PetrD píše: ↑16 kvě 2017 10:44
Třeba to sem ani nepatří, pro většinu to nebude "dobrý film" a "dlouhý zimní večer" bude asi tak za 3/4 roku, ale přesto . . .
Uvolněte se, na nic nemyslete, vypněte mozek a občas si dejte nějakou tu "slátaninu"
Jelikož mám rád Matta Damona, akční fantasy občas můžu, šel jsem do toho . . .
VELKÁ ČÍNSKÁ ZEĎ
Někdo může namítnout, že je to totální blbost . . . stupidní děj utopený pod záplavou efektů a po pár dnech už člověk zapomene, že to kdy viděl.
Jiný napíše . . . "Byla by to naprostá blbina, kdyby nebylo jasně zmíněno, že se jedná o jednu z legend o Velké čínské zdi. Pojato čistě jako fantasy (což taky je), tak se jedná o akční nálož, na kterou se dobře kouká, s efekty, který může závidět kdejaký hollywoodský biják a s herci, kteří prostě odvádí svoji rutinní, ale skvělou práci. Akcí to začíná, pokračuje i končí. Slušná jednohubka".
Jistě, Matt má za sebou jinačí lahůdky, ale pro mě je to parádní oddechovka, ulítlá akční fantasy. Tušil jsem, do čeho jdu a nezklamal jsem se. Je to pitomina, ale ve 3D nářez

Jo a asi 5 vteřin jsme si myslel, že tam hraje Jirka Schmitzer
Když jsem byl malý, přišel do komunstických kin japonský film Gappa.
Všichni jsme z toho byli na kaši, stál jsem na lístky frontu od půl dvanácté až do večera.
Kam se trikový film za tu dobu posunul je neuvěřitelné...
Stačí se přehodit do módu "malý kluk", a Velká čínská zeď tě dostane.
Fantasy pohádka a zároveň velkofilm rozměrů, o kterém se nám před lety ani nezdálo.
Když začali na začátku bušit do těch obrovských bubnů až vibroval vzduch, byl jsem pohlcen a vyplivnut až na konci.
Už na domácím stereu to byl zážitek, v kině asi totálka .......................
Taky jsem si to užil.