OSIWEK

Témata nesouvisející s HiFi, offtopic debaty atd. Ovšem žádné osobní souboje, spory a hádky.
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

OSIWEK

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Takhle dlouho jsem se nezasmál... *2thumbsup* -http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... ekazdyden/

Odar

Re: OSIWEK

Příspěvek od Odar »

Ja sa cudujem, ze na hifionline este nikto nezasiahol a tych, co tam vrtia svoje inzeraty dookola este neodfiltrovali . . .

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Proc by to filtrovali, vzdyt jde o h...o? :D Ale vazne: Cim dal tim casteji mam pocit, ze nekteri lide maji OSIWEK i v hlave. :(

Slavek69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek69 »

Možná to někomu vadí, ale mně je to jedno. Já od něj pár věcí koupil a na nic z toho si nemůžu stěžovat. Dokonce mi po dohodě udělal i pár kabelů Supra XLR a Monitor cables RCA za velmi slušné ceny. Vše super a byla to vždy profesionální práce. Jeho servis při prodeji není špatný (zabalení, rychlost a komunikace). Už jsem toho kupoval na Aukru, tady a na Hifionline dost od různých prodejců a pan Siwek patří rozhodně k těm lepším prodejcům. Dokonce se s ním dá úspěšně smlouvat o ceně. Možná, že je překupník, ale pokud přeprodává kvalitní bazar, tak to je přece v pořádku. Má snad někdo s jeho zbožím špatné zkušenosti? Nebo s ním osobně? Pak bych chápal tyto výpady proti němu.
Teď se bojím té sprchy kamení, které na mne dopadnou za kacířství :twisted:

Slavek69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek69 »

Ale co to? Taková nenávist se zde spustila na pana Siweka, ale jak je vidět, není k ní důvod, páč nikdo s ním špatné zkušenosti nemá. Že by ta zlost byla vyvolána tím, že někdo trošku tlačí na ceny těch, kdo se chtějí zbavit svých vysloužilých strojků a chtějí za ně nehorázné ceny? No, když to srovnám s cenami na eBay, tak není o čem hovořit. Pan Osiwek je rozhodně cenově srovnatelný s eBay, což se o některých zdejších tzv. audiofilech a hifistech říci nedá.

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

aha, takže je úplně normální když pan Osiwek nechodí na email, ale 2x denně aktualizuje své inzeráty zdarma na hifionline?! celkem trapné.
ať si založí svůj ebay a neotravuje normální lidi co si chtějí koupit něco "normálního".
osiwek 3x *thumbs down*
Rothaudio

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Dawsoo,
tohle je problém všech fór, nejen inzertních bazarů - i u nás máme členy, kteří výhradně přispívají pouze do rubriky "Prodej" a nikam jinam. Cca pře 2 měsíci jsem narazil na jednoho, kdo jich měl již 63, kolik dnes nevím. Omezit to jednoduše nejde, zpoplatnit (pravděpodobně) též ne.
Chápu že když někdo chce pro něj zbytečnou věc prodat, tak inzeruje kde se dá, HiFi fóra jsou názorným příkladem. Mám pocit, že to prodejcům zase tak moc nevadí, protože každý kdo se na jejich stránkách dostane do sekce "Bazar", tak se taky podívá i na jiné stránky prodejce, co je u něj zajímavého.
ANO, je to normální nelegální podnikání na kšeft s generovaným ziskem,ale bez řádného zdanění., ale přiznejme si: Je to státem podporované, přinejmenším tolerované a hlavně nekontrolované. Kde není žalobce, není ani soudce a peníze jsou dnes na první místě *headbang*
Když jsem si přečetl statistiku kolik každý zaměstnanec finančních úřadů v Praze provede kontrol, pak se ani nedivím, že šedá ekonomika zde je a bude. Je to jako s lehkými topnými oleji - potrestáni jsou dva blbci kteří se obrátili na FÚ s prosbou o radu, na Aukru to odnesla ženská z domácnosti co tam prodávala ojeté šatičky po dětech...

audiomagic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od audiomagic »

hifisti politici misto poslouchani muziky rejpete se v ho...
ale nechapu co to tady melete o neplaceni daně když o tom vite kulovy !!! každou prodanou prkoninu mam v přijmech a z těch odvadim daně !!! Audio technice se věnuji cca 35 let a živim se tim čemu rozumim . to že to někomu vadi nebo vadi zpusob jakym to dělam bohužel neovlivnim . *headbang*

