No napad je to super. Ja, jakozto nemobilni bych nejaky ostravsky podnik uvital. Ale to bys zase nemohl slopat, ne?
Ostravská komora postižených HiFi
Re: Ostravská komora postižených HiFi
Korys
No napad je to super. Ja, jakozto nemobilni bych nejaky ostravsky podnik uvital. Ale to bys zase nemohl slopat, ne?
Zrovna ted v patek (do soboty) ale musim do zamestnani.
Jinak tricka jsou povinnosti. 
O mě nejde,já slopat nemusím
A taky jsem přece veliky velocipedista a protahnu se polňačkama
Jinak nic jěště není pevně stanoveno,to tady chci nejdřív vygenerovat s ostatníma.
Přes řeku do stínu stromů.
Dobrý nápad, hlásím se!
Jen u mě to bude nealko, ruletu o řidičák nehraju....
Jen u mě to bude nealko, ruletu o řidičák nehraju....
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro, určitě ano s dadaftem?korys píše: Dávam příklad a zároveŇ svuj tip:Zahradky pod věží Ostravské radnice v Komenského sadech,pátek,18hod.třeba.![]()
CO VY NA TO![]()
Fajné,tak nějaký ohlas by byl.Čas bude asi vyhovovat většině. A co nějaké fajnové tipy na místo?
Můžete s Dadaftem hodit nějaký tip s optimálním přístupem.
Můžete s Dadaftem hodit nějaký tip s optimálním přístupem.
Omlouvám se, slíbil jsem dříve účast na sluchátkovém srazu v N. Jičíně kam zapůjčuji DT-880.
Zbyněk se hlásí. Rád přijde.
Zbyněk se hlásí. Rád přijde.
jestli muzu vubec si dovolit vstoupit do teto komory Ostravaku-jelikoz nejsem primo s tohoto města!! rad bych se pridal ,tedy jedna se o patek 4.července? mohlo by to vyjit
Ale upozornuji ze o hifi moc mluvit neumim ,snažim se to dohnat poslechem
Ale upozornuji ze o hifi moc mluvit neumim ,snažim se to dohnat poslechem
Berka,
jasně je to otevřené.
Jde o neformální setkání členů fóra s doplněním tekutin v hicu.Nic
strojeného.
Tak zatím jsme:
Zbynek
MarkLevinson
berka
a já
efičák bude s Kubou v NJ a Oggy v bunkru.
Jel jsem včera kolem zahrádek pod věží a vypadá to tam dost vzdušně.Když si třeba vemete sebou ratolesti,mohou si hrát v parku.
Takže by to místo mohlo vyhovovat.
jasně je to otevřené.
strojeného.
Tak zatím jsme:
Zbynek
MarkLevinson
berka
a já
efičák bude s Kubou v NJ a Oggy v bunkru.
Jel jsem včera kolem zahrádek pod věží a vypadá to tam dost vzdušně.Když si třeba vemete sebou ratolesti,mohou si hrát v parku.
Takže by to místo mohlo vyhovovat.
Přes řeku do stínu stromů.
OK, pátek, 18 h.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, ale asi u mne bude stejný problém jako u Eficaka. Jsem tlačen k účasti na sluchátkovém srazu v New Jičíně, který se bohužel koná v pátek. Není to ještě úplně jasné, takže pokud nepojedu do N.J. budu v 18:00 hodin v Radnici.
Kurnik,tak že by se zrovna dneska psiska rvali o místo ve stinu to nevypada,ale jestli mě krupy něpřizabiju cestou tak do 18,45 určitě dorazim pod radnicu v triku.
tak nyni se dozvidam spatnou spravu,musim zustat do osmi vecera v praci,brigadnice to ma na haku.Tak planonovana cesta do Ostravy pada.
Velika omluva .Tak snad přiště
Velika omluva .Tak snad přiště
Tak před chvílí jsem mluvil se Zbynkem a vzhledem k tomu,že bychom se dnes sešli asi sami
je akce z důvodu nepřízně počasí a kolidace se sluchátkovým srazem v NJ odložena.My bychom se Zbyňdou stejně mohli jen birel a to ve dvojko neba 
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar Hifisti z Ostravy a okolí,
ten Korysův nápad na setkání u dobrého piva se mi tuze líbí. Jeden termín nevyšel a nějak to tu utichlo, vím je doba dovolených. Myslím, že bychom mohli dát dohromady nový termín a místo setkání.
Navrhuji pátek 8.8.2008 nebo sobotu 9.8.2008 v 17:00 hodin v restauraci "Na Spolku" v centru Ostravy. Pro upřesnění je to naproti Komerční banky. Je tam vynikající Rdegast 12%, nepasterizované a tlačené vzduchem z tanků a posezení je možné jak venku, tak uvnitř.
Samozřejmě, že kdo nepije pivo si může dát víno, kafe, čaj případně jiné alko či nealko.
Jde jen o takový návrh, nic povinného, tak jak psal Korys.
ten Korysův nápad na setkání u dobrého piva se mi tuze líbí. Jeden termín nevyšel a nějak to tu utichlo, vím je doba dovolených. Myslím, že bychom mohli dát dohromady nový termín a místo setkání.
Navrhuji pátek 8.8.2008 nebo sobotu 9.8.2008 v 17:00 hodin v restauraci "Na Spolku" v centru Ostravy. Pro upřesnění je to naproti Komerční banky. Je tam vynikající Rdegast 12%, nepasterizované a tlačené vzduchem z tanků a posezení je možné jak venku, tak uvnitř.
Samozřejmě, že kdo nepije pivo si může dát víno, kafe, čaj případně jiné alko či nealko.
Jde jen o takový návrh, nic povinného, tak jak psal Korys.