OSIWEK

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: OSIWEK

Příspěvek od MPK »

no nevím, stát se to mně, tak si tam snad pro něj zajedu osobně. :evil: Nicméně kupující má dle zákona min. 6. měs. záruku na zboží, možná i to právo vrácení do 14 dnů bez udání důvodu. Alespoň u nových výrobků nakoupených na dálku to má. Jednání prodejce je podvod. Nahlásit ho na ČOI a finančák - zda to má jako živnost a platí daně. Trošku bych mu to "podnikání" zpříjemnil. *sunglases*

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

z úrovně argumentace mě bylo jasné že bych musel dát 2000 za benzín dojet si přes celou republiku za panem Osiwkem a zakoupenou
věc mu omlátit osobně o hlavu aby se probral

vzhledem k tomu že při jeho mentalitě evidentně nemění návyky a dál pokračuje v systému kobercového náletu
"těch blbců " co si to nechají líbit tak jsem se ale konečně ozval ..když vidím že nejsem ojedinělý smolař kverulant
i když to mě bylo jasné už po tom co mi přišlo a z náhlé změny chování vstřícného prodejce ..

pán prostě počítá s tím že si většina naštvaných zákazníků nepřijede osobně vyřídit účty za ním k polským hranicím
a to prodává i hodně drahé věci

má asi jen smůlu na lidi co maj oči a mozek ..

Hans20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans20 »

No tak já jsem dnes dostal prachy, tak alespoň částečná spokojenost. Diskuse s ním ... *headbang* *headbang* *headbang* Jen nevím jestli je tak blbej nebo otrlej, to jsem neprokoukl :lol:

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

to z toho pán vyvázl docela lacině ..vzhledem k tomu že je jeho chování standartní a nemyslím si že by byl tak omezený jak to vypadá .. spíš vyčůraný jak daleko vidí a ještě za roh

MPK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MPK »

přidám zkušenost s jedním překupníkem "dedic1@seznam.cz" - inzeruje přístroje na hifionline; bazoši a bůhví kde ještě, které fyzicky vůbec nemá. Nabídne něco jiného, příp. "sežene" v Evropě... :evil: *thumbs down*

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Pan Dedic je radny kseftar, ale proc sem pisi. Prodaval Jsem zesilovac a tento vandrak mi napsal, proc ho prodavam tak lacino, ze kazim ceny a udajne to nikdo nekoupi, ze klic k uspechu je naopak veci predrazit, aby mely nadech HiFi.WTF? Nikdo se o takove rady neprosi! Nedoporucuji tohoto vychcanka!

jkb4
Kontaktovat uživatele:

Dedic

Příspěvek od jkb4 »

Ano Ing. Jan Dědič (J.Kupčík, Happy2255) by si zasloužil samostatné vlákno. Zboží nemá, sepisuje předkupní smlouvy a vybírá zálohy. Obvykle požaduje až dvojnásobné sumy než jsou za nabízené repro a přístroje obvyklé. Momentálně např. povedený gramofon Pioneer PL-630, který se dá sehnat za 15 tisíc ve výborném stavu prodává za 32tis.

Odpovědět