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

kdybych viděl tenhle poslední příspevěk od pána " AUDIOMAGIC" tak bych si asi nenaběhl a nekoupil od něj nic a nemusel se pak divit "kvalitě" jeho
argumentace při reklamaci :

za mě jedna zkušenost :
nechal jsem si poslat tuner .. když opominu že optické kazy byly pod
rozlišovací schopnosti prodejce protože se o nich nemínil zmínit a pak mi napsal že je to nepodstatné ..v inzerci byl ale napsán stav jako nový že ..
tak mi poslal úplně rozštelovaný tuner který je prakticky nepoužitelný ..
prý byl plně funkční .. ale přišel se závadou která rozhodně nemohla vzniknout transportem ..
vstřícnost prodejce zmizela po zaplacení , nejen že nebyl ochotný si
nefunkční věc nechat poslat zpět ..ale jeho argumentace byla na úrovni demagoga co si furt mele tu svojí a domluva s ním tudíž žádná není

vřele nedoporučuji si od tohodle překupníka cokoliv kupovat
živí se tím ..ale nechová se podle toho ..

jivina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jivina »

Od pana Siwka jsem koupil celkem dost komponentů. Vždy jsem se setkal s profesionálním přístupem. Věděl jsem, že za ty peníze nekupuji novou věc . Na závady jsem byl vždy upozorněn a v případě problému jsme našli vždy řešení. Za mě *thumbs up*

radek77
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek77 »

Zesilovač NAD, zasláno obratem, kvalita přesně podle deklarovaného stavu. Po roce používání bez skrytých vad.

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

vidím , že nejsem sám kdo měl v tom množství hifi šrotu nakoupeného od tohodle překupníka smůlu že věřil uvedeným údajům :?

http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... dnik/vyzva

snad bych jen dodal že na každé prase se vaří voda :!:

Hans20
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans20 »

Ta výzva je moje. Jistě nikdo netvrdí, že prodává jen šrot. V autobazarech taky neprodávaj jen rozpůlený bouračky. Problém je v tom, že je zboží vychváleno, až přechváleno a výsledek je často jiný. Můj případ je, že jsem měl dostat CD přehrávač v TOP VITRÍNOVÉM STAVU, plně funkční a včetně originál DO. Výsledek? DO není originál, přehrávač není funkční neboť s bídou načte CD a skříň je zrezlá, na čelním panelu jsou zamatlaný černou barvou škrábance. To je top vitrinový stav??? Tak ten si představuju teda k...a jinak. Kdyby bylo v inzerátu napsáno bez origo DO a stav odpovídá stáří, tak neceknu ani hubou a překousnu, že se fakt i to čtení rozbilo při dopravě, může se stát. Ale tohle je jasná lež a podvod. Navíc se k tomu staví tak, že za to může pošta, jemu to hrálo a ať si naseru. A ten ovladač taky vyměnili pošťáci? A máčeli to po cestě do vody ne? Aby to zrezlo a chudák Siwek měl průser. :lol: :lol: :lol:

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

pokud má někdo založený bussines plán na tom že překupuje převážně hifi šrot , uvádí nepravdivě stav prodávaných věcí
poté když se nedejbože někdo ozve kdo není úplně slepý a blbý tak optický stav bagatelizuje i když ho předtím uváděl jako perfektní
a problémy s funkčností svádí na dopravu tak se nemůže divit že občas narazí
a pro ty z nás pro které hifi není kšeft ,ale koníček je povinností před takovým jednáním varovat
na každý zájmový skupině se najde několik nenažrených pijavic ..ale nesmí to přehánět aby nezahubili hostitele že
píšu to sem samozdřejmě i pro pana kouzelníka s hifi žargonem , omáčkou pro zvednutí ceny a
vůbec sofistikovanou AUDIOMAGIí ,i když bohužel nevěřím, že na takovouhle náturu má smysl si plácat játra ..
na hrubý pytel bohužel jen hrubá záplata ..
zatím se bohužel voda už několikrát vyvařila a prase je stále živé :(

Odpovědět