A hledme, Paul Verhoeven ma novej filmik, diky za tipOdar píše:Ked budete mat vzacnu chvilu medzi ladenim kablami, poistkami a roznymi hroto-podlozkami, skuste pozriet na Elle. Velmi zaujimava, miestami vtipna (skor cierny humor) thrillero-dramaMne sa to pacilo. Snad si v tom filme najdu svoje viaceri
Pamela píše:http://www.csfd.cz/film/227786-interstellar/
Už jsem to viděl tento týden podruhé, těším se na BR.
Z mého pohledu skvělé.
Tak jsem včera Interstellar viděl a dost zklamání................ v IMAXu by to asi bylo dost lepší, ale nejde ani tak o efekty, jako spíš, že třeba jak je u Nolana zvykem, postavy jsou jen papírovi draci vymyšlení přesně na míru, ale neživotní.... atd. atp. etc.sekal píše:Přidávám doporučení na zde již zmíněný snímek Interstellar. Na rozdíl od s*aček typu Gravitace nebo Armageddon tento film o něčem je..
Lad2000 píše:To lechos: Až na to, že v té gravitaci ta gravitace moc nefunguje
50% súhlasím. 2001 považujem za filmové umenie plné metafór a psychadelickej nudy (úvod/záver), no Interstellar je prvotriedny mainstreamový zážitok, pri ktorom mi dokonca nevadí ani Zimmerova (častokrát nepodarená) hudba. A to Nolana považujem za človeka, ktorý nedostatok takéhoto rýdzeho umeleckého talentu kompenzuje inteligentným a zložitým spracovaním filmov. Pri tomto filme som skutočne zdvihol obočie a napäto pozeral až do konca (dokonca som kvôli filmu 5 minút meškal do robotyPítrsPraha píše:A k Interstellaru: zdá se, že je to film typu Kubrickovy Vesmírné Odysey, kterou část lidí považuje za formálně dokonalou nudu, druhá část za strhující a neskutečně zajímavý film. Patřím k té druhé části. Interstellar je pro mne jeden z TOP filmů, brnknul mi na tu správnou strunku... Obrazově bohužel na Blu-ray průměr, což je škoda. Na druhou stranu, na formální nedostatky při jeho sledování rychle zapomenu.
Mně je líto kvůli veškerému televiznímu zvuku zapínat (zahřívat) hlavní sestavu. Určitě jako doplněk např. druhou skromnou sestavičku nebo aktivní monitory (soundbar radši ne). Na film to chápu, ale na zprávy a jiné mi to přijde s nějakou větší (hlavní) sestavou jako overkill.lachim píše:dadaft
jsem myslel, že každý z nás už jede zvuk z tv právě a jen do zesíku a velkých beden.
si totiž ani nic jiného neumím představit.
zvuk jen ze škatule televize je neposlouchatelný.
to byl smysl mého slintu.
jasan?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti