My mu nerozumíme, ale mu věříme
Re: My mu nerozumíme, ale mu věříme
A nestačí Ti požičať ten čierny čo býva štandardne ku komponentom?
Veď to je jedno nie? Aj tak to nemôžeš počuť 
No ale BlackBerry začal zavýjať ked som ju tam dal. On to teda asi počuje. 
Beryho nechaj vonku a Ty to vypočuj ešte s tou čiernou tkaničkou uvidíš že nebudeš počuť rozdiel. Schválne urobíme slepý test? Budem ho vymieňať 
Panove, tady je to opet kvalitni shitstorm!!
Jestli si vsichni HiFisti i mimo tohle forum rozumeji v takovem tonu, tak se za moje hoby snad i stydim a mozna se ani netesim na AV show do Praglu, kdyz si predstavim ze se tam kolem me budou pohybovat sami ........
Jestli si vsichni HiFisti i mimo tohle forum rozumeji v takovem tonu, tak se za moje hoby snad i stydim a mozna se ani netesim na AV show do Praglu, kdyz si predstavim ze se tam kolem me budou pohybovat sami ........
od marvinnrv » před 19 minutami
Neboj, ještě se tam bitka nekonala
Uvidíš tam spoustu krásných mašinek a kvalitních kabelů 
Neboj, ještě se tam bitka nekonala
Jasné spavíme.Dones basu pivíka IPA 17. Budeš vymienať káble a "prazdne za plné" a muziku puštať a ja cez chodbu a v druhej izbe počuvať a cucať IPA 17 pivko. Dvere necháme otvorené.
No po tej IPE 17 budeš mať pocit že aj čierna šnúra je lessloss a lessloss čierna šnúra 
My tomu rozumíme a počuvame.
Keby len Lochness ale aj PAD aj NBS všetko bude čierne.Nakoniec aj BlackBerry.
Ten mal svoj kábel Prakab 5x25mm2.
Keby len Lochness ale aj PAD aj NBS všetko bude čierne.Nakoniec aj BlackBerry.
Ten mal svoj kábel Prakab 5x25mm2.
- Přílohy
-
A môžeme vyskúšať aj ten kábel čo má ten Tvoj dunčo okolo krku ak nám ho dá 
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Když budete vždy před poslechem pít IPA 17 (třeba Matuška Zlatá raketa), tak si to užijete i se zvonkovým drátem.
Mám Chord Clearway reprokabel, síťový Wireworld a proti normálním dodávaným nebo dostupným, třeba Dragster metráž za stovku, jsem nezaznamenal rozdíl. Na začátku bylo ovšem nadšení. Wireworld je krásně modrý a to musí hrát.
Mám Chord Clearway reprokabel, síťový Wireworld a proti normálním dodávaným nebo dostupným, třeba Dragster metráž za stovku, jsem nezaznamenal rozdíl. Na začátku bylo ovšem nadšení. Wireworld je krásně modrý a to musí hrát.
Svartenatt šťastný si to človek že nepočuješ rozdiel. Aspoň ušetriš nemalé peniaze. Neviem síce aký máš aparát ale na slušnom sa to dá rozoznať. Netvrdím že to za každú cenu musíš počuť to nie. Nevadí mi to že to niekto počuje a iný nie 
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mám Primare i22 s MA Silver 2, živené z PC s Xonar STX II. Asi nemůžu s tímto poznat rozdíl.
- sostakovic
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, zda to opravdu slyšíš, nebo dobrovolně klameš sám sebe. Je vcelku jednoducha cesta. Jmenuje se slepý test. Pokud to slyšíš je to v pořádku. Pokud ne, je pak potřeba si to přiznat. Absolvování vyžaduje odvahu a statečnost. Je složité si sám před sebou rozbít hračky.
Taky jsem kdysi slyšel trávu růst...
-
svartenatt
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Hlavně nejsem tak bohatý a HiFi ješitný, abych utrácel za aparaturu horentní částky a potom svůj nákup oslavoval.
Tady chápu neracionální radost, kdy má jedinec možnost zkusit neracionální věci, které mu přinesou neracionální rozhodnutí. Jeho rozhodnutí je součástí jeho identity, které sobě nezpochybní. Pokud je malá pochybnost, je třeba své správné neracionální rozhodnutí ukázat jiným jedincům, kteří podpoří jeho rozhodnutí.
To je HiFiroom.
Tady chápu neracionální radost, kdy má jedinec možnost zkusit neracionální věci, které mu přinesou neracionální rozhodnutí. Jeho rozhodnutí je součástí jeho identity, které sobě nezpochybní. Pokud je malá pochybnost, je třeba své správné neracionální rozhodnutí ukázat jiným jedincům, kteří podpoří jeho rozhodnutí.
To je HiFiroom.
"Co není zakázáno, je dovoleno"Prvním, kdo „slyšel trávu růst“, byl údajně Heimdall, jeden z dvanácti strážců severských bohů.