si na skušku nejaký neznámy.