Ostravská komora postižených HiFi
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostravská komora postižených HiFi
Seznam hifistů ohlášených na akci, stav k 8.8.2008/8:30:
Korys (asi jen na chvíli před pracovní směnou)
Zbyněk
Efičák
Dadaft
Valda
Pasul
Berka
Pavel Diok
Já
Takže celkem 9 lidí.
Možná i Bohus, to by bylo celkem 10 lidí.
Korys (asi jen na chvíli před pracovní směnou)
Zbyněk
Efičák
Dadaft
Valda
Pasul
Berka
Pavel Diok
Já
Takže celkem 9 lidí.
Možná i Bohus, to by bylo celkem 10 lidí.
Kurec, a ja jsem zrovna v zamestnani.

Ups, musím do práce. Nečekané, nemilé...
Mrzí mě to!
Mrzí mě to!
moc mě to mrzí chlapi.
klasika: v pět je sraz a proto ve tři čtvrtě začne chcát...
lilo jako z konve, když trochu přestalo, tak na zahrádce nebyla ani noha, tak jsem jel domů - a já měl pro vás překvapení...

klasika: v pět je sraz a proto ve tři čtvrtě začne chcát...
lilo jako z konve, když trochu přestalo, tak na zahrádce nebyla ani noha, tak jsem jel domů - a já měl pro vás překvapení...
To je smůla,bo chlapi se po zavření zahrádky přesunuli dovnitř.
Jinak moc príma scuk.I když jen na chvíli,rád jsem poznal další tváře zdejších fóóóristů.Akce hodná dalšího následování.
Jinak moc príma scuk.I když jen na chvíli,rád jsem poznal další tváře zdejších fóóóristů.Akce hodná dalšího následování.
Přes řeku do stínu stromů.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera i přes nepřízeň počasí proběhlo setkání hifistů v hospůdce "Na Spolku". Původně jsme sice chtěli sedět venku na zahrádce, ale bylo to přesně jak píše Dadaft, sraz v 17 hodin a v 16:45 začalo lít jako z konve, takže jsme venku stačili vypít jen jedno pivko a museli jsme se přesunout dovnitř (promiň Dadafte, ale personál nás už venku nenechal sedět). Nepřišli sice všichni, ale i tak jsme byli v dobré sestavě. Z fóra byli přítomni:
Zbyněk
Korys
Carlos
a já
dále tam byli skvělí lidé a hifisti, kteří jsou pouze pasivní čtenáři fóra:
Mirek Čapucha
Petr Cieslar
Pavel Diok
Celá akce byla pojatá jeko přátelské posezení spřízněných hifistů, probrali jsme všechno možné od kvality nosičů přes kvalitu hudby a techniky. Pokecali jsme i o některých vyhrocených vláknech na fóru. Někdy diskuse v psané formě na fóru vyzní trochu jinak, než to člověk vlastně myslí, takže není nad osobní setkání. Rád jsem poznal Koryse, Zbyňka jsem už znal, takže jsem si předali nějaké nosiče
a s Carlosem jsme výborně rozebrali jedno vyhrocené vlákno
.
Pasivní čtenáře fóra jsem také velmi rád poznal a možná je naše setkání motivuje k aktivní účasti na Hifinázorech. Na závěr padly návrhy na další setkání a různé společné akce např. High end výstava Warszawa 2008. Myslím, že by se srazy mohly stát pravidlem jako "Hifisetkání" třeba každý první pátek v měsíci nebo něco podobného. Zkuste něco navrhnout.
Hudbě zdar!
Zbyněk
Korys
Carlos
a já
dále tam byli skvělí lidé a hifisti, kteří jsou pouze pasivní čtenáři fóra:
Mirek Čapucha
Petr Cieslar
Pavel Diok
Celá akce byla pojatá jeko přátelské posezení spřízněných hifistů, probrali jsme všechno možné od kvality nosičů přes kvalitu hudby a techniky. Pokecali jsme i o některých vyhrocených vláknech na fóru. Někdy diskuse v psané formě na fóru vyzní trochu jinak, než to člověk vlastně myslí, takže není nad osobní setkání. Rád jsem poznal Koryse, Zbyňka jsem už znal, takže jsem si předali nějaké nosiče
Pasivní čtenáře fóra jsem také velmi rád poznal a možná je naše setkání motivuje k aktivní účasti na Hifinázorech. Na závěr padly návrhy na další setkání a různé společné akce např. High end výstava Warszawa 2008. Myslím, že by se srazy mohly stát pravidlem jako "Hifisetkání" třeba každý první pátek v měsíci nebo něco podobného. Zkuste něco navrhnout.
Hudbě zdar!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Dadaft
Tak jsem Ti ty domluvené tři kusy (CD) dnes poslal poštou, když setkání nedopadlo. Tak potom napiš jak se Ti to líbilo.
Tak jsem Ti ty domluvené tři kusy (CD) dnes poslal poštou, když setkání nedopadlo. Tak potom napiš jak se Ti to líbilo.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar chlapi,
napadlo mne jestli by nebyl čas zase uspořádat nějaké pohodové setkání, třeba někde u piva nebo něco podobného. Jestli máte někdo nějaký nápad, tak sem s ním.
napadlo mne jestli by nebyl čas zase uspořádat nějaké pohodové setkání, třeba někde u piva nebo něco podobného. Jestli máte někdo nějaký nápad, tak sem s ním.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Napadlo mne setkání třeba v pondělí 27.10.2008 v restauraci "Na Společenstvu" v cca 15:00 hodin.
Den na to je státní svátek, tak stejně budou mít všichni volno. Termín ani místo není podmínkou, spíše je to takový návrh. Pozvání platí i pro členy bydlící mimo Ostravu. Co na to říkáte?
Den na to je státní svátek, tak stejně budou mít všichni volno. Termín ani místo není podmínkou, spíše je to takový návrh. Pozvání platí i pro členy bydlící mimo Ostravu. Co na to říkáte?
Minule jsem to odfláknul.Ale pracovně!Jinak bych určitě dojel.Tentokrát už to doufám vyjde.
Heeej, to je trapas. 27. jsem stejne jak minule opet v zamestnani, koncim 28. rano a do Ovy se dostanu v poledne.

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Ten termín není dogma, můžeme to přizpůsobit. Chlapi navrhněte jiný termín.
No jde o to, ze ja jsem v zamestnani zhruba 7x do mesice a jako na potvoru mi to minule vyslo na robotu.
No ja bych treba toho 28. mohl.
Jinak ty data vedu v patrnosti a jsem pro.
Přes řeku do stínu stromů.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
V pátek 7.8.2009 se uskutečnilo setkání hifistů z Ostravy a okolí. Posezení se konalo opět na Společenstvu, já jsem musel Birell, ale pánové si pochvalovali vynikající Radegast.
Setkání bylo výborné, zdržel jsem se déle než jsem původně plánoval. Probrali jsme současnou problematiku nově vydaných YES ne SHM-CD a další témata.
Foxi, děkuji, že jsi dorazil. Rád jsem Tě viděl i když jsme seděli dál od sebe.
Birellisti, příště to chce bez aut!
Setkání bylo výborné, zdržel jsem se déle než jsem původně plánoval. Probrali jsme současnou problematiku nově vydaných YES ne SHM-CD a další témata.
Foxi, děkuji, že jsi dorazil. Rád jsem Tě viděl i když jsme seděli dál od sebe.
Birellisti, příště to chce bez aut!